Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op het vliegtuig .

U leest om dit moment het verhaal Op het vliegtuig gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2010-4-10

Verhaal:

Op het vliegtuig
Het was een top vakantie geweest! Elke avond uren lang lachen op het terras, gezwommen in het lekker zonnetje, enz. Die vakantie zou ze wel nog eens willen over doen! Maar na een weekje moesten ze natuurlijk terug keren naar hun eigen landje. Het was druk op het vliegveld, het was juist de tijd van de mexicaanse griep en er liepen nogal veel mensen te hoesten dus wou ze er niet lang staan .. maar ze moest wel, want hun vliegtuig had een uur vertraging. Ze luisterde samen met iemand van haar familie naar haar ipod. Toen kregen ze een seintje dat ze moesten vertrekken naar het vliegtuig. Het was laat in de avond, buiten zagen ze niet veel, alleen de lichten van het vliegveld. Eindelijk konden ze erop. Ze kregen een paar plaatsen ergens vanachter in het vliegtuig, het was immers een vliegtuig waar je geen vaste plaatsen had. Zij en iemand van haar familie moesten naast een oude vrouw zitten. Ze praatte een hele tijd frans tegen hun, waar ze natuurlijk niks van verstonden. Het vliegtuig steeg op en ze keken door het raam, duizende lichtjes waren er te zien, wat mooi kon de wereld wel niet zijn. Zij en het familielid dat naast haar zat moesten de hele tijd lachen om domme dingen. Ze wou nog steeds niet geloven dat binnen een uur haar vakantie afgelopen zou zijn. Toen vlogen ze boven een verlicht monument, iedereen probeerde uit hun raampje het monument te zien. Alleen zij niet, haar oog viel op een jongen die naar haar zat te kijken. Hij was zeker 2 jaar ouder, maar toch kreeg ze een goed gevoel vanbinnen, het leek wel een eeuw te duren, hun oogcontact. Opeens zag ze een lach verschijnen op de jongen zijn gezicht. Ze keek rap weg, ze vond het opeens heel raar worden. Ze keek terug en zag dat de jongen niet meer keek, hij zat droevig naar beneden te staren, zijn hoofd ruste op zijn hand. Toen moesten ze af het vliegtuig, hun valiezen pakken. Ze zag hoe de jongen en zn familie hun koffers af de band haalden, hij keek haar nog voor de laatste keer aan. Er kwam een droevige blik op zijn gezicht. Ze vond het allemaal heel raar en kon die nacht niet slapen, ze besefte opeens dat die jongen wel eens een goede vriend zou kunnen worden of misschien een liefje, maar daar was het te laat voor. Want de mooie jongen had ze helaas laten gaan.


Aantal keer bekeken: 2788
Waardering: 6.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online