Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tokio Hotel De danswedstrijd .

U leest om dit moment het verhaal Tokio Hotel De danswedstrijd gepost door Anneloes en Laure. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Anneloes en Laure
Gepost op: 2007-5-25

Verhaal:

Tokio Hotel De danswedstrijd
Pov = Laure
'En de winnaar is geworden...' begint de omroepster. Man ik hoop zo dat wij het zijn. 'Het lijkt me leuk dat BreakAway - onze dansgroep - wint.' Zeg ik tegen Anneloes. Ze knikt hefig. Anneloes en ik zijn tweeëiggentweeling, maar Qua uiterlijk lijken we niet op elkaar. Zij draagt Hip-Hop kleren en ik wijde broeken en zwarte shirtjes met doodskoppen. We hebben wel precies hetzelfde haar, allebij donkerblond en in laagjes, alleen heb ik een pluk voor mijn ogen en zwarte plukjes en zij voor de rest niks. We hebben allebij donkerbruine ogen. Anneloes is Fan van TH en ik van AnCafe. Anneloes heeft in beide oren 2 gaatjes. Ik het in beide oren 1 gaatje en een lippiercing. We dansen ook allebij, maar zei zingt echt stukken beter als mij. En als je het mij vraagt kan ze heel goed zingen maar dat vind Anneloes weer niet.. Ik speel gitaar. We zijn nu bij de uitreiking van WK 2007. 'BREAKAWAY!!!!' zegt de omroepster. Even weet ik niet wat er gebeurt. Dan krijg ik het door en ik begin in het wilde weg te gillen.

Pov = Anneloes
Met z'n allen lopen, naja, bijna rennen we naar het podium. Ook onze dans lerares loopt ook mee. Zei ontving de prijs en gaf een speach. Ik lette niet op haar woorden, want het enige wat in m'n hoofd zat was dat we gewonnen hadden. 'Uhm Ann, wat winnen we eigenlijk?' vroeg Laure flusiterend in m'n oor. Ik keek een beetje vaag. 'Geen idee.' fluisterde ik terug. Ik luisterde naar de man die de prijs uitreek. 'Jullie hebben gewonnen: Een maand lang overnachten in een hotel in duitsland!' zei die man. We gilden, wat was dat ene leuke prijs! 'Maar willen jullie, het publiek, dat ze het nog en keer dansen?' vroeg hij daar achteraan. Het publiek juigde. 'Gaan jullie maar klaar staan.' zei de msn en wees naar ons. Ik ging op m'n plek staan en deden de dans nog een keer.

Pov = Laure
Als we ons aan het omkleden zijn komt onze danslerares binnen. 'We vertrekken morgenvroeg al, dit is de lijst met dingen die je mee moet nemen' ze geeft ons allemaal een lijst en ze gaat dan weer weg. 'Jeah weg met school!!' schreeuw ik. Iedereen doet mee. dan komen een paar kinderen binnen. Ze kijken zuur en een van die meisjes loopt naar Anneloes. 'Hier je 20 euro' zegt ze zuur en ze loopt dan weer weg. 'Het is fijn om zaken met jou te doen' gilt Anneloes nog blij. 'Heeft mijn zus weer eens een weddeschap gehouden?' ik por Anneloes in haar zij. Ze knikt blij. 'Dit ga ik mooi gebruiken voor beltegoed' zegt Anneloes blij. 'Zullen we samen gaan, kan ik ook wat beltegoed kopen' Anneloes knikt en we gaan weer verder met omkleden.

Pov = Anneloes
Als we samen naar het tankstation gaan om beltegoed te kopen, begint Laure zachtjes te gillen. 'Vagerd.' zei ik droog. 'Twins he?' zei Laure, waardoor ik haar een mep in dr gezicht gaf. Laure keek verdrietig en kreeg neptranen in d'r ogen. 'BABY.' zei ik best hard. 'Twins he?' zei Laure nog een keer. Dit keer trok ik me er niks van aan. Toen we er waren, kocht laure al beltegoed, maar ik bleef haken bij de tijdschriften. 'ANN schiet op.' Zei LAure. Ik wees naar een tijdschtift. Er zit een poster van Tokio Hotel in. Ik pakte het tijdschrift en keek of ik nog een munt van 2 euro in m'n zak had. YES d8 ik bijmezelf. Ik kocht het tijdschirft en de beltegoed en we liepen samen terug.

Pov = Laure
['S ochtends]

'Laure kom je, we gaan vertrekken!!' schreeuwt Anneloes naar boven. Snel pak ik me koffer en dender ik naar beneden. 'Daar is ze' zegt Anneloes alsof het een uur duurde. We stappen in de auto en we rijden naar de dansschool, van daar gaan we naar Duitsland. Als we eraan komen rennen Anneloes en ik naar de rest van BreakAway. We kletsen over Duitsland en oveer Tokio Hotel, wat mij dus niet boeid. Ik luister maar met een half oor mee. Die jongen die aan de overkant van de stoep loopt boeid me meer. Hij heeft zwart haar met een pluk voor zijn ogen en make-up op. 'Hij lijkt wel op een combie van Bill en Andreas' zegt Anneloes tegen mij. Een paar minuten later vertrekken we naar Duitsland. Onderweg klets ik alleen met Anneloes en luister ik naar mijn mp3, die met mijn woordengebruik bejaard is. Paar uren later komen we aan op de plek waar we een maand blijven. Het is in iets van Loitsche ofzo.

Pov = Anneloes
Ik sta voor het hotel. Wauww het is een 4 sterren hotel. 'Anne, het is een 4 sterren hotel!' zei Laure blij. 'Je meent het!?' zei ik melig. 'Uhm, 1.. 2.. 3.. 4.. Ja ik meen het, er staan 4 sterren, kijk maar 1.. 2.. 3.. 4..' zei Laure en wees bij het tellen de sterren aan. 'Dat jij mijn twin bent.' zei ik verbaast. Ik moest lachen. We liepen het hotel in en kregen kamers toe gewezen. Laure en ik sliepen op 1 kamer. Ik gooide m'n spullen op bed en ging met Laure het hotel bekijken.

