Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Passie.

U leest om dit moment het verhaal Passie gepost door Janneke. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Janneke
Gepost op: 2009-4-2

Verhaal:

Passie
De stilte voor de storm..op mijn blote voeten loop ik richting het podium.
Pratende mensen, lachend.
Met één hand strijk ik langs het rode gordijn, het gordijn wat me nu alleen nog scheidt tussen het podium.
Dan wordt het stiller in de zaal, de lichten doven.
Met zachte stappen loop ik naar de doorgang van het rode doek.
Ik wacht even en stap dan het podium op. Een lach van rode lippenstift is op mijn gezicht verschenen en mijn blauwe ogen schitteren door de spots aan het plafond.
De stilte van het publiek is ondragenlijk en de ontwetendheid is van de gezichten af te lezen. De kracht van een artiest, dat is nou de kracht van een artiest. Ik hou de mensen in mijn greep, neem ze mee op reizen naar verre oorden, oorden van fantasie en magie.
Mijn eerste woord, de klanken weer klinken in de zaal vol licht en kleur. De gezichten veranderen, gezichten van verbazing van passie en hartstocht.
Hartstocht naar het spel wat gespeeld wordt, het spel dat zich afspeelt voor ieders oog en door ieder anders gezien wordt. Passie van de dans en muziek, passie voor het ritme en beweging en passie, passie voor de avond die weer nieuwe belevenissen met zich mee brengt. Passie voor het spel!

Aantal keer bekeken: 3627
Waardering: 5.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online