Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

SMS gids.

U leest om dit moment het verhaal SMS gids gepost door J.K.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: J.K.
Gepost op: 2010-6-23

Verhaal:

SMS gids
Het is een zonnige dag, en zoals zo vaak op die dagen voel ik me de hele dag al een beetje opgewonden. Gedachten over jou en onze spannende avontuurtjes zijn dan ook niet uit mijn hoofd te krijgen. Ik zit in de tuin wat te dagdromen, maar dan gaat mijn telefoon. Een smsje, van jou! "hey schatje, ik wil je zien vanavond. Kom je om 8 uur halen. Trek je dat mooie rode jurkje aan? Kus"
Om 8 uur komt je me halen, dat betekent dat ik nog ruim 2 uur de tijd heb. Omdat het zo warm is spring ik onder een lauwe douche, waar ik meteen mijn benen ook dat warme plekje daar tussen scheer. Uit de douche smeer ik me in met die bodylotion die je zo lekker vindt ruiken. Ik kleed me aan en begin aan m'n haar. Je bent gek op mijn krullen, vooral als ik een deel van m'n haar op steek en de rest laat hangen. Als dat klaar is, doe ik tot slot nog een beetje make up op, niet te veel, daar hou je niet van. 7 uur inmiddels. Ik ga op de bank zitten en zet de tv aan, maar zie niet wat er gebeurt. Mijn gedachten zijn bij vanavond.
Om half 8 gaat de deurbel. Ik doe open en je bent er al. Onweerstaanbaar in je linnen broek en casual shirt. "hey schatje, wat ben ik blij je weer te zien. En je hebt gedaan wat ik je vroeg" zeg je. Ik zie aan je ogen dat het je bevalt wat je ziet: mijn gebruinde lijf in mijn rode jurkje met dat diepe decolleté. En je kunt zien dat wat daaronder zit net zo rood is als het jurkje. Ik laat je binnen en zoen je. "Ik heb je gemist, lieverd," zeg ik en ik leg m'n hoofd tegen je borst.
"Zullen we meteen gaan?" vraag je. Je loopt voor me uit naar de auto, je houdt de deur voor me open en als ik zit loop je naar de andere kant. Je gaat zitten, zoent me weer en start de auto. Als we een tijdje onderweg zijn dringt het tot me door dat we naar het strand rijden. Ik kijk een beetje verbaasd jouw kant op; ik had immers verwacht dat we uit eten zouden gaan om daarna een romantische avond bij mij thuis te hebben. "Don't worry schatje, ikb en niks geks van plan," zeg je als je mijn gezicht ziet. Ik leg mijn hand op je bovenbeen en knijp er even in. Je knipoogt.
Bij het strand aangekomen, lopen we over de boulevard naar een leuk strandtentje. Je hebt gereserveerd en je geen enkele moeite bespaard. Ik zie een rode roos op tafel, en een fles champagne. Nogmaals kijk ik verbaasd naar je en opnieuw knipoog je. Hand in hand lopen we naar het tafeltje toe en je laat me plaatsnemen. Ik krijg het heerlijkste diner voorgeschoteld wat ik ooit gegeten heb, en toch dringt de smaak er van niet helemaal door. Ik kijk de hele tijd diep in je blauwe ogen en verdwaal erin. Ook jij kijkt diep in mijn ogen en ziet misschien het verlangen wat daarin af te lezen valt. Ik sta op en loop naar het toilet, waar ik besluit mijn string uit te trekken om je uit te dagen. ik verstop het dingetje even in mijn hand en loop terug naar de tafel. Maar ik ga niet zitten voor ik mijn string in je broekzak heb gestopt. Je haalt hem er een stukje uit, niet wetende wat het was, maar zodra je dat ziet beginnen je ogen te glimmen. Nu is het mijn beurt om te knipogen.
Na deze actie van mij weet je niet hoe snel je om de rekening moet vragen. WE lopen het restaurant uit en besluiten nog een strandwandeling te maken. Als we op het strand staan is het eerste wat je doet, me vurig zoenen. Ik merk aan je dat het je niet koud heeft gelaten dat ik daar zonder stringetje sta. Ik kruip even met mn handen onder je shirt en kriebel met mijn nagels over je borst. Je duwt je heupen naar voren en ik voel dat je harder wordt. Dan trek ik me uit je armen en pak je hand, "Kom schat, we lopen een stukje verder" zeg ik een beetje hees. Ook ik heb het warm, en neit alleen omdat het hoogzomer is.
