Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slachtoffer en pestkop geest.

U leest om dit moment het verhaal Slachtoffer en pestkop geest gepost door Midori. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Midori
Gepost op: 2011-2-4

Verhaal:

Slachtoffer en pestkop geest
In de toekomst, het jaar 2061.
Een meisje van 15 jaar zit op de middelbare school.
Ze heet Mariko.
Altijd als ze naar haar school gaat ziet ze een huilend meisje van haar leeftijd aan een oud tafeltje in een gang zitten. Soms ligt er huiswerk op het tafeltje waar ze voor zit.
Op een dag is Mariko erg laat vrij van school omdat ze 2 toetsen in moest halen. Als ze haar spullen uit haar kluisje heeft gehaald ziet ze het huilende meisje daar weer zitten. Ze word nieuwschierig , want waarom zit dat meisje er nog rond deze tijd, en hoe houd ze het vol zo lang te huilen?
Ze loopt naar het meisje toe en vraagt haar wat er aan de hand is en of ze niet al naar huis mag. Ze antwoord met "Ik weet niet hoe ik naar huis moet, kun je me brengen?" Mariko kijkt verbaasd, maar in plaats van het huilende meisje allerlei vragen te stellen besluit ze haar gewoon te helpen, en ze lopen naar de fiets van Mariko. Wanneer ze achterop zit vraagt Mariko waar ze woont en fietst daar heen. Wanneer ze daar aankomt stapt Mariko van haar fiets af en kijkt waar het meisje is, maar die is weg. Mariko kijkt geschrokken om zich heen, "is ze gevallen of wat?"
Ze loopt naar de deur en belt aan, een man doet open en vraagt haar wat ze hier doet. Mariko vraagt verlegen over dat ze een huilend meisje naar huis wilde brengen en hier woonde. De man vertelt; "Er woont geen meisje, maar oh, dat meisje waar jij het over hebt leeft niet meer, maar er zijn mensen die beweren haar nog gezien te hebben. Ze heeft 50 jaar geleden zelfmoord gepleegd omdat ze gepest werd en erg alleen was, en mensen zeggen altijd dat ze haar aan een tafeltje zien zitten. Maar ze maakte altijd haar huiswerk aan een ouderwets tafeltje dus.." de man word bang van het verhaal die hij zelf vertelt en zegt dat ze maar beter naar huis kan gaan.
Mariko vind het eng en vertelt het de volgende dag op school aan haar vriendinnen. Het meisje ziet ze niet meer aan het tafeltje zitten. Haar vriendinnen moeten lachen, ze hebben nog nooit een huilend meisje aan zo een lelijk vies tafeltje zien zitten.
De volgende dag op school ziet Mariko er iemand aan het tafeltje zitten, ze komt langzaam dichterbij om haar gezicht te kunnen zien. Als het meisje aan het tafeltje zich omdraait, staat Mariko stokstijf van schrik.
Dit keer is het een meisje die lacht zonder pauze te nemen. Wie is dit?! Mariko vraagt waarom ze lacht. Ze zegt dat ze een meisje zo hard heeft geslagen ,geschopt en vernederd dat ze niet meer stopt met huilen.
Mariko besluit weg te lopen en nooit meer naar het tafeltje te kijken. Wat beter voor haar is.

Aantal keer bekeken: 1665
Waardering: 7.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online