Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

The Game 1.

U leest om dit moment het verhaal The Game 1 gepost door Julian . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Julian
Gepost op: 2009-7-5

Verhaal:

The Game 1
Er was eens en meisje met de naam
Garrie.Garrie had geen leuk leven.
Ze Gebruikte drugs.Daar had ze vaak ruzie over thuis slaande ruzie. Soms kwam ze vaak met veel bloed op haar gezicht op school.De kinderen in haar klas vonden haar maar raar.Ze werdt veel gepest.Soms was ze zo boos op haar klasgenoten dat ze keihard riep
WIJ GAAN EENS EN SPELLETJE DOEN OP EEN DAG!!!! En toen opeen dag had Garrie weer ruzie met haar ouders.Verschrikkelijke ruzie.Ze liep weg.De volgende dag kwam er bezoek voor Garrie en haar ouders.De mensen belde aan maar er kwam geen antwoord de mensen deden de deuropen maar.Daar hing de moeder van Garrie opgehangen met de darmen er uitgescheurd in de woonkamer.De vader van garrie lag een in de slaapkamer.Met zijn benen en armen en hoofd eraf gescheurd en erstond iets op het plafond geschreven met bloed OP EEN DAG GA IK MET MIJN KLASGENOTEN OOK EEN SPELLETJE DOEN!!! De mensen schrokken zich rot en rende metteen naar het politiebureau de politie mannen stelden hun gerust ze zeiden dat ze het zo snel mogelijk en Garrie klasgenoten zouden vettelen maar het was te laat.De volgende dag kreeg iedereen een briefje van Garrie op de post en er stond in kom naar het pakhuis voor het beste feest van je leven!!! alle kinderen kwamen die nacht nog naar het pakhuis het was geen eens versiert en er kwam allemaal enge muziek uit de stereo's maar toen was het 3 uur s'nachts de muziek hield opmaar toen gingen de luidsprkers aan en je hoorde een rare enge stem die zei.we gaan een spelletje doen jullie krijgen 30 seconden om je te verstopen of anders zijn jullie gezien!!! en de luidsprekers gingen uit iedereen ging zich verstopen.Laura dat was het beste en nette meisje van de klas had zich verstopt in de koelkast.Laura horden opeens een keiharde afgrijselijke gil alle kinderen renden naar buiten.Maar Laura was niet bang zij bleef gewoon zitten opeens hoorden ze stappen in de richten van haar komen opeens ging de koelkast deur open Laura zag een meisje met afgrijselijke make-up en opgeblaze haar en het meisje zat van top tot teen onder het bloed.Laura gaf een keiharde gil maar niemand hoorden haar. Maar opeens wa het ochtend een hele mooie ochtend.Tot dat een van de moeders van de kinderen haar kind ging zoeken opeens liep ze over de straat van het pakhuis alle kinderen lagen daar dood met hun darmen eruit gescheurd op straat de moeder ging het pakhuis in . Ze zag haar dochter dood tegen de muur aangeklapt met haar ogen eruit getrokken stond met bloed geschreven.KOM JE OOK MEE EEN SPELLETJE DOEN!!! opeesn werdt de moeder gegrepen door een meisje.De moeder is nooit terug gezien tot op een dag.De man van de moeder ging opzoek naar zijn vrouw hij ging het pakhuis in.En hij zag zijn vrouw open gesneden op een bed liggen en op elke muur en het plafond van de kamer stond geschrven ga je ook mee een spelletje doen.De man is nooit meer terug gezien Ende

Aantal keer bekeken: 2043
Waardering: 5.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online