Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Samen fietsen.

U leest om dit moment het verhaal Samen fietsen gepost door Anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniempje
Gepost op: 2009-12-14

Verhaal:

Samen fietsen
Iris , Linda en joris, het vriendje van linda zaten in het bubbelbad. Zoals gewoonlijk hadden ze met zijn 3en afgesproken.
Een uur later moesten joris en ik naar huis, we fietsten samen.
Ik voelde hoe Joris naar mijn borsten keek, en stapte van mijn fiets af Hij liep naar mij toe en duwde me in de bosjes, hij haalde zijn lul uit zijn broek en begon mij te neuken. Even later trok ik hem af en hij neukte mij weer. Steeds dieper ging hij, ik voelde dat hij op het punt stond om klaar te komen. Hij duwde zijn lul nog verder en kwam klaar. ik voelde het sperma in mij komen en we gingen tongzoenen. Ik pijpte hem en toen zagen we linda eraan komen, snel deden we alsof er niets aan de hand was...

Aantal keer bekeken: 10121
Waardering: 2.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online