Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Roos vecht voor haar leven.

U leest om dit moment het verhaal Roos vecht voor haar leven gepost door Leonie. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Leonie
Gepost op: 2008-1-12

Verhaal:

Roos vecht voor haar leven
Roos was alleen thuis. Het was s'morgens. Na het eten ging Roos douchen. Waarom moest haar vader dood zijn? En haar moeder. Als ze haar nodig had was ze weer bezig. Zoveel
vragen. Onder de douche moest ze huilen. Ze ging het liedje van Fergie maar zingen. Big girls don't cry.
Toen ze klaar wasme douchen voelde ze zich misselijk. TTRRIINNGG... De bel ging. Ze deed open. Haar vriendje Gino stond voor deur. Hij gaf haar een zoen op haar voorhoofd. Hij schrok. Liefje wat is er? Voel je je ziek? Je zweet helemaal! Nee hoor zei
Roos. Ze ging thee zetten in de keuken. Wil je Bosvruchten of Groe...
BOEM... Gino speerde naar de keuken.
Daar lag Roos. Flauwgevallen. Roos wakker worden. Gino belde Cindey Roos haar moeder. Ja Hallo met Gino...
Je dochter is flauwgevallen. AAAAA
hoorde hij aan de andere kant van de lijn. Cindey was er binnen 5 minuten. Bel de ambulance zei ze toen ze Roos zag. Een tijdje later lag Roos op de afdeling IC ... Er kwam een dokter binnen. Wat is er met haar? Vroeg Cindey. Ze heefd Uhh... Niet flauwvallen. Ze heefd... Zware longontsteking. Is ze buiten levensgevaar? Vroeg Gino. Nee zei de dokter. Cindey moest huilen. Mogen we bij haar naar binnen? Vroeg Gino. Ja zei de dokter. 5 minuten oke? Ja zei Cindey. Er zaten overal snoeren en buisjes in haar lichaam.

3 maanden later zei de dokter : We gaan de hulpmiddelen uitzetten. Waarom vroeg Cindey geschokt. Ze Kan niet meer beter woorden. Gino barsten in huilen uit. Cindey ook. Mag ik haar nog een kus geven? Vroeg Gino.
Ja zei de dokter. Gino liep het ziekenhuiskamertje in. Hij gaf Roos een kus op haar mond. Er gebeurde 2 minuten niks. Toen deed Roos haar ogen voorzichtig open. Waar ben ik.
Veilig zei Gino. Hij Liep naar de dokter en zei ze praat en ze is wakker! De dokter kwam kijken.
Het klopte inderdaad. Na 5 dagen mocht Roos weer naar huis. Het ging elke dag weer beter.
En Roos & Gino leefde nog lang en gellukig


Aantal keer bekeken: 3235
Waardering: 5.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online