Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Paranormale gebeurtenissen.

U leest om dit moment het verhaal Paranormale gebeurtenissen gepost door MHvE. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: MHvE
Gepost op: 2011-7-4

Verhaal:

Paranormale gebeurtenissen
Er was een meisje net zo oud als jou en mij. Haar naam was Leviud. vanaf haar geboorte al dachten mensen al dat er iets raars met het kind was. Ze praate altijd tegen haar zelf of in de spiegel, maar nooit tegen haar ouders familie ja vrienden had ze niet. Ze zat op een school waar het allemaal om wie het mooiste enzo ging zij deed niet echt wat aan haar uiterlijk ofzo. Dus natuurlijk koos het populairste meisje (Lara) van school haar als de lelijkste, raarste, engste meisje van de hele school. Het meisje zat er zo erg mee dat ze een voodoo pop van dat meisje maakte. Op een avond had Leviud het helemaal gehad met Lara, en deed de raarste dingen met het nagemaakte voodoo poptje. ze sneed in haar gezicht, knipte haar haar, gooide haar uit het raam in een prikkelstruik, stook haar gezicht in brand. De volgende dag was er geen Lara te zien op school. Haar vriendinne hoorde het slecht nieuws van de moeder van lara en gingen kapot van binnen.12 Maanden later (nieuw school jaar)..
Lara was weer op school en werd gepest wegens haar uiterlijk, en Leviud was het populairste meid van de hele school. Lara werd als de lelijkste, raarste en engste meisje van de hele school. Lara werdt gepest, haar vriendje maakte het uit, ze had geen vriendinnen meer. Ze trok het niet meer. Elke dag kwam ze huilend thuis. Een dag gingen haar ouders uit eten, en Lara was alleen thuis ze dacht bij zich zelf dit is mijn kans. Ging op internet dingen op zoeken over geesten oproeping enzo. En ging op de kelder in haar eentje geesten oproepen. er gebeurde rare dingen in het huis. Haar ouders waren thuis aan gekomen en ze was nergens te bekennen, Ze dachten dat ze bij een vriendin is gaan slapen en zijn gaan slapen. Toen de vader zijn tanden wou gaan poetsten hangde zijn dochter aan een galg in de badkamer met haar bloed op de spiegel gescherven VERASSING XOXO DUIVEL.(in spiegelbeeld Leviud

Aantal keer bekeken: 3900
Waardering: 5.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online