Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Open huis party.

U leest om dit moment het verhaal Open huis party gepost door Julia. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Julia
Gepost op: 2011-5-30

Verhaal:

Open huis party
Hoi, Ik ben Julia 24 jaar en dit verhaal is een mix tussen werkelijkheid en fantasie.
De meeste namen die je hier zult lezen zijn in ieder geval verzonnen of omgedraaid.

Onlangs zijn we uitgenodigd om naar een open huis feestje te komen van een oude studie vriend (Frans) van mijn man (Rene) die we al in jaren niet meer hadden gezien.
Om eerlijk te zijn had ik hem alleen gezien bij ons huwelijk.
Omdat het ongeveer 60 km van ons vandaan was waar hij woonde konden we blijven slapen.
Op vrijdag avond zou het feestje zijn. De dag erna zouden we met een klein groepje van oude studie vrienden er nog een extra tuindag met bbq en van alles en nog wat aan vast kunnen plakken als het weer het zou toe laten zo vertelde de uitnodiging.

Er moest dus best e.e.a. gepakt worden voor mij voordat ik kon vertrekken.
Ik ben nogal ijdel snap je en wil graag voor iedere dag iets anders aan doen en ook nog eens ter plekke keuzes kunnen maken wat het dan wel of niet gaat worden wat ik aantrek.
Dat werd denken, denken en nog eens denken. Dat werd mogelijke situatie inschatten.
Ook regelmatig met kriebels in de buik bij sommige van de topjes omdat de gedachte die aan te hebben wel wat ondeugends losmaakte in mijn grijze massa. Omdat ik geen idee had wie er allemaal zouden komen leek het me wel verstandig om maar een beetje op safe te spelen.
Arriveren in een niet al te sexy outfit leek me wel verstandig.
Mijn oog viel dan ook op iets wat een mix van sexy en degelijk was. Nu ja … mijn Jeans en ondoorzichtig topje konden op het eerste gezicht redelijk verbergen dat ik een ondeugende string aan had en geen bh.

Aangekomen bij het nieuwe stulpje van Frans waren we echt verrast door hoe ogelooferlijk mooi aller er uitzag. Het was helemaal aan de rand van het dorp, Een geheel vrijstaand huis met, zoals na binnekomst bleek een schitterende tuin met heerlijk terras en zelfs een klein zwembad. Toen wij binnenkwamen was het feestje al in volle gang. Tja dat krijg je als je beiden werken moet en als je iemand hebt zoals mij die niet kan kiezen wat aan te trekken.

Tegen middernacht gingen de meesten naar huis en bleven we over met een klein groepje slapers. Frans en zijn vrouw Marielle samen met nog wat andere studie vrienden van Frans en Rene. De drank had heerlijk zijn uitwerking en de sfeer was best studentikoos en melig te noemen. Verhalen waar Marielle en ikzelf geen enkele weet van hadden (wij bestonden toen nog niet) werden boven water gehaald. Vast enorm aangedikt dachten we beiden.

“Mannen, waar zijn nu al die verhalen over ondeugende spelletjes die gespeeld zijn door jullie in je studententijd?” “Ik bedoel bijvoorbeeld strip poker enzo” vroeg Marielle ineens plomp verloren. “Of durven jullie daar nu niet over te praten in het bijzijn van Julia en mij??”
“Marielle kom nu toch joh” “Dat durven ze als het was gebeurd heus stoer te vertellen maar geloof nooit dat deze nette jongens zo iets ondeugends hebben gedaan”
Oops, deze opmerkingen hadden we denk ik beter niet kunnen maken (of juist wel ?? kriebels kriebels in mijn buik).
“Niet durven riep Frans verontwaardigd”. “Pfff Ik denk dat jullie eerder de genen zijn die dit niet zouden durven meespelen, nu niet en toen ook al niet”. .
Marielle diende haar man van repliek; “durven wel hoor maar ik ben niet goed in kaartspellen dus nee dank je. Julia, zou jij het durven?”
Net als Marielle verkondigde ik dat het niet ging om durven maar dat ik ook niet echt een kaartspeelster was met hoge kwaliteiten en dus het niet zo zag zitten om te gaan strip pokeren.

“Heren, daar hebben we het al” zei Frans. “Eerst zitten ze ons te pesten en nu we hen van repliek dienen binden ze plots in”. “Lef is dus niet dat wat ons ontbreekt maar wat zij niet hebben!!” “Gaat toch om de leut niet om het winnen of verliezen??”

Uiteraard konden we dit niet over onze kant laten gaan. Ikzelf ben al een redelijke exhibitioniste ge noemen en zag een ondeugend spel in deze samenstelling met 6 mannen en 2 dames wel zitten.
“Ok ok, ik wil best aantonen dat ik wel durf hoor!!” We moeten wel afspraken maken wanneer het spel ten einde is.”
“Vallen verliezers uit het spel, is het spel bij eerste naakt over?? Mogen die door spelen tot een bepaald moment?? Wat als een verloren persoon nogmaals verliest??”
Dit waren allemaal praktische vragen in in mijn op dat moment al aardig ondeugende brein rond dartelden.

