Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op doktersbezoek.

U leest om dit moment het verhaal Op doktersbezoek gepost door Pjetr Doosen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pjetr Doosen
Gepost op: 2008-11-6

Verhaal:

Op doktersbezoek
Op doktersbezoek

Ze kwam binnen en meteen was ik bij de les. Een slanke vrouw van ongeveer 30 jaar in een lange ietsje doorzichtige jurk, die sluik over haar mooie lichaam met ronde vormen viel. Ik hoop dat ik hier goed door heen kom, dacht ik nog. Goedemorgen mevrouw, gaat u zitten. Goedemorgen, zei ze op een toon, waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. Een welkom gevoel gaf ze me in mijn eigen spreekkamer. Wat kan ik voor u doen?

Dokter, ik euuh durf het haast niet te zeggen. Zegt u het maar hoor, ik ben wel wat gewend. Nou goed, ik heb steeds last van kramp in mijn liezen en ik zou er graag vanaf willen. Ik voelde mijn hart wat harder gaan kloppen en vroeg; Heeft u er vaak last van? Ja, toch regelmatig. Wanneer heeft u er het laatst last van gehad. Vanmorgen vroeg. Nou, dan zullen we maar eventjes moeten kijken. Iets te snel zei ze, ja graag dokter en het riep mijn mannelijke gevoelens in mij wakker. Ik probeerde het te onderdrukken, want als dokter kun je dat toch niet maken.

U kunt op de tafel gaan liggen of voorover bukkend op de tafel hangen, dan kom ik zo. Ik waste mijn handen en ging naar de behandeltafel. Ze stond voorover gebukt en keek zo door haar jurk op haar mooie lichaam. Een heerlijke siddering voelde ik door mijn lichaam gaan. Zo, ik ga het onderzoek beginnen Jolanda, zoals ze zich had voorgesteld. Ja, goed dokter. Ik moet je jurk nu wel optillen als je het niet erg vindt. Nee, helemaal niet dokter ga vooral uw gang…………. Wat bedoelde ze precies of hoorde ik wat ik wilde horen. Wil je je benen even spreiden. En voelde naast haar schat aan haar liezen. Is het deze kant? Beide kanten dokter. Ik hoorde haar ademhaling wat versnellen en zag haar borstkas meer bewegen. Ik masseerde haar liesje en schuurde lichtjes met de rug van mijn hand express, maar zo onopvallend mogelijk langs haar heerlijke kutje. Ik voelde dat ze al behoorlijk nat was. Doet het pijn, vroeg ik? Nee, het is juist een heerlijk gevoel dokter en wil graag dat u doorgaat. Ja, dat voel ik ook, zei ik en het was er uit voor ik er erg in had. Hoe, bedoelt u doktertje? Zei ze liefkozend. Nou, en ik wreef wat nadrukkelijker over haar schat. Hmmm, hoorde ik en zei, ik kan het niet goed genoeg zien Jolanda en zal toch je slipje even omlaag moeten doen. Alsof je het nooit zou vragen, zei ze. En de beer was los in mij. Ik trok haar slipje naar beneden en daar was hij. Gulzig en gewillig begon ze wat te draaien met haar billetjes. Ik zal eens even ruiken of alles goed gezond is, zei ik. Ja, heerlijk doktertje. En ik begon na wat geroken te hebben haar heerlijk te sabbelen. Ik hield het niet meer en deed mijn gulp open terwijl ik sabbelde en boog me even later over haar rug. Het is toch een lastiger onderzoekje dan ik dacht, zei ik. U moet het wel grondig doen doktertje zei ze kreunend en ik vleide bij haar naar binnen. Terwijl ik over haar gebogen stond kwam de assistente binnen en zag mij op de rug. Ooh sorry dokter, ik kom zo terug. Zou ze het gezien hebben? Maar, ik kon het niet meer houden en begon er op los te neuken. Ja, meer doktertje, meer. Wat heb jij een heerlijk onderzoektuig, ga door, hmmmmmmmm Wat heb jij een heerlijjk kutje Jolanda, zo lekker sappig en geil. Ja, pak me met je heeerlijke penis, neuk me, neuk me, neuk me. We genoten samen heerlijk totdat we beiden ons hoogtepunt hadden bereikt. We fatsoeneerde onze kleren en ik vroeg of het had geholpen. Ja, heerlijk dokter, maar ik zal wel regelmatig terugkomen voor verdere behandeling. Wacht niet te lang zei ik haar en we namen afscheid.

Even later zat ik nog wat te dromen toen mijn assistente binnenkwam. Beetje rood kwam ze dicht naast m’n bureau staan. Euuh dokter, ik wil graag dat u mij ook eens lekker neukt, terwijl ze haar rokje langzaam omhoog trok en ik recht in haar schat keek. Ben je zo geil meisje? Ja, dokter ik zag u staan en werd bloed en bloedgeil. Ik ben drijfnat geworden en moet hoognodig gepakt worden. Kom dan maar lekker voor me staan, meisje. Ze boog zich voorover en ik kon weer een heerlijk kutje verwennen. Terwijl ik vreselijk lekker aan haar sabbelde trok ik mezelf af. Dokter, ik wil ook graag uw penis diep in mij. Nu, alstublieft en dat liet ik me geen 2 keer zeggen en voor de 2e keer werd de spanning in mijn eikel ontladen.
Dit was een heerlijke dag.Aantal keer bekeken: 6097
Waardering: 6.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online