Pov = Laure
'WHAAAAA COOL ANNE KOM EENS!!!' schreeuw ik als ik bij het raam sta. Anneloes komt chill naar me toe lopen [xD]. 'Ze hebben een zwembad!!' schreeuwt Anneloes heel vaag. Ik begin te lachen. Anneloes trekt een wenkbrauw op. 'Het klonk grappig' zeg ik terwijl ik een traan wegveeg. Als we klaar zijn met het hotel te bekijken gaan we naar buiten om het daar te verkennen. 'Naar de stad?' vraag ik. Anneloes knikt. We gaan de linker kant op omdat ik daar de stad heb gezien toen we erlangs reden. na 3 minuten te hebben gelopen komen we bij het winkelcentrum aan. 'Geweldig' zeg ik en ik wandel naar binnen. Anneloes volgt mij maar al snel loopt ze niet meer achter me. Als ik me omdraai zie ik Anneloes niet meer. Ik ga maar eerst een paar winkels bekijken, maar als Anneloes er nog niet is begin ik haar te zoeken. 'ANNEL' schreeuw ik. Iemand tikt op me schouder. Ik denk dat het Anneloes is maar als ik me omdraai zie ik een jongen met zwart piekerig haar en make-up. 'Hee, jongen' zeg ik maar. Hij kijkt blij, misschien omdat ik hem een jongen noem. Ik hoorde net namelijk iemand hem uitschelden voor een meisje. 'Zie je direct dat ik een jongen ben?' vraagt hij. 'Euuhh.. ja, lijkt me duidelijk dat je een jongen bent' zeg ik met een grijns. 'Wie ben je aan het zoeken?' vraagt hij dan. Ik beschrijf Anneloes' uiterlijk en lengte. 'Volgensmij loopt ze met mijn broer rond' ik lach. Dat is typisch Anneloes. 'Waar zijn ze dan?' vraag ik. De jongen trekt me mee. 'Hoe heet je eigenlijk?' vraag ik maar. 'Bill, jij?' 'Laure' 'Mooie naam' 'vind ik niet, sommigen zeggen Laura, en dat haat ik' 'Dat is waar.. we zijn er' Ik kijk rond. Een paar sekonden later zie ik Anneloes. 'ANNEL' schreeuw ik. Ze kijkt me aan en rent dan naar mij toe. 'Waar was je, gelukkig kwam Bill me tegen, anders zat ik je nu nog te zoeken' 'Oepss' zegt Anneloes melig. 'Dat je ouder bent, volgensmij hebben ze ons door elkaar gehaalt bij de geboorte' 'Dat kan' 'Zijn jullie twins?' vraagt Bill. Anneloes en ik knikken allebij tegelijk. 'Dat zijn we' zeggen we ook tegelijk. 'Wij ook' Bill trekt een jongen aan zijn mouw. 'Wie is er ouder?' Bill wijst met een zuur gezicht naar de jongen naast hem. 'Hij heet Tom' ik knik. Ik kijk van Tom naar Bill en weer naar Tom. 'Zonder jullie kleren en dergelijke lijken jullie erg op elkaar' zeg ik raar. Anneloes, Bill en Tom lachen. 'Blij dat jullie het grappig vinden' zeg ik blij.

Pov = Anneloes
Toen Laure naar me keek, keek ik met puppy oogjes naar haar. 'Wat is er slijmbal?' vroeg Laure droog. 'Droge bus,' Toen ik begon keken Bill en Tom me vaag aan. 'Bijnamen, zei is bus en ik tractor.' zei ik, Tom en Bill knikten. Ik ging verder: 'Weet je wel wie dit zijn?' vroeg ik. 'Ja Bill en -' 'Tom.' zei Tom en maakte haar antwoord af. 'En verder.' beveelde ik haar. 'Geen idee.' zei ze na een tijdje denken. 'Posters, muziek, FAN.' Ik gaf haar hinds. 'Zijn zij echt die van Tokio Hotel?' vroeg Laure onvoorstelbaar. 'Jup.' zeiden Tom en Bill tegelijk waardoor Laure en ik moesten lachen. 'Julie zijn echt altijd melig he?' vroeg Tom. Laure en ik knikten hevig. Bill en Tom keken elkaar vaag aan en daarna weer naar ons. 'GENOEG GESTAARD.' zei ik opeens heel hard waardoor Laure moest lachen. 'Wat?' zei ik verbaast waardoor Laure nog harder moest lachen, maar dit keer lachten Tom en Bill mee. 'Laure, word het niet eens tijd dat we terug naar het hotel gaan?' vroeg ik. 'Ja denk het wel.' zei Laure. 'Welk hotel?' vroeg Bill. Laure zei de naam van het hotel. Tom en Bill keken elkaar blij aan. 'Daar wonen wij vlakbij.' Laure en ik begonnen tegelijk te joelen.

Pov = Laure
'Weetje, qua innerlijk lijken jullie veel op elkaar' Zegt Tom. 'Joh je meent het, hoe zóú het toch komen' zegt Anneloes melig. Ik lach. 'Jullie zij echt raar' zegt Bill met een grijns. Ik kijk met puppyoogjes Bill aan. 'Ahh kap, daar kan ik niet tegen' zegt Bill terwijl hij zijn ogen dicht doet. 'Weet ik dat ook weer' zeg ik trots. We lopen met z'n 4en richting het hotel. Bij een splitsing vlak bij het hotel slaan Bill en Tom af.

Pov = Anneloes
We schreeuwen nog gedag naar elkaar en Laure en ik gingen naar het hotel. 'AAAAAAAAAAAAH.' gil ik dan oppeens. Laure keek me vaag aan. 'Ik heb eindelijk Tom en Bill gezien.' gilde ik. Laure keek opeens heel dromerig. Ik keek haar aan en kreeg langzaam een greins op me gezicht. 'MIJN ZUSSIE IS VERLIEFT.' schreeuw ik keihard. 'SSSTTT Annel, dadelijk hoort Bill het toch nog.' Zei Laure. 'Aaah joh! Doe niet zo gek.' zei ik.

Pov = Bill [Oehlala]
Toen ik samen met Tom naar huis ging begon Tom opeens: 'Ze zijn lief en nogal melig.' Ik keek verbaast naar Tom. 'Vind je niet?' vroeg Tom verbaast. Ik voelde dat ik rood werd en draaide m'n hoofd gouw weg. 'FUUT FUUW, broertje is verlieft!' zei Tom. Toen we even stil was hoor ik heel zachtjes en vaag: "Zusje .. verlieft" en het klonk als de stem van ... ... ... ANNELOES! 'TOM, hoorde je dat?' vroeg ik verbaast en best wel luid. Tom greinsde. 'Love is in the ear.' zong hij. 'TOHOOM, jij bent net zo vaag als die Laure en Anneloes.' zei ik.

Pov = Bill

'Goh je meent het?' zegt Tom vaag. 'Jaaahaaaa ik meen het' zeg ik melig. Weetje, we zijn nu zelf melig bezig, denk ik. 'We zijn melig bezig' zeg ik vaag. Tom knikt en tikt me. snel ren ik achter hem aan. Zo rennen we het hele huis door.

Pov = Laure

'Ik ga even smsen' zeg ik en ik loop naar onze kamer.

Bill, hoorde je Anneloes
net wat schreeuwen?

xxLaure

Ik druk op verzenden. OGod, wat doe ik nu weer? Even later krijg ik een smsje terug.

Ja, het leek iets op:
Zusje.. ..Verliefd

LD Bill

'SHÃ?T' schreeuw heel hard. Anneloes komt naar mij toe lopen. 'Wat?' 'Dankzij jou weet hij dat ik op hem ben' zeg ik nep-boos. Maar dat lukt niet, ik begin al snel te lachen. 'Ahhh, leuk toch' zegt Anneloes melig. Stiekem leest Anneloes mijn smsje. 'AAAHHHHH LIEBE DICH!!!' schreeuwt Anneloes heel hard. Met een lach por ik Anneloes in haar zij. 'Au dat doet zeer' acteert ze. 'Jaa hoor, en ik ben de paashaas' zeg ik melig.

Ik = Laure
'Je lijkt anders wel op een konijn' zegt Anneloes bedenkend. 'ANNEL!!!' schreeuw ik. We lachen. 'Ik heb zin om met Tom en Bill af te spreken' zeg ik. 'Jaah ik ook wel' 'Bellen' vraag ik terwijl ik mijn mobiel al pak. Anneloes knikt. Ik zoek het nummer van Bill en ik druk op het groene telefoontje.

