Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sex met me neefje.

U leest om dit moment het verhaal Sex met me neefje gepost door Max. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Max
Gepost op: 2008-2-5

Verhaal:

Sex met me neefje
Hey ik ben Max, en ben 17 jaar.
Ik ben bi seksueel, sinds mijn 13e.
Dit verhaal is echt gebeurd, 2 maandjes terug.

Het gaat over mijn neefje Erik (15) en ik(17).
Het was op een verjaardag van mijn oom, die werd 47. Mijn tante was druk met de hapjes en de deur opendoen. Plotseling riep ze of wij naar boven wilde gaan, om een spelletje te doen om een film te kijken zodat er meer plekken vrijkwamen voor de gasten. Zo gezegd, zo gedaan.

Boven aangekomen zaten we op zijn bed te kijken naar Titanic. Na circa 45 minuten kwam hij tegen me aanzitten, want hij had het koud. We keken verder naar de film. Hij was helemaal in de film, en ik ging hem proberen op te geilen door m'n hand op zijn been te leggen.

Erik ging iets sneller en harder ademen, dit merkte ik en ging naar de ingang van zijn broek, plotseling stond hij op en ging naar de gang, ik dacht dat hij dit aan zijn moeder ging vertellen, mijn tante. Na 5 minuten bleek dit dus niet zo en kwam terug met
een stapel condooms.

Hij lachtte brutaal naar me en deed z'n broek uit en kwam op me zitten, hij begon me te tongzoenen en ik deed mee.
Vervolgens deed ik mijn broek en Bjorn Borg iets omlaag, en hij deed dit ook.

Hij kwam op mijn 18 cm zitten en kreunde, ik hield mijn hand op zijn mond want beneden mochten ze niks horen. Het bed kraaktte nogal dus we besloten het op de grond te doen.

Hij ging op zijn knietjes zitten, en zei dat ik achter hem moest gaan zitten. Hij zei dat hij hard ontmaagd wilden worden. Ik deed een condoom om en spuugte in zijn sterretje. Ik masseerde hem een beetje maar hij had een beetje haast. Ik zette mijn pik tegen zijn sterretje en ging er langzaam in. Hij stribbelde een beetje tegen, maar zei dat ik verder moest gaan, en harder.

Ik stootte hem er in 1 keer in, hij riep auw en stond op, maar ging toch weer zitten, hij wilde meer.
Ik begon hem in een lekker ritme te neuken, en na 5 minuten kwam ik klaar.
Hij zei dat het nu zijn beurt was.

Ik ging op mijn rug liggen, en hij kwam achter me zitten. Ik legte mijn benen op zijn schouders. Hij deed m'n billen wat uit elkaar en zocht mijn sterretje op met zijn pik. Hij had hem gevonden en ging er langzaam in. Ik zei dat hij een harder tempo mocht gebruiken, dit deed hij. Hij neukte me lekker en hij hijgde lekker.

Hij vroeg wat hij moest doen als hij klaarkwam, ik vroeg of hij dan op wilde staan en over me heen wilde spuiten, dat vond hij goed. Na 10 minuten kwam hij ook klaar en spoot me helemaal vol.

We tongde nog wat met elkaar, en speelde ook nog wat met elkaar.
We hebben onze kleren terug aangedaan, maar hebben onze boxers verwisseld.

We gingen de film terugspoelen naar waar we gebleven waren met kijken, en keken nog wat verder. Het werd al gauw 23;00 en ik ging naar huis, en heb zijn boxer nu nog steeds.
_______________________________________

Reactie? Doe dit naar maxxie@live.nl!

Aantal keer bekeken: 33372
Waardering: 6.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online