Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Titanic dag 3 .

U leest om dit moment het verhaal Titanic dag 3 gepost door jordi. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jordi
Gepost op: 2009-1-11

Verhaal:

Titanic dag 3
de laatste dag op de titanic liep rustig vroeg in de ochtend kwam jack rose al weer tegen maar jack was nu aan het tekenen. het was heel mooi rose mocht de tekeningen zien en geloovde wel dat jack hiermee zijn geld verdiende . het was egt zo mooi. maar wat een mooie dag zo worden werd in de ogtend al verpest . gister was rose betrapt door hendrik en hij vertelde het aan caledon die woest werdt maar niets liet merken en rose uit nodigde om thee te drinken . toen ze allen thee te zaten te drinken vroeg hij wat ze gistere deed. ze antwoorde met ik wou even rond het schip lopen . caledon werdt woest omdat ze loog en dude het tafeltje waar ze aan zaten om en gaf haar een volle klap in der gezicht rose keek hem onbergrijpbaar aan . maar hij zei dat ze jack nooit meer mag zien en liep woest weg even later schreeuwde hij nog dit is een waarschuwing. met tranen in der ogen liep ze over het dek hopent dat ze jack niet meer zag . maar tevergeefs kwam jack naar haar toe en zei wat is er . ze praate niet tegen hem en liep door . jack duwde haar een kamer in en vroeg het nog eens. rose zei met tranen in der ogen dat het beter was om elkaar niet meer te zein en verliet het kamertje.de rest van de dag hebben ze elkaar niet meer gezien . maar jack volgde haar . op het einde van de dag liep ze naar haar cabine net toen ze de deur dicht wou doen deed jack zijn voet ertussen en liep naar binnen . zo chiek zeg . qwat moet je zei rose. sorry zeggen . rose keek hem recht in de ogen aan en zei ook sorry en viel en zijn armen. ze liep een kamer in en vroeg of hij wat te drinken wou . nee hor ik hoef niks . ze denkt terug aan het boek er stonden ook naakte vrouwen in . ze vroeg of jack haar ook wilde schilderen jah zei jack . maar dahn wel zoals de andere vrouwen zei rose . verbaast zei jack oke. pak maar wat je denkt nodigte hebben zei rose. jack ging er voor zitten . rose kwam de kamer binnen met een half doorzichtig badjasje aan en ging voor de bank staan . nou maak je komvoortabel . rose deed het badjassje langzaam uit en ging liggen . de volgende twee uur was het stil doods en doods stil toen jack klaar was mocht rose kijken . het was mooi . ze deed weer kleren aan en vroeg om mee te wandelen over het dek . doe je spullen maar hier in het kluisje . jack deed het en samen liepen ze weer de kamer uit . niet erg later kwam caledon binnen en vroeg zig af wat er gebeurt was de stoel stind raar net als de bank en het kluisje stond nog open hij keek in het boekje en zag toen rose . je kan bergijpen dat hij nu natuurlijk bozer was dan toen . hij liet hendik hun zoeken maar dat was niet alles hij moest iets kostbaars van hun in jacks jas stopen . caledon riep de beveiliging en zei dat hij bestolen was. jack en rose daarin tegen . liepen in het ruim te dollen ze zagen een auto en gingen erin . toen ze zaten gingen ze zoenen en daarna tjah dat hoef ik niet te zeggen denk ik.

lees verder in titanic de laatste nacht !


Aantal keer bekeken: 1547
Waardering: 1.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online