Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

School.

U leest om dit moment het verhaal School gepost door Eefje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Eefje
Gepost op: 2007-9-4

Verhaal:

School
er was eens een meisje en zij ging niet graag naar school. ze moest wel van haar moeder maar ze liep altijd een groote omweg als ze naar school gaat. ze haatte een jongen uit haar klas genaamd stijn ze zong onderweg altijd. "van afrika tot in amerika stamp ik in de kloten van de woeste stijn, hij heeft wel pijn maar dat vind ik juist fijn dan had hij maar wat aardiger moeten zijn, k'heb zijn kloten nu al in mijn hand natuurlijk vind ik dat ook nog plezant" en de rest moest ze nog verzinnen. eindelijk kwam ze op school aan. daar stond stijn aan de poort te wachten om haar te pesten. juist toen hij iets wou roepen zong ze het liedje. stijn stond paf ze grijnsde gemeen en liep de speelplaats op ...


hier komt nog een vervolg opAantal keer bekeken: 6162
Waardering: 2.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online