Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Schoolkamp.

U leest om dit moment het verhaal Schoolkamp gepost door Anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniempje
Gepost op: 2008-2-11

Verhaal:

Schoolkamp

Dit is een waargebeurd verhaal.

Het gebeurde toen we met alle 2e en 3e jaars sportklassers naar oosterrijk gingen om te skieen. We sliepen in een soort luxe hotel.

We waren daar begin in de avond aangekomen. Iedereen had een kleine hotelkamer. Ik had nummer 78. Toen iedereen klaar was met uitpakken gingen we eten beneden. In de loop van de avond gingen sommige kinderen naar een soort sauna en bubbelbaden waar je naakt bent. Ik ging ook. In het bubbelbad waren jongens. Ik de sauna waren meiden.In de sauna hadden we het over wie nog maagd was en wie al sexs gedaan had. Ik had zin in het bubbelbad want de sauna werd wat te heet. Toen ik bij de jongens ging zitten begon ik weer een beetje geil te worden. Xavier een jongen uit de sportklas zat alleen wel heel erg geil naar mij te kijken. Ik ging douchen. Ik had niet in de gaten dat xavier achter me stond. Heel voorzichtig streelde hij me rug daarna gingen zijn handen naar me buik. Toen wat hoger dan me buik. Hij kneep zachtjes in me tieten. Dat voelde echt lekker ook al heb ik niet zo grote tieten. Ik draaide me om. Xavier fluisterde in me oor dat hij geil van me wordt. Toen kwamen er jongens binnen en xavier stopte. Ik kleede me aan en ging naar boven waar de hal waar slaapkamers en badkamers zijn. Ik daar naar de wc. Toen ik bij de wastafel me handen wasde trekte ik me broek half omlaag met me slipje. Ik streelde zachtjes over me geschoren kutje. Er keek iemand om de hoek bij de wc. Ik schaamde diep. Ik deed snel me broek en me slipje omhoog en ging naar me kamer. Ik was snel in slaap gevallen ( Het was al half 12 )

Om een uur of 8 was ik uitgeslapen en ging douchen. Ik pakte me handdoek en liep naar de douches. In halletje waar douches staan was niemand. Ik klede me daar om want er was toch niemand verder. Ik deed het in en kluisje. Ik liep naakt dus naar een douch toe en deed de deur niet op slot. Halverwege bedacht ik dat ik me handdoek in me kluis had gedaan samen met me shampoo. Ik liep naakt de douchhal in. Xavier kwam een douchje uit. We bleven elkaar een tijdje aankijken tot dat werd verpest door een aantal jongens die ook wouden douchen. Ik ging liep weer me douch in en ging verder douchen. Ik klede me aan. Ik ging benede ontbijten. Tussen het eten vrieg Xavier aan mij of hij het werk moest afmaken. Toen besefte ik dat hij me gisteravond in de wc gezien had. In de middag gingen we skieen. In de avond was er een feest in het hotel. Ik vertelde aan me allerbeste vriendin Laura dat xavier me gezien had gister avond in de wc. Laura had meteen een heel leuk plannetje ...

Wordt vervolgd.

Alsjeblieft wil je stemmen ?
Dan weet ik hoe jij hierover denkt :D.


Aantal keer bekeken: 20428
Waardering: 8.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online