-
'Hee met Laure'
-
'Heb je zin om af te spreken?'
-
'Jaa, voor Anneloes' Anneloes kijkt me vaag aan. Ik maak met mijn handen duidelijk dat ik het zo zeg. Anneloes knikt.
-
'Is goed'
-
'Ja'
-
'Tot zo, Liebe Dich'

Ik hang op. 'WAT WAS ER MET MIJ?!' schreeuwde Anneloes in mijn oor. 'Bill vroeg of Tom ook mee moest toen zei ik ja, voor Anneloes' 'Ow xD' zegt ze melig. Ik bewerk mijn make-up nog even en dat gaan we naar de afgesproken plek.

Ik = is DE anneloes
'Er loopt hier niemand weetje.' zei Laure alsof ze slim is. Als ik Bill zie had ik zin om een opmerking te maken: 'LAU, DAAR IS JE VRIEND.' schreeuw ik. 'ANNEL.' schreeuwde zij en sloeg me. 'Jij moet nieuwe manieren leren.' zei ik eigenwijs tegen Laure. 'Ik doe nu even een voorbeeld die je NIET ik herhaal die je NIET moet doen.' zei ik heel erg kakkerig en gaf Laure een keiharde klap. 'AUW.' schreeuwde ze.
Ondertussen stonden Bill en Tom bij ons. 'Wat is hier aan de hand?' vroeg Bill. Ik keek nepverdrietig naar Laure. Na een paar tellen vroeg Tom: 'Nou?' 'Ik zei tegen Laure: Kijk daar komt je vriendje-' Bill viel me in: 'Dat hoorde ik ja.' Ik moest lachen en ging toen verder: 'En toen begon Laure me te slaan.' 'En toen sloeg Annel mij!' zei Laure daarachteraan wijs.
Bill rolde met z'n ogen. 'Vage mensjes.' zei hij toen. 'VT!' schreeuwden Lau en ik tegelijk. Tom en Bill keken ons vragend aan. 'Vage Twins.' zeiden we in koor.

ik = Laure
'Wat gaan we doen?' vraagt Bill. 'Noow ideaa' zegt Anneloes heel scheel engels. 'Zo, jij kan scheel praten' merk ik op. 'Jullie zijn vaag' zeg Tom. 'En dat merk je nu pas' ik geef zacht een por in zijn zij. 'Kan je niet harder?' daagt Tom me uit. 'Geen slimme zet' zegt Anneloes. Ik por hem heeeeel hard in zijn zij. Tom kreunt. 'Sorry Tom, maar nu weet je dat je me niet moet uitdagen bij zulke dingen' 'Dankje voor de waarschuwing' zegt Tom pijnlijk. Anneloes troost Tom. Ik ga naast Bill lopen. 'Ik euhhmm.. Hou van je' zegt Bill. zijn schoenen zijn opeens heel bijzonder. 'Ik ook van jou' zeg ik met mijn handen in mijn zakken. 'Het is koud' zeg ik bibberend. Bill drukt me tegen zich aan. hij geeft een kusje op mijn wang. 'FUUTFIEUW' fluit Tom an Anneloes. 'Alsof jullie niet op elkaar zijn' zeg ik gemeen. Ze beginnen te blozen. 'Zie je wel' zeg ik tegen Bill. 'Je hebt heeeelemaaaaaal gelijk' zegt Bill raar. Ik lach heel zachtjes in mezelf. 'Dat klonk grappig' zeg ik met een lach. We gaan naar een grasveldje waar we doen durven of waarheid gaan doen.

ik = Anneloes
'Wie begint er?' vroeg Tom toen we zaten. 'Ik begin wel.' zei ik snel. 'Doen durven of de waarheid aan Laure.' Laure keek me halfboos aan, ze vind het nooit leuk om als eerste te moeten doen. 'Durven.' zei Laure toen. 'Durf jij Bill te zoenen.' Zei ik en keek naar Bill, die met puppyoogjes naar Laure keek. 'ADOOOH.' schreeuwt ze, waardoor Tom een beetje schrok. 'Let maar niet op hoor, ze is afentoe mega wild.' zei ik en lachte. Tom dacht door, want hij zei: 'Zal Bill lekker vinden in bed.' waardoor ik weer de slappe lach kreeg. Ondertussen lagen Laure en Bill te zoenen. 'ATTENTIE AAN LAURE EN BILL ATTENTIE AAN LAURE EN BILL,' zei ik en meteen keken ze op, 'Gaan we nog verder met het spel?' vroeg ik. Laure kuchte en ging zittten. Bill zat ook. 'Doen durven of de waarheid aan Tom.' Zei Laure beslist. 'Waarheid.' zei Tom. 'Vind je die snol die naast je zit **''Ik dus''** leuk?' vroeg Laure. 'LAURE!' schreeuwde ik. Ze grinnikte. Ondertussen gaf Tom antwoord: 'Anne is geen snol en ja ik vind haar leuk.' zei hij lief. Ik keek met puppyoogjes naar hem.

Ik = Anneloes
Na een paar vragen komt Bill met de vraag aan mij: 'Doen durven of de waarheid?' 'DOEN.' zei ik eigenwijs. Bill kreeg een greins op z'n gezicht. 'Ik weet al wat je gaat zeggen: Zoen Tom.' zei ik nog eigenwijzer. Bill knikte. Ik schoof naar Tom en begon hem te zoenen. Het was wel te merken dat hij ervaring heeft: Hij deed het erg goed!

Ik = Laure
Als Anneloes en tom stoppen kijk ik geintresseerd naar hun. 'Hoe was het?' vroeg ik. 'LAAUURREE' schreeuwt Anneloes. 'Dat is mijn naam ja..' 'Tss' 'Je kraan staat open' zeg ik nog net zo blij. Iedereen lacht behalve ik. 'Wat is daar grappig aan?' vraag ik niet begrijpend. 'Die opmerking' zegt tom terwijl hij een traan wegveegd. 'O' antwoord ik maar. 'IK ZOENDE EERDER DAN ANNELOES!!!!!!!' schreeuw ik. De jongens kijken mij vaag aan. 'Heb je nog nooit eerder gezoend?' vraagt Bill. Ik schud van nee. 'Het leek anders alsof je ervaring had' zegt Bill hetzelfde als net. 'Dankje' zeg ik blij. Ik begin over het hele veld rondjes te huppelen.

ik = Bill
'Doet ze dat elke dag?' vraag ik raar. 'Ja' Anneloes begint te lachen. 'Bill, wat vind je allemaal leuk aan Laure?' vraagt om geintresseerd. 'Alles' zeg ik dromerig. 'Hebben jullie al verkering?' vraagt Anneloes. Ik schud mijn hoofd.

Ik = Anneloes
'Als ik jou was, zou ik haar vragen! Ze is mega dol op je!' zei ik overtuigend. Bill keek blij. 'Doe ik wel een keer, maar niks zeggen he!' zei Bill. Ik deed een beweging met m'n hand alsof ik m'n mond dichtritste. Tom zat alleen, daar kwam ik een beetje laat achter. 'TOOOOOOOM, wat doe je daar zo alleen?' vroeg ik. Tom keek heel erg nepverdrietig. 'KOM HIER!' zei ik. Tom keek blijer en liep naar mij toe. Hij ging naast me zitten, maar hij zat een beetje wijd met z'n benen, dus ging ik er tussen in zitten. Ik leunde tegen Tom aan. Ondertussen was Laure uit gehuppeld en ging tegen Bill aan zitten.

