Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rood geheim.

U leest om dit moment het verhaal Rood geheim gepost door Charlotte. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Charlotte
Gepost op: 2010-11-11

Verhaal:

Rood geheim
Ik roer in mijn beker en drink het op. Heerlijk, zo lekker vers van de apotheek. Nee, niet die apotheek. Niet die normale, waar je medicijnen haalt. Ja, juist, die!
Ook laat van begrip..
Ja natuurlijk, ik heb mijzelf niet eens voorgesteld. Mijn excuses.
Goed, mijn naam is Elizabeth Christina Alexandra Charlotte Rood. Maar mijn vrienden noemen mij Vendetta. Geen idee waarom. Mijn onderdanen noemen mij Miss Vendetta.
Ik ben eerste klas elite vampier (niet schrikken, ik bijt niet..) en ik zit hier lekker in Italië, in Rome, op ‘mijn’ plekje in een wat verlaten, oude, vergeten ruïne. Ik zit hier met mijn verloofde Joey.
Joey is een gewoon normaal mens. Weet niet dat ik een vampier ben. Hij denkt dat wat ik nu drink een één of andere limonade is. Nee, het is gewoon water gemixt met bloedtabletten.
Ik ben ook niet van plan het aan Joey te vertellen. Hij mag het echt niet weten. Al heb ik soms s ’nachts, als ik naast hem lig, tegen hem aan te liggen, hem te kussen in zijn nek, en dan heel voorzichtig.. Gewoon één druppel proeven, kijken of het smakelijk is. Echt maar één slokje..
Maar ik ben te bang dat ik mezelf niet onder controle kan houden en dat er niks meer overblijft. Ik hou echt van Joey, het is voor zijn eigen veiligheid. Ik moet dan ook heel erg bang worden voor hem als we een griezelfilm over Dracula of zo gaan kijken..
Trouwens, dat gedoe over Dracula en capes en bloederige ogen en een lijkwitte huid is zo niet waar. Ik zie er gewoon als een normaal mens uit, blond haar, 1.70, bruine ogen en normale tanden.
Alleen als ik zin heb komen mijn scherpe hoektanden tevoorschijn.
Oh, shit, ik word weer eens gebeld. Oh nee hé. Het is Zero, mijn ex-vriendje. Van toen ik nog niks met Joey had. Zero wil er alles aan doen om mij terug te krijgen. Hij stalkt me echt heel erg. Ik word er echt gek van!
‘’Zero! Kap met bellen, man, je wordt nu echt heel irritant!’’
‘’Vendetta, dit is niet zomaar. Er is dadelijk onverwachts een vergadering! Je moet erbij zijn!’’
‘’Meen je dit nou serieus of maak je een grapje..?’’
‘’Lieve schat, ik meen dit serieus. Als je nu niet komt ben je echt de dupe.’’
‘’Goed, ik kom eraan. Hou de poort open.’’
‘’Wie was dat?’’ vraagt Joey nieuwsgierig. Oké, Miss Vendetta, probeer een smoes te bedenken..
‘’Eeehm.. Gewoon, iemand van mijn werk. Ik heb een onverwachtse vergadering. Ik moet gaan!’’
‘’Ik ga mee! Liefje, we zijn SAMEN op vakantie! In Rome nog wel, we moeten helemaal terug naar Engeland, ik ga hier sowieso niet in mijn uppie zitten!’’
‘’Joey, jij blijft hier, het is gewoon weer een vage vergadering. Ga een cursus Italiaans volgen of zo, ik blijf niet in Engeland, ik ben zo weer terug! Ik bel mijn pa anders wel even of hij iets kan regelen, hij is toch rijk.’’ Dat loog ik niet. Mijn vader IS rijk. Een rijke vampier.
Dat verhaal van mijn familie is ook vaag.. Goed, mijn vader en moeder zijn dus vampiers. Ik was dat niet, totdat Zero ineens naast me kwam wonen. Hij was mijn beste vriend, al vond ik hem wel raar.
Op een avond bleef ik bij hem slapen. Het was al laat, dus ik sliep al. Plotseling voelde ik iets koud tegen mijn been, en ik voelde een hand om mijn middel. Daarna hoorde ik zijn adem, en ik voelde het in mijn nek. Hij kuste me teder. Op een gegeven moment deed hij zijn mond open en voelde ik iets scherps. Het drukte in mijn nek en het deed pijn! Ik voelde mijn bloed opgezogen worden, en toen het zuigen klaar was, voelde ik me zo moe, dat ik gelijk weer in slaap viel.
De volgende morgen herinnerde ik me niets meer, totdat ik twee gaatjes in mijn nek zag. Zero stond achter me en glimlachte, terwijl hij met zijn tong zijn bebloede hoektanden aflikte. Ik wist niet dat mijn ouders ook vampiers waren, dus durfde ik het niet te vertellen. Twee weken na de gebeurtenis kon ik het niet meer aan. Ik verlangde zo erg naar bloed, ik moest wat hebben!
Ik kroop uit mijn bed en liep zachtjes naar mijn ouders hun kamer toe, naar mijn vader. Ik kroop zachtjes tussen hen in en zag mijn vaders nek.
Ooh, wat zag dat er goed uit, eigenlijk! Ik deed mijn mond open en wilde net mijn tanden erin zetten, totdat mijn vader ineens zei:
‘’Eindelijk, Elizabeth, ik dacht dat je het nooit zou doen. Ik had ook nooit gedacht dat Zero het zo snel zou doen. Je bent pas twaalf.’’
Tja, ik schrok natuurlijk wel heel erg, want ik had het niet verwacht, maar ik raakte eraan gewend.
Ik ben nu vijftien trouwens. Vijftien??? Denk je zeker. En dan nu al verloofd??
Ach ja, volgens de vampiers wet moet je op minstens je zestiende al getrouwd zijn. Niet, dan krijg je aan jaar uitstel tot je zeventiende. Dan nog niet, word je niet als een echte vampier gezien. Tja, we moeten onze clan toch uitbreiden? Maar goed, Joey vond het best, hij is immers al achttien.
Om eerlijk te zijn ben ik best wel bang dat Zero het niet redt, hij is al zestien en heeft geeneens een vriendin! Arme jongen..
Als ik in Engeland ben aangekomen, zie ik mijn vampiers poort. Zero staat erbij.
‘’Snel, naar binnen, we hebben nog vijf minuten voordat de poort dichtgaat!’’
Ik ren naar de poort toe, Zero pakt mijn hand en ik voel een klap, zoals altijd. Je voelt altijd een klap en daarna sta je ineens op de grond. Op een donkere grond, met rode rozen om je heen.
‘’Eindelijk, we zijn er. Daar zitten de Elite Vampiers. Schiet op!’’ zegt Zero haastig.
‘’Dankjewel, Zero!’’ Als dank geef ik hem een kus op zijn wang. Zero wordt rood en loopt naar het buffet om wat klaar te maken voor de lunch.

