Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Restaurant.

U leest om dit moment het verhaal Restaurant gepost door Paul Prypus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Paul Prypus
Gepost op: 2007-8-14

Verhaal:

Restaurant
Ik dacht: we gaan op restaurant en ik neem één en ander mee, waaronder heel wat touw.
Het restaurant is immers afgehuurd voor ons twee.
Bij het binnenkomen word jij geblinddoekt. Deels omdat je niet zou zien wat er met je gebeurt, deels om je schaamte te overwinnen, er loopt wel een dienster rond.
Ik leid je naar je stoel en voor je mag plaatsnemen, kleed ik je uit. Als je volledig naakt bent, vraag ik je je benen te spreiden. Ik wrijf je vagina goed in met glijmiddel. Als ik je op de stoel laat gaan zitten, begrijp je meteen waarom dat moest. Op de zitting van de stoel is een compacte, dikke dildo gemonteerd en dankzij het glijmiddel gaat die vlot bij je naar binnen. Je kut wordt een beetje opengerokken en hij gaat vrij diep, maar hij is niet té groot, hij vult je maar doet je geen pijn. Er zit ook een deel aan dat tegen je clitoris aanduwt.
Als je goed zit, worden je enkels aan de poten van de stoel gebonden en je armen achter de rugleuning.
Je zit al goed vast, maar dat kan nog beter. Je mag eigenlijk niet kunnen bewegen voor wat ik straks met jou ga doen. Daarom wikkel ik nog touw rond je bovenlichaam: van je schouders tot je navel zit je in touw, maar je borsten laat ik vrij, want daar wil ik mee spelen. Om te beginnen smeer ik er kaviaar op (ja het mag iets kosten!) die ik dan van je borsten en tepels lik en zuig tot je tepels heel flink rechtstaan. Als ik er voldoende aan gelikt heb en mijn tong haar werk heeft gedaan, doe ik op je ene tepel een klemmetje dat heel lichtjes, maar o zo tergend in je tepel nijpt. Over je andere borst wrijf ik met een ijsblokje. Je voelt links de warme sensatie van het nijpen, rechts het koude ijs. Na dit warm-koudspelletje is het aan jou om iets te eten. Ik zal je voederen.
Je krijgt een paar lepels warme soep. Vergeet niet te blazen! Na de warme soep krijg je ijskoude Gazpacho. Die moet je in je mond houden. En terwijl die koude soep in je mond is, moet je ook mijn stijve penis in je mond nemen, die moet namelijk afgekoeld worden, want hij is heel heet van jou zo te zien. Sabbel er maar eens lekker op. Ik trek me terug en even krijg je niks. Tot ik m'n lul weer in je mond duw. DIt keer hangt hij vol krabcocktail. Die mag jij er af likken.
Het is tijd om je te dopen, te initiëren in de Orde van 'Bound To Please'. Ik vraag het dienstertje om een fles champagne. Terwijl zij die haalt, schakel ik de vibrator in. Je voelt het nu lekker trillen in je kut en aan je clitoris. Je borsten zijn gevoelig van het ijs en de knijper en nu volgt je doop, een licht vernederende ceremonie.
De fles champagne wordt ontkurkt (je schrikt van de plof) en jij krijgt de kurk in je mond. Het metaaldraadje dat rond de kurk zat, wordt dichtgeschroefd rond een van je grote tenen. Zo voel je daar ook iets. De fles wordt goed geschud en dan spuit de champagne op je naakte lichaam, een koude, sprankelende straal die je natmaakt van kop tot teen. Je moet dit lijdzaam ondergaan, want je kan je niet wegtrekken, de kurk mag ook niet uit je mond vallen, dat heb ik je op voorhand gezegd. Je schrikt zodanig van de koude straal dat je de kurk toch laat vallen. Hiervoor moet je gestraft worden. Bij de straf komen verschillende keukeninstrumenten kijken en ik richt mij op je voetzolen. Je ondergaat twintig klappen op je voetzolen met een dunne inox spatel. Je tenen worden geprikt met een vleesvork. Je voeten worden gekieteld met een kwastje om ovenschotels in te vetten. En last but not least worden je voetzolen ingesmeerd met wildfond. Daarna mag de hond van de zaak je voeten schoonlikken. Daarna wast de dienster je voeten. Terwijl de hond en de dienster hun werk doen, moet je mijn stijve pik afzuigen. Zorg maar dat ik klaarkom in je mond.
Wat nog in de champagnefles zit, krijg je te drinken, glas per glas word je meer en meer zalig dronken. Ik lik de champagne van je lichaam en doe dat tot in de puntjes: je gezicht, je hals, je oorlelletje, je armen en handen (laat mij aan je vingers zuigen), je rug, je venusheuvel (om er goed bij te kunnen, bind ik touw rond je knieën dat je benen opentrekt), je dijen, knieën, kuiten en voeten (kietelt het als ik je voetzolen lik?). Terwijl ik overal kom met mijn tong, voedert de dienster je de heerlijkste honing die je ooit geproefd hebt. Ze heeft de opdracht gekregen om af en toe de honing af te wisselen met een lepeltje mosterd. Ondertussen zoemt de vibrator in je kut en tegen je kittelaar. Ik hoop dat je eraan gedacht hebt zelf nog niet klaar te komen.
Je bent gedoopt. De klem mag van je tepel. Voel je de pijn, de tinteling als hij eraf gaat? We zullen 'm even weer tot leven wekken. Er wordt chocolademousse opgesmeerd en nu likt de dienster het lekkers van je tepel. Voel je dat dit iemand anders is die je likt en kust?
Ben je van al die lekkere dingen al goed gaar geworden? Dan is het nu tijd voor het dessert? Ik maak je los van de stoel en bind je opnieuw vast, nu aan de tafel. Je enkels aan de tafelpoten zodat je benen goed open zijn. Je mag zelf niks kunnen doen, dus je armen worden voor je uitgestrekt en met lange touwen worden je polsen aan de andere kant van de tafel vastgemaakt. Je hangt stevig vast. Je weet natuurlijk al wat er komen gaat, ik ga je langs achter neuken. Maar eerst wil ik eens zien en proeven hoe geil je al bent. Ik hurk achter jou, doe je billen van elkaar (voor zover nog nodig) en 'bestudeer' met mijn vingers en mijn tong jouw natte kutje. Ik zie dat het goed is en begin je te neuken, eerst plagend met enkel mijn eikel in je kut om dan die kleine penetrerinkjes af te wisselen met diepe, harde stoten. De dienster moet onder de tafel kruipen en jouw clitoris/mijn ballen verwennen met haar tong en de vibrator. Omdat jij je al de hele tijd hebt moeten inhouden, mag je dit keer als eerste klaarkomen. Laat je maar eens goed gaan. Ik probeer mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen en als het komt, spuit ik alles op de dienster haar gezicht, dan heeft ze ook wat ;-)
Ik maak je los, kleed je aan en wij gaan lekker thuis knuffelen. De dienster moet maar opruimen.

PrypMeer op: www.dirtyjoy.blogspot.com
Reacties: prypus@yahoo.com


Aantal keer bekeken: 7388
Waardering: 5.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online