Ik = Laure
Zo zitten we een tijdje. Bill en Anneloes lopen een eindje verderop. 'Euhh.. hai' zeg ik vaag. 'Ook hallo' zegt Tom terug. 'Vind Bill mij leuk?' vraag ik weer. 'Ik denk dat ik het niet mag zeggen maar..Ja hij vind je leuk' zegt Tom. Ik kijk iets te blij. 'Weetje, als ik nog blijer zou kijken krijg ik koppijn' zeg ik melig. Tom lacht. 'Iedereen lacht om mijn opmerkingen terwijl ik ze zelf niet grappig vind' zeg ik onbegrijpelijk. Anneloes en Bill komen terug. Anneloes kijkt blij en Bill wat nerveus. 'Laure wil je even komen?' vraag Bill zachtjes. Ik knik en ik loop met Bill mee. 'Zou je verkering willen?' vraagt Bill dan. 'JAAAAH' schreeuw ik iets te hard. ik hoor tom en Anneloes lachen. Bill glimlacht. Bill geef me een zoen op mijn mond. Dan doet hij zijn mond open en glipt zijn tong in mijn mond. Ik speel even met zijn tong tot er flitsen zie. Snel stop ik. 'Scheiße' [ofzo xD] hoor ik Bill zacht zeggen. We rennen hand in hand snel naar Anneloes en Tom en met zijn vieren rennen we naar Anneloes' en mijn kamer. 'Waren jullie lekker aan het zoenen?' vraagt Tom geintresseerd. Ik speel het spelletje mee. 'Ja, maat dat lijkt me logisch' zeg ik. Eigenlijk zeg ik gewoon de waarheid.

Ik = Anneloes
Ik verveelde me dus pakte m'n tas en pakte een stapel kleren. Ik deed met de ene hand de kastdeur open en met de andere hield ik de kleren beet. Ik gaf een gil en liet van schrik m'n kleren vallen. Tom sprong op en liep naar me toe. Na een paar tellen besefte ik pas wat ik zag. 'LAURE!' schreeuw ik. Tom en Bill keken me niet begrijpend aan. 'Ja, zo heet ik.' antwoorde Laure. Ik pakte de hand met bloed op en gooide het naar Laure. Het was zo'n nepding. Tom ging weer zitten en Laure lag in een deuk. Ik stopte de kleren in de kast en ging naast Tom op het bed zitten. Ik kijk de kamer een beetje rond. Opeens keek ik met grote ogen ergens naar, ik verbleekte. Iedereen keek mij angstig aan. 'Wat is er?' vroeg Tom. Het enige wat ik kon was wijzen, ik kon niks meer zeggen dat een piepje. Toen de rest het zag, schrokken ze ook. We liepen ernaar toe, ik de hoek van de kamer stond in rode letters:

HELP ME!

'Dat is niet van stift gemaakt maar van ...... BLOED!' zei Bill. Ik gilde weer, maar dit keer gilde Laure ook. De jongens deden z'n hande op onze monden. We hielden op met gillen. 'Niemand mag het weten meiden.' zei Tom. 'We gaan het uitzoeken!' zei Bill.

ik = Laure
'Okee, en hóé wil je dat gaan doen?' ik zet mijn handen in mijn zij. 'Heel makkelijk' zegt Bill en hij voelt aan het bloed. 'Het is nog nat, dus het is niet lang geleden dat het erop is gesmeerd' zegt Bill. 'Ze moeten iets hebben open hebben gesneden, anders kom je moeilijk aan bloed' zeg ik dan nadenkend. 'KIJK OF JE ERGENS EEN DRUPPEL BLOED ZIET' schreeuw ik dan. We gaan allemaal zoeken. 'HIER' schreeuwt Tom. We lopen allemaal naar Tom toe. 'Okee, nog een druppel maar dan verder' zeg ik. We zoeken allemaal verder. Dan vindt Bill een druppel. Zo volgen we het hele spoor door het hotel, tot er een druppel aan de deur van een hotelkamer zit. 'Hier binnen moet diegene zitten' fluisterd Anneloes. Maar jammer genoeg zit de deur op slot. 'Buitenkant' zeg ik en we lopen allemaal naar buiten. 'Die raam daar hoor bij de kamer' zegt Tom. 'Euhhmmm.. regenpijp' ik wijs naar de regenpijp die vlak langs de raam gaat. 'Misschien is het beter als er eerst 1 gaat..' zeg ik tegen de rest. 'Ga jij maar' Anneloes duwt me in de richting van de píjp. Ik klim erin tot ik naast het raam hang. Ik kijk in de kamer. Ik word lijkbleek, er licht een meisje lijkbleek op de grond, met veel bloed ernaast. Voor de rest is er niemand in de kamer. Snel open ik het raam die op een kier stond en ik klim de kamer in. Al snel komen de anderen eraan. 'Ze moet naar het ziekenhuis' zegt Tom. Ik doe de deur open zodat tom en Bill met het meisje naar buiten kunnen. Snel gaan we allemaal naar de kamer van Anneloes en mij en daar bellen we de Ambulance.

Ik = Anneloes
Bill en Laure liepen naar buiten om de ambulance op te vangen. Tom en ik bleven hier bij het meisje. Ik werd misselijk als ik er naar keek. Ze is ongeveer even oud, of misschien iets ouder. 'Ik moet er niet aan denken dat ik hier lag.' zei ik per ongeluk hardop. 'Dat mag ook niet van mij!' zei Tom. Ik keek naar hem, hij heeft mooie glinster ogen. Niet hieraan denken! Denk aan het meisje dat hier ligt! Dacht ik bij mezelf. Ik rolde een traan over m'n gezicht. Tom sloeg een arm over me heen. 'Wat is er?' vroeg hij. 'Gewoon... Dadelijk gebeurd dit ook met mij!' zei ik met een traan gezicht. 'Bij mij ben je veilig!' zei Tom die mij tegelijkertijd streelde. De deur vloog open, daar kwamen Laure Bill en een paar mensen van de ambulance. We zaten daar met z'n 4en te kijken wat de mannen met het meisje doen, de mannen keken niet bepaald vrolijk.

Ik = Laure
Snel gingen we naar het ziekenhuis. Ik en Bill gingen met de Ambulance mee, Tom en Anneloes gingen met de taxi. Toen we eraan kwamen moesten we wachten in de wachtkamer tot er een zuster ons kwam ophalen.

'Ik ben bang, bang dat het niet goed afloopt' zeg ik met tranen. Mijn make-up is helemaal uitgelopen en ik ben bleek. Bill slaat een arm om mijn heen en hij geeft een kus op mijn wang.

