Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Straf van mn meester.

U leest om dit moment het verhaal Straf van mn meester gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2008-3-20

Verhaal:

Straf van mn meester
Ik was net nieuw op school, vrienden maakte ik niet snel want al die tutjes zijn zo overdreven. Veel jongens keken al naar me, dat viel me op. De bel ging en ik snelde naar de les, de lest was doodsaai en ik lachte wat rot met een jongen in mn klas. Na 3 waarschuwingen moest ik op de gang zitten en de jongen ook, we lachtte wat af. Toen de les was afgelopen werd de jongen eerst geroepen door de meester, ik moest nog even wachten. Even later mocht de jongen gaan en liep langs me en zei snel 'Succes! Ik heb geen straf :)'.

Zenuwachtig liep ik naar binnen, want ik wist niet of je op deze school snel straf kreeg..

'Ga zitten' zei de Meester, 'Ik weet dat je net nieuw bent, maar om dan 'zo'n ontzettende brutale houding aan te nemen gaat me iets te ver. Je moet nablijven nu. Kom aan mijn bureau zitten en sla je boek open blz. 66 Hoofdstuk voortplanting en lees het hele hoofdstuk maar hard op voor'

De meester boog over mij schouder en las mee, ik hoorde hem hijgen in mn nek. hij raakte mn schouder aan en ging strelend door naar mn rug.

'Meester, mag ik even naar de wc?' vroeg ik waarop hij antwoorde 'Nee, nu moet je ook niet gaan zeuren gewoon doorlezen' Ik las door en voelde zijn hand op mn onderrug, ik vond het niet zo fijn en dat wist hij.. Na een tijdje zei hij 'Kom eens hier, je moet een webquest maken op de computer'
Ik ging naast de meester staan, maar hij gebaarde dat ik op zijn schoot moest zitten. Omdat ik geen problemen wou met mn ouders die me toch niet geloven, ging ik op zijn schoot zitten.
Ik was bezig met de webquest en voelde zijn hand op mn knie, en zijn andere hand om mn middel. Uit het niets kreeg ik een stuk tape op mn mond en deed hij mijn handen op mijn rug en tapede die vast.
'Niet zo lastig meer hé brutale?!' zei mn meester. Hij legde me op de tafel en streelde me over mn wang, langzaam ging hij naar beneden en kneep in mn tepels.. Hij bond me vast en liet me achter.

Een uur later was hij terug, hij tilde me op en nam me mee naar zijn auto, de hele school was leeg. Hij legde me in zn kofferbak en ree weg, na een tijdje stopte hij en deed de kofferbak open. We waren in het bos bij een huisje, hij duwde me naar binnen en maakte me vast aan kettingen aan de muur. Hij zette een camera aan en liep naar me toe.

Hij zei 'Dit meisje heeft stout gedaan, nu moet ze haar straf ondervinden' Hij trok mijn truitje, rokje en bh uit. Mijn stringetje schoof hij naar beneden, en hij smeerde heel veel glijmiddel tussen mn lipjes. Hij voelde met zn vinger langs mn kutje, naar mn clitje en ging rondjes draaien. Dit gevoel had ik nog nooit gehad, ik kwam bijna klaar. toen hij dat merkte stopte hij gelijk. hij riep een naam en er kwam een andere grote naakte man aangelopen. Hij zei lachend 'Oh, zal ik haar even keihard neuken in haar kontje?!' De mannen lachtte. De grote man ging achter me staan en drukte zijn eikel tegen mn kontje, mijn meester drukte zijn eikel tegen mn kutje. Inene tegelijk gingen ze in me, ik schreeuwde het uit zover ik kon. Ze begonnen me te neuken, eerst heel langzaam en iedere keer iets sneller. Mn meester stopte en haalde de tape van mijn mond. Hij zei 'Vind je het lekker?' ik zei snikkend 'mag ik alstublieft gaan?' Hij kneep in mn borst en schreeuwde 'ALS JE ANTWOORD, ZEG JE JA MEESTER. JE DOET WAT IK WIL, WAT ZEGGEN WE HIEROP?' 'Ja meester'.. Hij plakte mn mond weer dicht met tape en klemde 2 tepelklemmen op mn tepels ondertussen voelde ik nog steeds de pijn van de man achter me die me neukte..
De meester pakte een rond dingetje en plaatste die op mn klit, het gaf schokjes. Mn meester begon me weer te neuken, en de schokjes gingen steeds sneller, ik voelde dat de man achter me steeds harder en harder in me stoote, ik wou schreeuwen maar het kon niet. Mn meester ging steeds dieper en dieper, het leek alsof mn kutje uitscheurde, ik kwam klaar en mijn hele lichaam schokte, de mannen waren nog niet klaar en gingen door. Toen ze uiteindelijk klaar waren ketende ze me vast aan het bed, ze duwde een vibrator in mn kutje en gingen weg, ik kon niets doen en werd nog steeds gefilmd..

Aantal keer bekeken: 25812
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online