Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Spookhuis!.

U leest om dit moment het verhaal Spookhuis! gepost door sylvie de wijn. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sylvie de wijn
Gepost op: 2011-5-12

Verhaal:

Spookhuis!
Er waren eens 2 meisjes ze heten: Fleur En Sam. Op een dag gingen ze naar het pretpark en er was een spookhuis hij was alleen nog niet klaar maar een man zei jullie mogen wel even een proefritje maken (hij gniffelde een beetje) en ze stapten natuurlijk in Fleur was wel een beetje bang maar Sam niet. er waren allemaal enge dingen, aan het begin al! maar op het midden van de rit ging het karretje een beetje langzamer rijden en werdt Sam er opeens uitgetrokken Fleur was doodsbang en hoorde een gil en toen was het even stil (je hoorde alleen de achtergrond muziek) ze kwam bij een soort dokterpop en er lag een pop onder een operatie deken. opeens werd het deken van de pop getrokken. maar het was geen pop het was Sam! haar hele lichaam was opengesneden alleen haar hoofd kon je nog een beetje duidelijk zien. oppeens beweegde de dokterpop en kwam op Fleur af en vermoorde Fleur ook. sinsdien weten ze nog steeds niet wie de meisjes hadden vermoord
DUS GA NOOIT IN EEN SPOOKHUIS JE WEET NOOIT WAT JE KAN OVERKOMEN!!!!!.......

Aantal keer bekeken: 2521
Waardering: 5.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online