Ik = Bill
Als ik naar het rekje kijk waar de tijdschriften in liggen schrik ik. Ik sta te tongzoenen met Laure, EN HET STAAT OP DE VOORKANT! Ik loop er naar toen en ik pak de BRAVO. Dan loop ik weer terug. Laure heeft het ook gezien en ze schrikt duidelijk. Maar wat Laure ook doet, ze blijft mijn droomvrouw. Ik blader naar de bladzijde waar we weer supergroot op staan. Deze keer lopen we hand in hand. ik lees de tekst hardop voor:

Bill heeft een meisje aan de haak. Wie is deze meid? Een geobserdeerde fan of de ware. Veel fans zeggen dat het niet lang duurt voordat het uit is. Bill kan niet zo lang een meisje aan de haak houden. Deze meid heeft ook haar ouders vaak geslagen, ze heeft geen vrieden en ze is een crimineel. Ze heeft al supervaak gestolen..

ik = Laure
'WAT EEN ONZIN!' schreeuw ik. Veel mensen kijken mij boos aan maar dat boeit me nu even niet. 'Ik hou superveel van mijn ouders en ik heb zat vrienden' zeg ik nu heel zachtjes. Bill troost mij.

Ik = Anneloes
'En ik kan het weten.' zei ik toen. We waren een tijdje stil. We wachten op de uitslag. Er rolde weer een traan over m'n gezicht. Op een of andere manier werd ik misselijk. Ik kreeg het benauwd en koud en had hoofd/buikpijn. Ze zagen het aan me. 'Anne, gaat het?' vroeg Bill. 'Moet je niet naar het hotel ofso?' vroeg LAure daar achteraan. 'Ik zou wel willen, maar ik vind dat ik hier moet blijven.' zei ik langzaam. 'Hoeft niet hoor lieffie, ik blijf bij jou!' zei Tom en gaf me een kus op de wang. 'Ja joh Anne, ga maar, we bellen wel als we het weten.' zei Laure behulpzaam. Ik knikte. 'Kom maar.' zei Tom. We liepen samen naar buiten. We wachten op de taxi. Toen die er eindelijk was, gingen we zitten. Ik ging in de armen van Tom zitten. Ik zag de taxi chauffeur wel verdacht veel kijken door de spiegel naar ons. Toen Tom me een kusje gaf zag ik een flits. '***!' zei Tom hardop. Precies op dat moment waren we bij het hotel. Tom liet geld achter en we renden het hotel in.

Ik = Laure
10 minuten later komt er een zuster naar ons toe. Ze is uit levensgevaar, jullie kunnen naar haar toe. Ik knik en ik pak mijn foon. Ik bel Anneloes.

-Hee, hoe gaat het Lau?
-Goed, en met dat meisje ook, met jou?
-Mwhua ik vertel je dat straks wel
-Okee, ik bel als ik haar naam weet ok?
-Okee, Daag
-Byee

Ik hang op en ik loop naar de kamer waar dat meisje ligt. Ik ga naast Bill zitten. Ze is al wat minder bleek. Dan zie ik een kettingkje. Ik kijk er op. Er staat: Lamyae. 'Volgensmij heet ze Lamyae' zeg ik. 'Ik denk het ook' zegt Bill. Ik ga even de kamer uit en ik bel Anneloes weer.

-Hee
-Hee Anne, ze heet Lamyae
-Ow okee

Ik hang weer op en ik loop naar de kamer. Ze is wakker. 'Hee' krijgt ze er moeilijk uit.

Ik = Anneloes
Ik begin me een beetje te vervelen. 'Tom, zullen we het bloed schoonmaken?' Tom knikte en haalde 2 sponsen en een emmer met sop. Na een paar minuten kwam hij terug. Ik pakte een spons en maakte hem nat. 'Nog steeds zind ik het vreemd, hoe komt dat zo in ene?' vertelde ik terwijl ik aan het schrobben was. 'Ik weet het ook niet, misschien is hier een moordenaar aanwezig.' bij die woorden verstijfde ik. 'En misschien heeft hij meer slachtoffers nodig.' stotterde ik. Tom en ik keken elkaar angstig aan. 'Laten we ergens anders aan denken.' zei Tom toen maar. We gingen verder soppen. 'Ben zo terug.' schreeuw ik. Ik haalde een glas, vraag me niet waarom. Ik kwam terug. Tom zat gehurkt op de grond om bloed weg te schrubben. De emmer met sop stond achter hem. Ik deed het glas in de emmer en haalde hem vol water uit. Ik goot het water over Tom heen. 'ANNEL!' schreeuwde hij. 'Ja?' vroeg ik nepzielig. Tom kreeg een greins en pakte mijn glas en maakte mij nat! 'TOOOOOM!' schreeuwde ik. 'Jaa?' vroeg hij. 'Gemenerd!' ik kreeg een greins op m'n gezicht. 'Als ik gemeen ben, ben jij dat ook!' zei hij. 'Dat klopt.' zei ik en kreeg een mega grote greins op m'n gezicht. Ik pakte de emmer en goot het over Tom heen. 'OMG ANNE! Zullen we ff snel naar mijn huis gaan?' vroeg hij drijfnat. Ik begreep hem. We rende naar zijn huis. 'Hopelijk weten ze niet dat wij die plas hebben gedaan.' Zei Tom toen. 'Weetje, ik weet iets grappigs!' zei ik. Tom keek me vragend aan. 'Ik doe kleren van jou aan, en jij van mij!' zei ik slim. Tom knikte met een greins. Toen kreeg ik een broek en een groot shirt op m'n hoofd gegooit. Ik graaide ze van m'n hoofd. Net als dat papieren vliegtuigje in de aula op m'n hoofd. ECHT GEBEURD Tom keek naar me. 'Slijmbal!' zei ik en trok m'n broek uit en deed zijn broek aan. Hij zat wel lekker. Ik deed nu ook m'n shirt uit. Toen kwam Tom tegen me aan staan. 'Lieferd' zei ik toen. En voor ik het wist waren we aan het zoenen. Na een tijdje trok ik zijn shirt aan. Hij deed nu mijn kleren aan, waardoor ik een lachbui kreeg. 'Staat je beeldig.' zei ik giegelend.

ik = Laure
Ik heb Lamyae een beetje ondervraagt. Ze is ook 16 jaar, ze heet inderdaad Lamyae en ze woont ook hier in de buurt. 'Je mag morgen weer weg' zeg ik blij. Ze knikt. 'Heb je veel vrienden?' vraag ik. Ze schud van nee. 'Ik wil je vriendin wel zijn' zeg ik blij. Ze klaart helemaal op. 'Weet je wat er is gebeurt' vraag ik. Ze begint te vertellen. 'Ik kwam een leuke jongen tegen en hij vroeg ik even mee wou naar zijn kamer, hij vroeg het zó lief dat ik dat wel wou, voor de rest herinder ik alleen nog een slagersmes' Bij het woord slagersmes schrik ik. Bill zo te merken ook. 'Wil je even de Bravo voor me pakken, Laure?' vraagt Lamyae. 'Wil je mij en Bill zien tongzoenen?' vraag ik serieus. Ze kijkt me vaag aan. Ik pak de Bravo en als ze de voorkant ziet begrijpt ze wat ik bedoel.