De meningen hier over waren verdeeld. Niemand wilde natuurlijk de enige zijn die eventueel in zijn blootje zou komen te staan tegenover de 7 anderen die nog (deels) gekleed zouden zijn. Er werd daarom op het voorstel van Rene in gegaan dat de verliezer zou mogen kiezen of het spel ten einde zou zijn of dat een dare moest worden ingelost voorafgaande aan een vervolg op het spel.

We vulden dus allen 4 kaarten in met daarop een dare. Die gene die het spel alsnog, naakt blijvend uiteraard, wilde voortzetten zou de dare moeten inlossen die op de getrokken kaart stond.

Om een eerlijk startpunt te krijgen werd bij een ieder geregeld dat er een startpunt was van 8 kledingstukken voor de heren en 9 voor Marielle en mij. (Eerlijk toch ?? Borsten zijn ook bloot) Ikzelf nam 5 bierdopjes wat de gemoederen bij aanvang nog al bezig hield.
Dit betekende dus dat ik dus maar 4 stuks kleding aan had (inclusief een paar pumps).
Ik had dus voor mijn kledingkast staand wel een goede beslissing genomen!!
Sexy maar niet te opvallend. Anders had dit geen verbazing geoogst.

Na een half uurtje spelen was ik wel op het punt dat mijn bierdopjes al in rook waren opgegaan en mijn schoenen verloor. Een ieder wist nu dan ook dat er nog slechts 3 kleding stukken. De gevarenzonde was nabij.

Frans en Maarten zaten ook niet zo safe meer met nog maar 4 kleding stukken over.
Maar ja, zij beschikken niet over borsten dus toch nog een +1 ervaring.
Pieter en mijn man Rene hadden ondertussen nog geen spel verloren terwijl Johan, Marielle en Marco er een beetje tussenin zaten.. Hoewel ik het wel leuk vind om mezelf te ondeugend of zelfs uitdagend te tonen aan mensen die dit niet vervelend vinden, begon ik hem toch een beetje te knijpen.
Dit was vooral omdat ik niet de angsthaas zou willen zijn door na naakt te zijn een darekaart te pakken en die dan niet te willen aanvaarden.

Ook ik wilde wel een pleziertje hebben en teminste 1 man naakt spelen.
De mannen een beetje geobserveerd hebbend vandaag en de hoeveelheid alcohol die er ondertussen al doorheen was gegaan gaven me echter geen geruststellen gevoel.
Wat voor Dare’s zouden ze potverdikkie wel niet hebben bedacht.
Erger misschien zelfs, ik kon natuurlijk ook nog mijn eigen opdrachten trekken. Brrrr liever niet!!!!

Godzijdank werden de volgende 2 spellen verloren door Frans. Hij kwma hierdoor in alleen nog zijn jeans te zitten voordat er iets onthult zou moeten worden.
Helaas bleef het verliezen in dezelfde hoek zitten. Kunde? Pech?? Wie zal het zeggen maar ik kon gaan kiezen tussen mijn spijkerbroek uitdoen of mijn top. Ik moest bijna wel kiezen, tegen de verwachting van een ieder in, voor het uittrekken van mijn top.

Daar zat ik dan aan tafel met slechts 1 andere vrouw en 6 aandachtig kijkende mannen.
Mijn tepels priemden, niet verborgen door een bh, hard en opgewonden naar voren.

Na nog 4 potjes waarvan Marielle er 3 verloor en Rene 1 was Frans aan de beurt om zich van zijn voorlaatste kledingstuk te ontdoen.

Goed zichtbaar was dat hij best een fors apparaat in zijn slip had wat eveneens in staat van opwinding verkeerde door de spanning van het moment.
Om hem op zijn gemak te stellen (maar niet heus) verloor ik voor de verandering ook maar weer eens een potje. Dit gaf me wel de gelegenheid om de anderen te laten zien waarom ik besloten had eerst mijn borsten te ontbloten en nu pas mijn jeans uit te doen.
Een string koordje bedekt van de achterkant natuurlijk al niets. Het kleine driehoekje was echter zo doorzichtig (en duidelijk zichtbaar kleddernat) dat ik op dat moment al naakt aan tafel zat te kaarten.
De vraag was nu, wie van ons 2 als eerst zou gaan moeten beslissen of het spel zou eindigen of doorgaan. Mijn hand was die dag toch al niet zo gelukkig en dit zou zo blijven. Ik kon gaan kiezen Dare of einde spel.


Aantal keer bekeken: 27367
Waardering: 5.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online