Als we een stukje hebben gelopen komen we op een heel rustig stukje. We gaan in het zand zitten, jij met je benen wijd en ik tussen je benen. Je armen om me heen en ik hou je handen vast. Ik leun met m'n hoofd tegen je schouder aan en je voelt mijn adem in je nek. Je trekt me een beetje naar voren, pakt met je ene hand mijn hoofd vast en draait me een stukje om. Je zoent me innig, liefdevol en vol passie. Je andere hand gaat naar m'n borsten en je kneedt ze om de beurt. Je voelt dat mijn tepels harder worden. Ik kreun. Je hand glijdt over mijn buik naar m'n bovenbeen. Je vindt de onderste rand van m'n jurkje en je hand glijdt eronder. Mijn ene hand ligt weer op je borst en de andere streelt zachtjes de binnenkant van je bovenbeen. Je legt me neer, het vestje wat over je schouders hing leg je op het zand voor m'n hoofd. Je komt half op me liggen en zoent me opnieuw. Nu daal je van m'n mond af naar m'n nek, m'n borsten en je hand komt steeds dichter bij mijn kutje. Je voelt dat het warm is daar en met 1 vinger voel je over mijn lipjes. Ja, ze zijn vochtig. Ik voel je harde pik tegen mijn heup aan duwen. Mijn hand glijdt naar je heerlijke strakke kontje en knijpt er even in.
Je kreunt even en je doet mijn jurkje omhoog zodat je er beter bij kan. Je kust van mijn borsten en buikje omlaag, de binnenkant van m'n bovenbenen en steeds dichter bij dat ene plekje. Ik voel je tong over mijn lipjes gaan, maar je weet mijn clitje te ontwijken. Ik kronkel en kantel m'n heupen in de hoop dat je tong me toch daar aanraakt, waar ik het het liefste wil. En ja, eindelijk voel ik daar je tong en duw je 2 vingers in mijn strakke kutje. Heerlijk, je weet precies wat ik lekker vind. Ik leg m'n hand op je hoofd en streel door je haar. Ik druk mezelf dichter tegen je aan en begin een beetje te hijgen en zacht te kreunen. "Wat doe je dat heerlijk schat, ga door," weet ik met moeite en een hese stem uit te brengen. Je likt iets sneller en je vingers bewegen sneller in en uit mijn kutje. Mijn hand streelt over je kruis en ik voel je nog harder worden. Ik probeer je broek open te maken, maar je houdt me tegen. Je wilt dat ik eerst klaarkom...Je zet nog een tandje bij en ja...je voelt heo mijn kutje zich spant om je vingers, je voelt dat ik begin te trillen en dan kom ik schokkend klaar. Je zoent me opnieuw innig en ik proef mezelf.
Ik duw jou naar de plek waar ik net zelf lag en grijp m'n kans. Ik kom op je zitten, mijn natte kutje op het kruis van je broek. Je lul klopt tegen me aan. Ik zoen je, kras zacht met mijn nagels over je borst. Kus je lager en dan kom ik steeds dichter bij de rand van je broek. Ik doe hem open en ik zie dat jij ookw at vergeten was aan te trekken. Je harde paal springt uit je broek. Ik geef een kusje op je eikel. En nog een. En nog een. Dan lik ik over je ballen en zuig ze om de beurt naar binnen. Je kreunt en je pik schokt. Ik lik van je ballen naar je eikel en laat dan langzaam je heerlijke paal in mijn mond verdwijnen. Langzaam beweeg ik mijn hoofd op en neer terwijl 1 hand je ballen streelt. Opnieuw kreun je. Ik stop even en laat alleen het puntje van mijn tong over je eikel gaan. Je pakt mijn hoofd vast en duwt je pik verder in mijn mond. Je begint mijn mondje te neuken en je kreunt wat harder.
Dan laat je me los en leg je me weer zachtjes neer. Je komt boven op me liggen en ik voel je lul tegen mn kutje aanduwen. Ik beweeg me een beetje zodat je eikel een klein stukje in me verdwijnt. Ik kijk je aan en fluister "Vrij met me, ik wil je lieverd". Je duwt je paal iets verder in me, steeds een stukje verder en door het gevoel alleen al kom ik al weer heel dicht bij een orgasme. Je paal zit helemaal in me en je begint rustig te bewegen. Je kust m'n hele gezicht, m'n hals, je pakt m'n borsten vast en kneedt ze. We zoenen heftig en je beweegt wat sneller. Ik voel dat ik bijna klaar kom en begin te kreunen. Ik knijp in je kontje en druk je dichter tegen me aan. Je begrijpt de hint en beweegt opnieuw sneller. Mijn kutje begint te knijpen rond die heerlijke pik van je en na nog een paar stoten kom ik opnieuw schokkend en hard kreunend klaar. Ook jij houdt het niet meer; mijn kutje wordt door het orgasme nog strakker en dat is te veel voor je lul die al op springen stond. Ik voel een paar hete stralen sperma diep in me spuiten.
"Dat was heerlijk liefste schat" fluister je in m'n oor terwijl we nog een beetje knuffelen. Dan sta je op en trek je mij ook overeind.We lopen innig verstrengeld naar je auto toe en je rijdt naar mijn huis. Het huis dat na vanavond ook het jouwe is, en waar we nog een heleboel heerlijke avonturen beleven.

Aantal keer bekeken: 10209
Waardering: 6.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online