Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tess word gepest.

U leest om dit moment het verhaal Tess word gepest gepost door _lovegame. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: _lovegame
Gepost op: 2009-11-30

Verhaal:

Tess word gepest
Moeder roept Tess naar onder, want ze moet naar school. Maar Tess heeft helemaal geen zin om naar school te gaan, want op school houd ze het ook niet uit. Tess pakt rustig haar spullen en gaat naar onder, ze heeft eigenlijk geen tijd om te eten. Maar toch eet ze rustig haar boterham op, ze doet alles om later op school te komen. Wanneer Tess op de fiets zit, denkt ze eraan om weer terug naar huis te gaan, want bij de gedachten dat ze naar school moet krijgt ze tranen in haar ogen. Tess stapt van haar fiets af, en ze ziet de jongens al weer staan; de pestkoppen! Tess zet snel haar fiets in het fietsenrek en loopt naar de schooldeur. De bel is allang gegaan, maar dat kan Tess niks schelen! Als ze bijna bij de deur is roept een van de jongens: kijk eens wie we daar hebben! Daar is Tess de grijze muis roept een ander. Tess trekt de deur open; pff deze keer is ze makkelijk weg gekomen. Als ze het klaslokaal inloopt vraagt de juf waarom ze te laat is. Tess heeft allang een smoes bedacht; mijn wekker ging vanmorgen niet af, dus riep mijn moeder me! Maar dat was al te laat! De juf gelooft Tess en ze kijkt de klas door. Iedereen zit al met z’n 2-en langs elkaar, dus moet Tess alleen gaan zitten. Onderweg naar haar tafeltje fluistert een jongen; Studiebol, te laat komen mag niet hé! Tess loopt snel door en gaat achter in het lokaal zitten. Ze is blij dat de les voorbij is want dan kan ze naar haar vriendin Kim toe. Kim vraagt hoe de les is gegaan? Tess vertelt dat ze heel veel huiswerk heeft gekregen maar niet dat ze word gepest. Niemand weet dat ze gepest word, zelfs haar ouders niet! Tess verzwijgt het liever zodat niemand haar zielig vind. De pauze is voorbij, Tess loopt langzaam naar het lokaal toe. Liever ging ze niet meer, maar ze moet wel! Ze kan niet alweer naar huis gaan met de smoes dat ze ziek is. De lessen die volgen gaan niet veel beter, iedereen lacht haar uit als ze een fout maakt. ze word uitgescholden voor; domme ezel. Tess houd het niet meer en gaat even naar de wc. Daar huilt ze even, en trekt daarna de wc door. Tess is blij dat de dag voorbij is, en dat ze weer veilig naar huis kan. Thuis verteld ze dat ze het heel leuk op school heeft gehad, want haar ouders mogen het niet merken!

Aantal keer bekeken: 3239
Waardering: 6.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online