Ik = Anneloes
'Zullen we wat voor die Lamyae kopen? Voor als ze terug is.' Stelde ik voor. 'Maar we weten niet waar ze van houd!' zei Tom. 'We kunnen een paketje maken.' Stelde ik weer voor. 'Is goed, jij kan het weten, meidenzaken!' zei Tom en lachte. 'Wil je ff mee naar het hotel om m'n geld te halen?' vroeg ik. Tom knikte. We liepen hand in hand naar het hotel. Ik zuchte. Tom knikte, hij weet waar ik aan dacht. "het". "De man of vrouw die haar wat heeft aangedaan". Hij sloeg een arm om me heen. Hij gaf om me. Ik hoorde gerritsel, waardoor ik opzij keek. Het leek alsof er een zwart iets wegdook! Ik kneep van schrik Tom per ongeluk. 'Wat is er?' vroeg hij angstig. 'Het leek alsof er iets zwarts wegdook!' kon ik nog net uitbrengen. 'Als dat zo is, kunnen we beter niet naar het hotel gaan.' zei Tom piepzacht. Ik begreep hem: Dan kon "het" niet weten in welke kamer ik slaap. 'Heb jij nog geld op zak?' vroeg ik. Tom graaide in z'n zakken en knikte. 'Zullen we dan naar het centrum gaan?' vroeg ik. Hij knikte. We liepen, maar ik was nog steeds een beetje angstig. Toen kwamen we bij de drogisterij. 'Hier Tom.' zei ik en wees ernaar. 'Hoeveel geld heb je?' vroeg ik. '20 euro.' zei Tom. Ik pakte wat spullen: Douchegel & Deo. 'Je krijgt het terug van me!' zei ik tegen Tom. Hij knikte. Ik kocht het en we liepen weer weg. 'Zullen we nog ff langs de supermarkt?' vroeg ik. 'Is goed.' zie Tom. Daar kocht ik: Snoepjes (Cola flesjes) & Melk chocolade. Ook kocht ik ergens nog inpak papier en een klein schaaltje. Toen we bij Tom thuis waren pakte ik het in. Op de schaal stond de douchegel en deo rechtop met daarvoor de snoepjes en chocola. 'Jij kan dat goed uitzoeken weetje.' zei Tom. 'Nu je het zegt weet ik dat wel ja.' zei ik eigenwijs.

Ik = Laure
Anneloes en Tom komen de kamer binnen. 'Ik heb een cadeautje voor Lamyae' zegt Anneloes blij. 'Ik ben de Twin van Laure' Anneloes huppelt naar het bed. 'En ik ben de tweelingbroer van Bill' Tom wijst naar Bill. Lamyae knikt. 'Dit is jou cadeautje' zegt Anneloes en ze geeft het pakketje aan Lamyae. Als Lamyae het helemaal heeft uitgepakt kijkt zo vol bewondering er naar. 'DANKJEWEL' schreeuwt ze bijna. 'Graag gedaan hoor' zegt Tom en Anneloes gelijk. 'Zullen we je morgen ophalen als je uit het ziekenhuis wordt ontslagen?' vraagt Bill. 'Graag' ik zie Lamyae een beetje verlieft naar Bill kijken. Er schiet een steek in mijn zij. Bill geeft me een kus op mijn wang, dat maakt alles goed. 'Ga ergens anders klef doen' zegt Tom geïrriteerd. Ik glimlach om Toms houding. 'Wat?' vraagt Tom. 'Je zit grappig' zeg ik en ik begin te lachen. Tom zat helemaal onderuit gezakt en hij had zijn armen over elkaar. Snel gaat hij rechtop zitten. 'Wat een verdrietige sfeer' zeg ik dan. Iedereen mompeld wat. Dan schiet ik in de lach. Iedereen kijkt me vaag aan. Ik wijs naar buiten, er zit een Ramenwasser tegen de ruit aangeplakt. Iedereen begint te lachen. Ik rammel wat in mijn tas. 'YES' schreeuw ik en ik pak een slagroomspuitbus [ofzo xD] eruit. 'Wie heeft er nou slágróóm bij zich?' vraagt Tom nietbegrijpend. 'Ik' zeg ik blij.

Ik = Anneloes
Laure had de bus slagroom in haar hand. Ze liep recht op mij af. Ik weet wat ze ging doen. 'SLAGROOM GEVECHT.' schreeuwde ik. 'ZACHTJES.' zei Bill heeel zacht maar niet heus. Laure spoot slagroom op m'n gezicht.

Ik = Laure
De deur vliegt open. 'Shít' zeg ik zacht. Alles is besmeurd met slagroom. 'Dit mogen jullie schoonmaken' zegt de zuster die in de deuropening staat. Ze loopt weg, waarschijnlijk om schoonmaakspullen te pakken. Even later komt ze terug en ik heb gelijk, ze heeft allemaal schoonmaakspullen bij zich. We pakken de schoonmaakspullen en we beginnen te schoonmaken. Een half uur later zijn we klaar. Op dat moment komt de zuster weer binnen. 'Ik moet jullie een compliment geven, het ziet er geweldig uit' zegt de zuster bewonderend. 'Dankuwel' zeggen we allemaal tegelijk. De zuster lacht.

[De volgende ochtend]
Ik=Lamyae
*BONK BONK BONK* Er word superhard op de deur geklopt. 'Binnen' zeg ik lachend. Ze doen de deur open. Het zijn Laure, Anneloes, Tom en Bill. 'Zo jullie zijn op tijd' zegt ik terwijl ik mijn tas pak. 'Ik ben net klaar.' we lopen met z'n allen naar buiten.

Ik = Anneloes
Het bleef een poosje stil. 'TRALALAL' zongen Laure en ik toen tegelijk. 'OMG, jullie zijn te vaag voor woorden.' zei Tom. 'Goegoed, ik ben vanaf nu niet meer vaag maar kakkerig.' zei ik. 'Eerst zien dan geloven.' zei Laure. 'Leuk hoor Tom, je hebt met een kakker.' zei Bill die Tom peste. 'Meneer Bill Kaulitz, U praat niet zo tegen Tom!' zei ik, maar verslikte me na die zin. 'En ik ben niet zo geschikt voor kakkerig praten, maar ik ga toch door, ik geef de moed niet op!' zei ik alsnog kakkerig. 'Anne, wil je ajb opbouden, ik haat je zo.' smeekte Tom. Ik keek met grote ogen naar Tom. 'Lekkere vriend ben je, je haat me.' Tom zuchte. 'Ik hou mega veel van je als vaag meisje!' zei hij om het goed te maken. Er kwam een bigsmile op m'n gezicht. 'IK HOU OOK VAN JOU.' schreeuwde ik keihard, waardoor mensen naar me keken. 'Heb ik wat van jullie aan ofso?' vroeg ik aan ze. Ze keken nog vager tegen me, waardoor mijn smile steeds groter werd. 'Nou, het word de hoogste tijd om te gaan.' zei ik en rende naar Tom Bill en Laure. 'Omg, Anne, spoor jij wel?' vroeg Laure. 'Neej, TWINS HE!' zei ik. Tom en Bill lachten, maar Laure keek duf. 'Ik hou ook van jou.' zei ze toen vrolijker. Na een tijdje zijn we bij Bill en Toms huis. 'Ik ga ff naar de wc' riep Tom. Lamyae Laure en Bill fluisterden, toen liepen ze naar mij. Laure en Bill pakten me armen en sleurden me naar een slaapkamer. Lamyae hield dr hand op m'n mond. Toen werd ik op het bed gepleurt. Ik bleef verbaast kijken. Bill ging wat zeggen terwijl Lamyae dr hand op m'n mond bleef houden. 'Je moet ff afkoelen Anne, dus blijf maar ff een uurtje hier.' zei Bill met een greins. 'MMMMMHMHMHMHHHHHMHMHMH.' kwam er bij mij uit. 'Jaja!' zei Lamyae en ze liepen weg en deden de deur op slot. 'Nou lekker dan.' na een tijdje hoorde ik een tik op het raam. Na een paar minuten klooien aan het raam kreeg ik hem open, ik kon zo naar buiten, want het was op de begane grond. 'hiero.' ik hoorde gefluister om de hoek. Toen ik daar heen liep kreeg ik tape op m'n mond en een doek voor m'n ogen. Ik werd mee gesleurt naar een auto. Ik probeerde te schreeuwen, maar er kwam niks uit door de tape. Het gebeurde! Waar ik al die tijd bang voor was! Tom zou me beschermen, maar dat kon niet door die rotstreek van Laure Bill en Lamyae! Eigenlijk had ik niet naar buiten gemoeten, maarjah...

