Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sexslaafje.

U leest om dit moment het verhaal Sexslaafje gepost door Jantje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jantje
Gepost op: 2007-8-18

Verhaal:

Sexslaafje
Een paar maanden geleden kreeg ik te maken met een man iets ouder dan 30. Zelf ben ik 18 en heb toen een grote fout gemaakt. In het begin leek die man erg aardig en kreeg ik heel veel gratis dingen van hem.Maar een paar maanden later was het toch iets anders. Ik was een week alleen thuis omdat mijn ouders naar familie in een ander land gingen. Ik vertelde het die man, genaamd Lex, en die lachte alleen maar en zei dat hij blij voor me was. Een dag later vroeg hij of ik zin had om mee te gaan naar een soort park. Ik vond het wel een goed idee omdat ik anders toch niet veel te doen had.

Die avond ging ik pas mee omdat overdag hij niet kon. Ik liep naar zijn huis waarna we naar het park gingen. Het was al best donker en er waren bijna geen mensen in het park. Na wat lopen en praten kwam hij voorzichtig met zijn hand om mijn schouders. "Voor als je het koud hebt" Glimlachte hij. Vanaf toen wist ik dat het niet goed zou gaan maar toch zei ik er niets van omdat ik het ook wel fijn vond. We stelde voor om ergens op een bankje te gaan zitten. Lex keek soms naar mijn borsten met een grijns. Ik had het in de gaten maar deed alsof ik het niet wist. Hij keek in mijn ogen en vroeg "Heb je nog geen vriend?" Ik antwoordde met "Nee, nog niet" Hij kwam dichterbij zitten en vroeg "En nog altijd maagd?" Ik schudde mijn hoofd. Hij ging met zijn hand naar mijn vagina. Ik haalde zijn hand weg en zei "Nee" Hij luisterde niet en legde weer zijn hand daar en streelde. Met zijn andere hand pakte hij ruw mijn borst en begon me te tongzoenen. Ik trok terug, stond op en liep weg. Ik moest snel thuis komen. Hij liep achter me aan en pakte mijn arm. "Je komt echt niet van me af. Als je schreeuwt haal ik je hoofd eraf" Fluisterde hij. Ik was bang en besloot maar te doen was hij zei. Hij stopte zijn hand onder mijn rokje en schuifde mijn slipje opzij. Hij stopte een vinger in mijn kut en zei "Lekker nat, kom we gaan eens bij je huis langs" Ik liep met hem naar mijn huis. Eenmaal daargekomen opende ik voorzichtig de deur. Lex gooide me op de bank en sprong op me. "Vanavond, ben je mijn slaaf of je het nou wilt of niet" Grijnsde hij. Hij zoende me ruw en trok mijn rok uit. Hij gooide zijn jas uit en begon me te vingeren. "Vanaf nu zeg je op alles ; Ja Meester. Zo niet dan kan ik gemeen worden" Grijnsde Lex. Ik kreunde en zei "Ja meester" Lex haalde een zweep uit zijn jas en sloeg me ermee. "Auw" Riep ik. Lex sloeg me nog een keer en zei "Ga staan en kleed je uit" Ik stond op. Hij sloeg me nog eens met de zweep. "Wat zeg je dan?!" "Ja meester" Bibberde ik. Ik kleedde me uit en stond daar in mijn nakie. Lex ging zitten en bekeek me van top tot teen. "Vinger jezelf" "Ja meester" Ik stopte mijn vingers in mijn kut en begon mezelf te neuken. "Kreun erbij!" Riep hij, en sloeg me met zijn zweep. Ik begon te kreunen tijdens het vingeren. Hij liep naar me toe en gooide me op de bank. Hij ging voor me zitten en befte me. Ik kreunde zachtjes, ik wou dit niet maar het was lekker. "Kreun harder" Grijnsde Lex. Ik begon harder te kreunen en bewoog langzaam. Hij deed zijn broek en boxer uit. "Likken jij vieze slaaf" Riep hij. Ik ging op mijn knieën zitten en begon hem te pijpen. "Sneller en dieper" Ik deed alles wat ik kon. Hij kwam klaar en ik moest al zijn sperma doorslikken. Het was smerig en ik deed het liever niet. Hij gooide me op de grond en begon op me te liggen. Hij kwam in me en begon hard te neuken. "Nee, stop alsjeblieft" Piepte ik. Hij ging nóg harder en zei "Nee, je bent mijn slaaf en je hebt niets te zeggen" Hij pakte mijn borsten en beet erin.
Die avond ben ik echt hard geneukt
Het zou lekker moeten zijn maar dat was het niet, het was vreselijk.

Aantal keer bekeken: 13449
Waardering: 5.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online