‘’Ah, Elizabeth, kom erbij. ‘’ zegt Audrey. Zij is de, laat maar zeggen.. De Hoofd Vampier. Zij is de belangrijkste van de vampiers. We noemen haar ook Head Miss Audrey. Nee, niet Mrs. Haar man is overleden, dus moeten we haar allemaal Miss noemen. Ik noem haar gewoon Audrey. En zij mij Elizabeth. Geen Vendetta.
Audrey heeft bruin, goud haar, grijs groene ogen en een rode jurk aan, die ze altijd aan heeft. Met zwarte handschoenen en zware make-up. Haar tanden glimmen wit en ze heeft zwarte, hoge en open hakken aan. Ze is prachtig. Elke mannelijke vampier is verliefd op haar.
Behalve Zero.
‘’Goed, nou, het onderwerp waar ik over wil praten.. Is een nieuwe regel, die iemand, nee niet ik, de naam moest onbekend blijven, heeft ingevoerd..’’ Audrey pakt mijn hand en kijkt me spijtig aan.
‘’Sorry, Elizabeth, maar de nieuwe regel is dat een vampier met een vampier moet trouwen. Een mens is niet toegestaan. Het spijt me echt heel erg. Ik ben dol op Joey, maar.. Het kan niet.’’
Ik voel mijn bloed koken en tranen springen in mijn ogen.
‘’Kan niet? Hoe bedoel je kan niet? Waar slaat dit op, ik hou van Joey, die nieuwe regel en die bedenker mogen oprotten! Wat belachelijk! Dan kap ik maar met Elite Vampier zijn, ik ga gewoon met Joey trouwen! Wie heeft verdomme die wet ingevoerd?’’ schreeuw ik.
Audrey laat mijn hand los. ‘’Je vader, Elizabeth. Je eigen vader.’’


Aantal keer bekeken: 2254
Waardering: 6.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online