ik = laure
Na een uur loop in naar de kamer waar Anneloes zit. Ik draai de deur van het slot. Ik denk dat ze als een oen naar mij toe komt rennen en uit die kamer wil, maar als ik de deur open doe word ik lijkbleek. Anneloes is weg! Misschien heeft ze zich verstopt.. Ik zoek en zoek maar naar 10 minuten heb ik Anneloes nog niet gevonden. Dan merk ik dat het raam open staat. 'ANNELOES IS WEG!!' schreeuw ik naat Tom, Bill en Lamyae. Als 3 gekken rennen ze naar me toe. 'WHAAT?' vraagt Tom wanhopig. 'Ze is weg, ik heb 10 minuten gezocht maar ze is nergens en het raam staat open!!' schreeuw ik paniekerig. 'Misschien is ze ontsnapt en naar het centrum gegaan..' zegt Bill om mij te kalmeren. 'Okee maar eerst hier in de buurt naar aanwijzingen zoeken, miss is ze ontvoerd' dan word ik lijkbleek. Straks is ze echt ontvoerd. We zoeken tot ik haar mobil vind. 'Jongens en meisje kom eens' lachend komen ze naar mij, maar als ze het mobiel van Anneloes zien zijn ze direct stil. 'Dit laat ze nooit vallen en als dat gebeurt pakt ze hem echt op' zeg ik. 'Ze is ontvoerd' zegt Tom met vochtige ogen. Ik begin te huilen, samen met Tom.

Onder tussen bij Anneloes:
Toen ik uit de auto werd gehaald, werd ik naar een kamer gestuurd. Nu weet ik hoe het is om blind te zijn. Zwaar irri. Toen ik in die kamer was, werd de tape en het doekje van me afgehaald. Ik wilde me omdraaien, maar ik werd vastgegrepen. 'AUW.' gil ik. Hij kneep hard. Toen zag ik de beelden van Lamyae voor me, binnekort lig ik ook zo. Ik probeerde er niet aan te denken, maar de beelden bleven terug komen. Na een paar tellen zijn ze weg, maar toen dacht ik aan Tom. Er gleed een traan over m'n gezicht. 'Wie ben je?' stotterde ik. 'Iemand, een mens, je ergste nachtmerrie.' zei hij met een zware stem. Hij had gelijk, hij is mijn ergste nachtmerrie. De man liet me los en sloot me op in de kamer waar alleen een bed stond. De muren waren grijs en er zat 1 afgedekt raam waar nog wel licht doorheen kwam in. Het bed was zwart met een witte overtrek. Ik ging zitten, met m'n benen in m'n armen, als je begrijpt wat ik bedoel. Alles kwam in me door: "De lijk witten Lamyae" , "Tom" , "Dat dit m'n laatste dagen of misschien wel dag is/zijn" Ik huilde het uit, m'n hele gezicht was zwart van de uitgelopen mascara. Waarom? Waarom moest ik nou opgesloten worden in een slaapkamer en waarom moest ik nou in die KUTGRAP trappen!? M'n buik borrelde. Ik heb trek. 'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.' gilde ik. Ik kan hier niet tegen, ik wil terug! De man kwam naar binnen. 'Niet gillen of,... ' hij maakte de zin niet af. Wat zal er gebeuren als ik gil. De man liep weg. Na een avond zonder eten te hebben gezeten, viel ik in slaap. Ik kreeg een nachtmerrie over dat ik werd gesneden door die man. Ik gilde, door m'n nachmerrie heen. Ik schrok ervan wakker. Laat de man me niet gehoort hebben! Maar binnen een paar tellen stormde hij mijn kamer in...

Ik = Anneloes
'Nu ga je eraan!' schreeuwt de man. Hij haalt een mes tevoorschijn. 'Nee..NEE ALSTUBLIEFT, LAAT ME LEVEN, ALSTUBLIEFT' smeek ik angstig. Hij tilt zijn arm op en hij laat het met een vaart naar mij toekomen. Ik voel nog een erge steek in mijn arm en dat word alles langzaam zwart.

Ik=Laure
'Misschien ligt ze weer in die kamer, waar ik ook lag' zegt Lamyae nadenkend. We waren al een uur aan het zoeken. Als een gek ren ik naar de kamer waar Lamyae ook lag. Maar als ik ervoor staat hoor ik geluiden. We lopen allemaal naar de kamer van mijn en Anneloes. Ik kijk tussen de kier door. Er loopt een man lang mijn kamer. Als hij weg is ren ik naar de Kamer waar Lamyae ook lag. Ik hoor geen geluiden meer, maar voor de zekerheid ga ik via de buitenkant naar binnen. Ik wenk de anderen en ze begrijpen me. Even later klim ik weer in de regenpijp. Als ik door het raampje kijk word ik blij en verdrietig tegelijk. Ik wenk dat de anderen moeten komen. daar ligt Anneloes, lijkbleek.

Ik = Laure
'LAURE WAKKER WORDEN!' schreeuwt iemand, diegene schud me helemaal door elkaar. Ik kan mijn ogen niet openen, dan voel ik een kus in mijn nek. Met moeite open ik me ogen. Ik kijk recht in de wanhopige ogen van Bill. 'Wat?' vraag ik bang. 'Het gaat super slecht met Anneloes, ze gaat bijna dood' ik word lijkbleek. Dan ren ik als een gek naar Anneloes. 'Ik denk dat ze het niet red' zegt een zuster. Ik pak Anneloes' hand en ik begin heel erg te huilen. Dan gebeurt er iets wat niet te beschijven is. Er komt een lichtgloed over Anneloes heen, dan opend ze haar ogen. Het word zwart voor mijn ogen. Ik hoor nog heel hard iemand Laure roepen en dan hoor ik niks meer.

[Mijn droom]

'Laure, Anneloes is dood' zeg een onbekende stem. Ik barst in huilen uit. 'Laure ik wil niet meer met je' hoor ik de stem van Bill. Ik huil nog harder. 'Je bent een slechte dochter' hoor ik mijn ouders zeggen. 'Je bent uit de dansgroep gezet' hoor ik de danslerares zeggen. 'Ik wil je vriendin niet meer zijn, zoek het maar uit' hoor ik mijn vriendin zeggen. 'Ik haat je' hoor ik van alle kanten mensen zeggen. ik voel me ontzettend down.

