Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Paars Bloed.

U leest om dit moment het verhaal Paars Bloed gepost door xKimar . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: xKimar
Gepost op: 2011-8-17

Verhaal:

Paars Bloed
Het was 1962, het was zomer en bloedheet. Marije zat op een eikenhouten bankje in de tuin. Ze staarde voor zich uit en dacht aan haar lieve oude vader die ziek in bed lag. Na tien minuten stond ze op en liep het huis in, om maar even te kijken hoe het met haar vader ging. Ze liep de trap op en zag dat de deur van de slaapkamer op een kier stond. Ze dacht toch echt dat ze de deur dicht had gedaan. Ze haalde haar schouders op en liep de kamer binnen.
Ze liep naar het bed en zag tot haar schrik paars bloed uit z'n nek lopen. Ze voelde een koude gloed over haar lijf, ze sloeg haar hand voor haar mond. En wilde weg rennen, maar toen zag ze een bleek gezicht..

49 jaar later.

Max ging op bezoek bij z'n oma. Het regende en hij hield z'n paarse paraplu boven z'n hoofd. 'De Bloem' stond er op het knal gele bord. Ja, dit was het, het bejaardetehuis. Hij duwde de deur open en veegde z'n voeten af en liep naar de receptie. 'Hallo,ik zoek Marije Bakker'. 'Uhm,ken je haar dan?' 'Ja, ik ben Max Bakker, haar kleinzoon'. 'Oja, ik heb van je gehoord, loop maar rechtdoor de tweede deur links kamer 45' zei de vrouw achter de balie. 'Bedankt' zei Max. En snel liep hij naar kamer 45. Hij trok de deurklink voorzichtig naar beneden. 'Hallo oma' zei hij zachtjes.'Max, me jongen, fijn dat je er bent' zei Marije. Max liep naar binnen en deed de deur voorzichtig achter zich dicht. 'Wat kom je hier doen, kleinzoon' zei ze. 'Ik wou graag even met u praten' zei Max. 'Wat is er dan?' vroeg Marije. 'Gister avond zag ik uhm, een soort witte schim' zei Max. Marije verstijfde. 'Ik moet slapen' zei Marije. 'Maar dat heeft u net gedaan oma' riep Max vol verbazing.'Ik ben moe'. Opeens zag Max een groene gloed in haar ogen. Ze keek hem boos aan en ging in bed liggen. 'Ik ga maar weer,ik kom morgen terug. Hij loopt het bejaardentehuis uit en zegt gedag tegen de vrouw achter de balie. Ze zwaait terug. Hij is net 2 straten van zijn huis verwijderd als hij plots in een groot zwart gat valt. 'Ahhhhhhhhh'. Zijn stem werd gesmoord door een lijkbleke hand..

Oei wat spannend..

Coming Soon.. Deel 2!

x
Kimar. <3


Aantal keer bekeken: 6148
Waardering: 6.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online