Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tamara .

U leest om dit moment het verhaal Tamara gepost door vanessa !. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: vanessa !
Gepost op: 2011-3-12

Verhaal:

Tamara
Tamara is een prachtig meisje van 12 jaar natuurlijk zijn alles jongens verliefd op haar Tamara is ook heel lief maar een meisje Sofia is jaloers op tamara al 4 jaar dat meisje wilt Tamara gebruiken om ook de mooiste jongens te krijgen. Vandaag komt Tamara thuis van school haar moeder zegt heej hoe was school ?Weer geweldig iedereen vind mij de mooiste Haha maar ik wil niet dat iedereen jaloers is ik kan er niks aan doen ??
Tamara gaat naar buiten snachts met haar vriendjes spelen .sofia is verstopt achter een boom ze wacht tot alle vriendjes weg gaan dan zijn alle vriendjes weg Tamara wilt wandelen naar huis en dan Pakt sofia haar en vermoord haar .De volgende dag weet iedereen dat sofia dat deed dus vrienden van sofia haten haar nu iedereen .Dan opeens zit sofia in de nablijlokaal alleen .Dan opeens ziet ze Tamara tevoorschijn komen .Sofia zegt Tamara het spijt me zo ik heb nooit dit mogen doen het spijt me dat ik stom deed en je hebt vermoord dat heb je niet verdient ik kon beter niet jaloers zijn kijk wat ik je heb aangedaan .Sofia het geeft niet ik snap het maar vermoorden kon je me niet aandoen ik heb geen leven meer je kan er niks aan doen om mn leven terug te krijgen bid voor mij en denk aan mij ...Toen Sofia nog iets wou zeggen was Tamara weg toen sofia thuis kwam kreeg ze weer slaag en op school werd ze gehaten en dat was elke dag weer zo iedereen had dus wel gelijk .maar omdat ze het zo beuh was pleegde Sofia zelfmoord en liet een briefje achter aan de klas en aan haar ouders waar op stond: Sorry jullie kunnen beter zonder mij ik was het beuh dat jullie mij elke dag haten en soms slaag geven ik kon niet langer meer leven en van Tamara heb ik ook spijt ik heb nog met haar gepraat en ik heb er al lang spijt van Sorry Sofia x!
Nu zitten Tamara & Sofia dus in de hemel rustig en veilig !

Aantal keer bekeken: 1846
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online