Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Pechdag.

U leest om dit moment het verhaal Pechdag gepost door Nathalie. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Nathalie
Gepost op: 2009-6-15

Verhaal:

Pechdag
Piep piep piep. Die ellendige wekker. Ik draai me om en druk mijn wekker uit. Piep piep piep. Vijf minuten later nog een keer. Ik wordt niet goed van die wekker. Met een slappe hand mep ik een keer op mijn wekker die natuurlijk omvalt samen met mijn glas water en het stapeltje boeken dat ik altijd keurig netjes op mijn nachtkastje heb liggen. Hoe kon het ook anders.
Ik snel uit bed om een handoek te halen voordat de hele kamer nat is struikel ik over mijn tas die heb laten slingeren en val met mijn hoofd tegen de kastdeur. AU! Dat kon er ook nog wel bij vandaag.

En je raadt het al, eenmaal op de fiets natuurlijk ook wind tegen. Kon ik nu maar gewoon de auto pakken of mijn moeder even lief aankijken. Maar als studentje kun je dat natuurlijk niet. En met de bus gaan zit er ook al niet in omdat je toch krap bij kas zit. Eigenlijk vind ik fietsen ook helemaal niet zo erg alleen op dagen zoals deze.
Ik zie al donkere wolken deze kant op komen, snel even doortrappen dan wordt ik misschien niet nat, denk ik.
Door mijn snelheid vergeet ik op het verkeer te letten het enige want nu nog door mijn hoofd gaat is: fietsen!
En ja hoor, net voor de bocht zie ik die auto net niet aankomen. Ik vlieg door de lucht en beland met een smak op de grond. AU!
Na dat ik bijgekomen ben hoor ik een ambulance en niet veel later lig ik in het ziekenhuis. Wat een geweldige dag is dit toch weer. Mijn hoofd doet pijn, schouder uit de kom, mijn pink gebroken en ik zit onder de schrammen. Was ik nou maar gewoon in bed blijven liggen.
'De dokter komt er zo aan hoor!', zegt de zuster. Ik knik en wacht af. Daar verschijnt het hoofd van een uiterst knappe man. Hij vertelt me wat ik allemaal heb, maar ik kan alleen nog maar naar zijn volmaakte kopie staren. Hij vertelt ook dat ik een paar nachtjes moet blijven en dat hij me dan een paar keer zou moeten onderzoeken.
Tjonge wat zou ik dat toch vervelend vinden!

Aantal keer bekeken: 4358
Waardering: 5.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online