Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Pim.

U leest om dit moment het verhaal Pim gepost door Pim . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Pim
Gepost op: 2009-10-9

Verhaal:

Pim
Onlangs ging ik bij mijn neef, we gingen zwemmen naar het zwembad in de buurt. We zijn beiden 18 . Toen ik aankwam bij mijn neef was hij volop aan het trekken op zijn kamer, ik keek door zijn het spleetje van zijn deur en zag alles, ik hoorde hem ook kreunen, zin had ik om zelf ook beginnen met mezelf te bevredigen. En dat dee ik ook, ik ging naar de wc naast zijn kamer en dee de deur toe, smste hem dat ik over 10 minuten daarzou zijn en begon met aftrekken, hij moest naar de wc en kwam naar de kamer waar ik was, ik had niets aan, mijn boxer hing tot aan mijn knieeën en mijn neef komt binnen enkele tellen binnen, dus ik besloot om te doen alsof ik aan het plassen was, en hij zei 'Sorry Pim, ik zal nog ff wachten' terwijl ik aan het plassen was had ik een harde stijve en kon het moeilijk verbergen en zei ie 'Wie heb je nu alweer genaaid ' Lachend antwoorde ik ;Nog niemand en trok mijn boxer weer aan. Ging naar de kamer uit maar voor ik buiten de kamer kon gaan vroeg hij waarom ik sms'te dat ik zei dat ik er nog niet was, zei ik dat ik hem niet wou storen tijdens het rukken en hij lachte en begon zich uittekleden ging op de wc zitten. Hij begon te trekken en zei ; Let maar niet op mij, vervolg komt nog ;)

Aantal keer bekeken: 6364
Waardering: 2.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online