Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Te vroeg heengegaan!.

U leest om dit moment het verhaal Te vroeg heengegaan! gepost door Shirley. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Shirley
Gepost op: 2009-8-18

Verhaal:

Te vroeg heengegaan!
Dit verhaal heb ik ter nagedachtenis van mijn vader geschreven!! Ik mis je pappa!!!

Mijn vader is altijd mijn beste maatje geweest, zelfs toen mijn ouders uiteen gingen toen ik 5 jaar was.

Mijn moeder hertrouwde toen ik 7 jaar was en ik leerde mijn stiefvader kennen, tot op heden kom ik ook heel goed overeen met mijn stiefvader en zie ik hem ook aan als een echte tweede vader voor mij!

Om even verder te praten over mijn echte vader, ik had echt een goede band met hem, ik kom hem alles vertellen wat ik met mijn moeder niet kon, ik heb hele mooie momenten beleefd!

Tot twee jaar terug ik wat minder ging naar mijn vader, daar ik ondertussen ook een eigen gezin was gestart, ik ging trouwen, ging gaan werken!
Nu voel ik mij er slecht bij dat ik niet meer ben gegaan in die periode....

Het was een zonnige dag in augustus (zo'n 2 jaar geleden), ik had die voormiddag nog gezwaaid naar mijn vader toen hij voorbij mij reed met zijn wagen, hij kwam net terug van een nachtje vissen met zijn beste vriend (vissen deed hij graag als hobby).

Mijn vader woonde niet zover van mij, al ging ik niet zoveel meer op bezoek toch zag ik hem geregeld eens in de straat waar ik woon.

Ik was die dag naar mijn werk vertrokken maar ik had al een ganse dag een raar gevoel over mij, ik wist niet wat er gaande was!
De dag ging snel vooruit en s'avonds was ik nog altijd op mijn werk (de late shift), toen ik plots een telefoontje kreeg van mijn tante (zus van mijn vader), al wenend probeerde ze mij uit te leggen wat er gebeurd was maar het enige dat ik verstond dat was "JE VADER IS OVERLEDEN"!!!

Ik vroeg haar heb ik je goed begrepen? Ze zei "ja kind, je vader is deze middag plotseling in zijn slaap overleden"!!

Ik zei haar dit kan niet zijn, ik heb pappa nog gezien deze voormiddag!
Ze zei mij "het is allemaal plotseling gebeurd, je vader kwam deze morgen terug van het vissen en was nog niet direct gaan slapen, tegen de middag zei hij tegen je stiefmoeder dat hij zich niet goed voelde en ging slapen, waarop je stiefmoeder zei, OK schat ik maak je wakker binnen een paar uur voor ik moet gaan werken!!!

Toen mijn stiefmoeder een 5-tal uren laten mijn vader ging wakker maken tesamen met mijn broertje van 6 jaar was het te laat, hij was reeds gestorven!

Ik kon niet meer toen ik dit hoorde, mijn vader was net geen 50 jaar geworden, was nog in de fleur van zijn leven, was niet ziek of zo....

Het heeft mij zwaar aangegrepen, waarom heb ik de weken daarvoor niet zoveel mij op bezoek gegaan, waarom heb ik niet zoveel meer gebeld, waarom???? Ik weet het niet, de enige troost die ik nog heb is dat ik mijn vader nog in een fractie van een seconde heb gezien die voormiddag!!!

Het was een moeilijke periode om door te komen, maar met de tijd heb ik het een plaatsje gegeven, mijn vader blijft altijd een plaats behouden in mijn hart, en ik weet dat hij over mij waakt!!!

Ik hoop toch dat hij weet dat ik hem nooit zal vergeten en altijd van hem zal blijven houden!!!!

***EINDE***Aantal keer bekeken: 1725
Waardering: 7.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online