Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rode Wangen deel II.

U leest om dit moment het verhaal Rode Wangen deel II gepost door enola. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: enola
Gepost op: 2010-3-22

Verhaal:

Rode Wangen deel II
Het valt me op dat we voor een enorm gebouw staan, het is een bibliotheek. Je maakt me van je los en gebaart me je voor te gaan naar binnen door de grote houten deuren. Me duwend richting de trap loop ik voor je uit. Ik doe het rustig want ik voel je blik op mijn billen gericht en met elke stap schuift de zoom van mijn jurkje iets omhoog. Gunt je een blik op de rand van mijn kousen. Als we bovenaan de trap staan en de 1e etage oplopen bots je tegen me aan. Ik hoor je grinniken van mijn ingehouden kreun.
Je loopt weer voor me uit en ik volg je naar een hoek van de etage waar je halt houdt bij de menselijke anatomie. Ik vraag me af wat je zoekt en kijk wat om me heen. Zo op het oog is het erg rustig, er zijn niet veel mensen het lijkt zelfs alsof we alleen zijn op deze verdieping. In het midden van de ruimte is een open plek waar je richting de benedenverdieping en verder naar de bovenverdiepingen kan kijken. Ik vang een glimp op van andere bezoekers maar het ziet er rustig uit. Mijn gedachten dwalen wat af maar voor ik de kans krijg verder af te dwalen grijp je me van achteren en trekt me tegen je aan, mee verder naar achteren in een hoek. Daar laat je je zoekende handen over mijn lichaam dwalen, met je hijgende warme ademhaling in mijn hals terwijl ik mijn billen weer tegen je aanduw. Jouw handen nu rond mijn borsten kneden en duwen, draaien en knijpen, ik tril van opwinding. Mijn string is doorweekt, normaal zou ik me er voor schamen maar nu wil ik zonder gene zijn. Ik leg mijn hoofd tegen je schouder en kreun “je maakt me zo nat”. Het gevoel van spanning in mijn lichaam overweldigt me, zo’n verlangen naar jou op me, tegen me aan, in me. Achteruit glijden mijn handen over elk stukje lichaam van jou wat ik aan kan raken. Je dwingt me echter te stoppen door mijn handen te pakken. Je legt mijn ene hand op mijn lichaam en met jouw hand er boven op, schuif je de mijne dwingend naar lager. Met je andere hand schuif je mijn jurkje omhoog.
De aanraking van jouw warme hand op de mijne en je dwingende bewegingen over mijn borsten maken me wild. Je knijpt in mijn hand zodat mijn hand in mijn borst knijpt. Als ik kreun fluister je in mijn oor “stil“. Je hand duwt de mijne lager over mijn lichaam, over mijn buik, lager tussen mijn benen, onder mijn jurkje. Jouw vingers liggen bovenop de mijne en dwingen me over de voorkant van mijn string te glijden; doorweekt van mijn vocht, ik zucht weer terwijl je nu met één hand mijn string opzij schuift en met je andere hand de mijne richting mijn kutje dirigeert.
We glijden samen met onze vingers over mijn kutje wat me een ongekend geil gevoel bezorgd. Langs mijn natte schaamlipjes duw je onze vingers zacht in mijn hete kutje, ik duw me tegen je aan, zet mijn benen verder uit elkaar. Laat de bewegingen van onze verstrengelde vingers in mijn gretige kut over me heen komen. Een huivering gaat door me heen als je je warme lippen in mijn hals drukt, ik draai mijn gezicht en mijn lippen vinden de jouwe in een natte tongzoen. “vind je het lekker” vraag je me terwijl je mijn vingers in en uit mijn warme opening blijft pompen, je duim vindt mijn klitje en ik slaak weer een kreet. Met mijn hoofd weer tegen je schouder, mijn lippen dicht bij je oor fluister ik “oh ja dit is zo lekker” Ik hoor je zacht grommen en door die reaktie wordt ik nog geiler, ik voel dat er wat van mijn vocht, langs onze vingers uit me op de grond druipt. Als ik mijn billen tegen je aan duw voel ik je harde paal, ik draai met mijn billen. Mijn gefluisterde woorden zijn samen met de bewegingen van onze handen voldoende om me over de grens te trekken. “ik ga zo klaarkomen” kreun ik”. Oh je bent me zo lekker aan het vingeren, ik voel mijn orgasme over me heen rollen. “ik kom, ik kom, oh ik kom lekker klaar” zeg ik. Je blijft wrijven en heerlijke bewegingen maken over en in mijn kutje met onze handen. Terwijl ik schok en tril in je armen, er warm vocht uit me druipt, kreun ik weer zacht. Ik hijg na en ik voel ook jouw ademhaling hortend gaan. We blijven tegen elkaar aanstaan, even, want dan maak je je abrupt van me los, draait me om, duwt me richting een deur……

Aantal keer bekeken: 13106
Waardering: 7.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online