Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Save him deel3..

U leest om dit moment het verhaal Save him deel3. gepost door Kerstin Tempel. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Kerstin Tempel
Gepost op: 2008-2-23

Verhaal:

Save him deel3.
Ik gilde het uit, en tranen begonnen weer te stromen. ‘’stomme deur! Ga open!!’’ riep ik, en over mijn armen liepen de tranen naar mijn handen. Basten duwde me voorzichtig opzij, en Christina sloeg een arm om me heen. Ik shakete aan alle kanten. Basten probeerde de deur ook te openen. Maar het lukte hem ook niet. Opeens begon er een lampje bij me te branden. ‘’de brandtrap!!’’ riep ik, en rende weer zo snel als ik kon omhoog. Ik vloog de kamer door naar de nooddeur en gooide die open. Ik keek naar de trap, die de laatste keer bijna uit elkaar viel. Basten rende ook naar me toe, samen met Christina. ‘’je bent zo slim!! ..maar.. die trap ziet er niet zo stevig uit, vinden jullie wel?’’ suste Christina. Ik knikte. ‘’maar we MOETEN!’’ riep basten, die zijn geduld nu ook begon te verliezen. ‘’wie weet hoelang hij nog te leven heeft!! We MOETEN NU!!’’ en hij rende zo snel als hij kon de trap af, Een paar treden begaven het. Ik was de volgende die ging, en sprong vanaf de laatste 6 treden van de zijkant eraf. Christina rende zo snel als ze kon erachter aan. Daar stonden we dan, met z’n drieën, buiten het ziekenhuis, en dit keer, mét apocalipta. We renden snel naar Christina haar huisje, en pakten onze spullen in voor vertrek, Christina had voor ons snel een taxi gebeld, en zodra we klaar waren, stond hij voor de deur. We bedankten Christina duizendmaal, en stapten snel in de taxi. En daar zaten we dan, op onze terug reis..

Zodra we bij het vliegveld aankwamen, renden we snel naar binnen, want het begon te regenen. Het was het regenseizoen in India, dus we hadden geluk gehad, dat het de laatste 3 dagen niet had geregend. We renden zo snel als we konden naar de ingang van het vliegtuig. De zelfde man stond er, maar dit keer liet hij ons niet zo snel naar binnen gaan. ‘’graag legitimatie laten zien...’’
Ik pakte mijn ID kaart, en liet hem zien, basten deed het zelfde. ‘’ok, gereserveerd?’’ we knikten. En toen liet hij ons door. We zochten naar onze plek. Ik plofte neer, en zuchtte diep. Ik sloot even mijn ogen, ik was echt doodop. ‘’laat ze maar gesloten..’’ mompelde basten, en sloeg zijn jas om me heen. Even later lag ik diep te slapen.

Toen we landden in Nederland was het eerste wat ik deed bellen naar Jw’s huis. ‘hm.. voicemail..’’ mompelde ik, en hing weer op. Basten had intussen zijn vriend gebeld, en we werden opgehaald. Anderhalf uur later, was hij er pas, er waren geen files, maar hij moest wel helemaal uit Groningen komen, dus dat was best nog een eindje rijden. ‘’is het gelukt?’’ vroeg hij. We knikten, en lieten het potje zien. Hij knikte, en we reden bijna in de buurt van Drenthe.

Later, toen we eindelijk bij hem thuis waren, zag het er nog steeds het zelfde uit. We waren ook maar 3 dagen weggeweest, en we hoopten dat er niks veranderd was. Ik rende de kamer in, en daar zat zijn moeder nog steeds. ‘’hoe gaat het met hem?’’ vroeg ik, terwijl ik samen met haar naar de kamer liep. ‘’de situatie is eigenlijk niet veel veranderd.. maar heb je het tegengif?’’ ik knikte, en liet haar het potje zien. Ze sloeg een arm om me heen van blijdschap. ‘’jij bent echt veel beter dan die Sofie..’’ ik schrok, en toen ze de deur open deed zag ik Sofie al zitten, naast hem, op de grond. Toen ze mij zag, stond ze meteen op. Ik negeerde haar, en stortte me naast Jw. ‘’schat… ik ben bij je..’’ mompelde ik, terwijl ik zijn gezicht langzaam streelde, hij was wel wat afgekoeld. Ik bewoog mijn vingers naar zijn lippen, en trok voorzichtig en teder zijn mond op. Ik goot het tegengif naar binnen, en schoof zijn lippen weer tegen elkaar. Langzaam wachtten we af, tot hij zijn mond zou bewegen. Even later, schokte hij met moeite het tegengif door zijn keel. En opende langzaam zijn ogen. Ik keek hem vol blijdschap aan, en glimlachte. Langzaam schoof hij zijn hand door mijn haar, en tranen begonnen te glinsteren bij hem. ‘’ben jij.. ben jij echt degene die voor mij naar India is gegaan?’’ mompelde hij moeizaam. Ik keek zijn moeder vragend aan, ze glimlachte wonderbaarlijk. ‘’ik heb met hem gepraat, terwijl hij dus in dat soort coma lag.. hij heeft het dus wel gehoord.’’ Ik knikte begrijpend, en draaide me weer om naar Jw. ‘’JIJ?.. ‘’ riep Sofie uit. Niet begrijpend dat Jw en ik zo’n goede band hadden. ‘’jij bent dus degene waar iedereen op school zo blij mee is?! Dat jij zijn leven hebt gered maakt jou zeker straks nog populairder..’’ ik glimlachte. ‘’t kan wel zijn.. maar ik geloof niet dat ze echt zo blij met me zullen zijn dat ik straks weer terug naar school ga..’’ Jw grijnsde kort. ‘’maar.. je was laatst zo in de war weggegaan.. wat was er aan de hand?’’ ‘’ze deden allemaal in de klas, alsof ik er niet was.. de docenten schreven zelf op de briefjes dat ik afwezig was.. de enige van al mijn vrienden die nog tegen me praatte was jij.. t bracht me echt een raar gevoel.. dus ben ik gewoon weggegaan..’’ mompelde ik, terwijl ik me liet zakken naast hem op bed. Hij glimlachte begrijpelijk, en sloeg een arm om me heen, terwijl hij probeerde recht te gaan zitten. ‘’maar ik ben blij dat je er weer bent..’’ mompelde ik, en streelde opnieuw zijn gezicht.


Aantal keer bekeken: 1767
Waardering: 7.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online