Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rode gezicht.

U leest om dit moment het verhaal Rode gezicht gepost door malika kutcher. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: malika kutcher
Gepost op: 2010-3-10

Verhaal:

Rode gezicht
Om nooit te vergeten was iets was gisteren was gebeurd. Ik zat samen met mijn schoolvriendinnen in de kantine te praten over alles en nog wat. Af en toe lachen we allemaal. Of soms lacht er maar eentje.

Dus even later komt er een klasgenoot binnen. Met een hoofd als een rooie tomaatje. Mijn klasgenoot, met de rooie hoofd, gaat snel zitten en begint heel hard te lachen. En skaat telkens zijn hand voor zijn hoofd. Wij, mijn vriendinnen en ik, waren nieuwsgierig omdat mijn klasgenoot zo raar deed.Ik was heel nieuwsgierig omdat ik nou eenmaal zo ben.

Dus mijn klasgenoot begint te vertellen waarom hij zo raar deed. Hij liep dus de hele tijd op te scheppen hoe cool hij wel niet was. En opeens voelde een hele koude bries over zijn benen. Hij kijkt naar beneden en ziet plots dat zijn broek niet meer zo hoog zat als hij dacht. Hij begint dus zo snel mogelijk zijn broek omhoog te trekken. En rent dan richting de kantine, onze kant op.

Aantal keer bekeken: 3639
Waardering: 3.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online