'WAAROM???!!!' schreeuw ik. Ik open mijn ogen. Iedereen kijkt geschrokken naar mij. 'W..waar..Hoe?' ik barst in huilen uit. Bill aait over mijn rug. 'Ik had een nachtmerrie, dat niemand mij meer wou, dat ik maar afval was' zeg ik tussen het huilen door. 'Ik hou van je' zegt Bill zorgzaam. 'We willen jou niet kwijt' zeggen de anderen. Dan valt mijn blik op Anneloes. 'TRACTOR!!!!!!!!' schreeuw ik. Anneloes glimlacht. 'Alles goed?' vraag ik blij. 'JAAAAH' zegt Anneloes Melig. Iedereen lacht.

Ik = De Anneloes
'Auw.' zei ik opeens heel droog. Ze keken me vaag aan. 'Wat is er?' vroeg Tom angstig waardoor ik de slappe lach kreeg. 'M'n hoofd doet zeer.' zei ik toen. Tom knikte. 'Kusje erop?' vroeg hij met puppie oogjes. 'JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.' schreeuwde ik. 'Woej, niet te geloven dat het daarmee zo slecht ging.' zei Lamyae. Bill knikte. Tom kwam naar me toe en gaf me en kus op m'n voorhoofd. Ik ptrikte in z'n buik, geen idee waarom. 'AAH, waar sloeg dat op?' vroeg hij verbaast. 'Geen idee.' zei ik verbaast.

Ik=Laure
Met een glimlach en een opdetrokken wenkbrauw kijk ik Tom en Anneloes aan. 'Wat?' vraagt Tom die gemerkt heeft dat ik hem aankijk. 'Jullie zijn vaag bezig' zeg ik heel serieus. Allevier lachen ze. 'Jullie lachen om veel dingen wat ik zeg, maar ik snap niet wat er grappig is' 'Gewoon het is grappig' zegt Tom. ''T zal wel' Zeg ik en ik ga zitten.

Ik = Anneloes
Toen kwam er een verpleegster. 'Hoelang moet Annel hier blijven?' vroeg Laure aan de verpleegster. 'Nog 1 nachtje en dan moet ze smorgens nog even gecontroleerd worden en dan mag ze wel.' antwoorde ze. Ik zuchte. 'Wat is er?' vroeg Bill. 'Ik wil dat Tom blijft, maar ik denk dat dat niet kan.' vertelde ik. Tom keek de verpleegster aan. 'Het kan wel, als hij op het bed naast haar wil liggen.' zei ze. Ik kreeg een bigsmile. Tom keek naar mij, hij lachte. 'Is goed.' zei hij. Ik wilde gillen maar dat deed ik maar niet. 'Is het goed als ik met iemand naar huis ga om spullen te pakken?' vroeg Tom. Ik knikte. 'Zal ik mee gaan?' vroeg Lamyae. 'Is goed.' zei Tom en ze liepen weg. 'Heeft er 1 van jullie een mp3 mee ofso?' vroeg ik. Ik zag Laure in dr tas graaien. 'Hier.' zei ze en gaf het aan mij. Ik deed de oortjes in m'n oren en begon te luisteren. 'Jullie kunnen elkaar gaan aflebberen hoor.' zei ik droog. Laure moest lachen. 'Gek ***.' zei ik. Ik deed m'n ogen dicht en luisterde naar de mp3. Ik viel na een kwartier in slaap.

Ik = Laure
Ik zag Tom en Lamyae naar binnen komen. Ik kreeg de slappe lach, want Annel lach te slapen. Ik deed m'n vinger op m'n lippen, zodat Tom en Lamyae zagen dat ze stil moesten doen. Ze gingen zitten. Tom zette zijn tas naast het bed naast die van Anneloes. Na nog geen minuut praatte Anneloes in dr slaap: "Oh Tom, ik hou van je!" Tom kreeg een greins op z'n gezicht. Er volgde nog meer: "Ik wil jou ook nooit meer kwijt!" Tom bloosde een beetje.

Ik = Anneloes
Langzaam merkte ik dat ik hardop zat te praten. Ik deed m'n ogen open en zag Bill Laure en Lamyae lachen en Tom blozen, zelf moest ik ook blozen.

Ik = Laure
'Weetje dit is super schattig' zeg ik en ik zoek mijn mobiel. Als ik hem heb gevonden maak ik stiekem een foto van Anneloes en een foto van Tom. 'Ahh' zeggen Bill en Lamyae tegelijk. Dan begint Lamyae te gillen.

Ik = Muis
Omg, wat heeft die nou weer te gillen? Zó eng ben ik niet. Er begint nog een meisje te gillen en daarna nog 2 jongens. Er komt een meisje naar mij toe die niet begon te gillen. Ik ren snel weg. Maar dan zie ik de blik in haar ogen, de blik die zegt dat ze me niks aan wil doen. Ik draai me om en ik ren naar haar toe. Ze begint vriendelijk te glimlachen. Ze heeft mooi bruin haar met zwarte plukjes en een lok voor haar ogen. [Nu weet je hopelijk al wie het is xD] Ze begint me te aaien. 'Pieppieeeep' piep ik. Het is fijn.

Ik = Kat
Ik klom in een boom. Ik keek door het raam van een ziekenhuis, maar wat ik daar zag: VOEDSEL! Ik moest hoe dan ook naar binnen komen!

Ik = Muis
Ik keek naar buiten, en begon keihard te piepen. Laure keek op, en toen naar buiten. Daar zag ze een kat. "Piep piieeeepp!" piepte ik, het betekend: help me!

Ik = Laure
Ik liep naar het raam toe, en wilde de kat weg jagen. Maar Anneloes hield me tegen. Ze stapte uit bed en kwam naar me toe lopen. 'Niet doen Laure, das sneu voor die kat, laat hem gewoon zitten, hij komt toch niet binnen.' zei ze. Ik keek naar de muis. 'Oke.' zei ik toen.

ik = Bill
'Wat gaan we doen met de muis?' vroeg ik. 'Ik wil hem graag houden.' zei Laure. 'Onee!' zei Tom. 'Bij ons komt er geen muis in huis.' zei ik angstig. 'Dat rijmt.' zei Anneloes.

Ik = Laure
'Hm, dan moet ik hem maar vrij laten.' zei ik verdrietig. 'yes.' Hoorde ik Tom zachtjes zeggen.

Ik = Muis
Jeetje, wat een aso is dat joch! Ik sprong het bed af en beet in z'n been. 'AUW.' gilde hij. Haa, z'n verdiende loon. 'ROTMUIS!' schreeuwde hij. En liep weg. Hij kwam terug met een pleister op z'n bloedende wond.

Ik = Laure
'Rotmuis, doe snel weg!!' mompeld Tom. Ik laat de muis los. Ik kijk nog even hoe hij wegloopt, dan draai ik me weer om. 'Wát gaan we doen' zeg ik terwijl ik in mijn handen wrijf. 'Geen idee, naar de bios?' Stelt Anneloes voor. 'Ouderwets wíjf' zeg ik lachend. Ik kijk op de klok. 21:37 uur. 'Ik weet al wat, iedereen moet even een vest aandoen behalve Tom' Tom kijkt me vragend aan. 'Je hebt er al een aan' zeg ik lachend. Dan begrijpt Tom me. Tom en Bill gaan naar hun huis en Anneloes en ik gaan naar het hotel. Ik trek een vest aan en nog wat spullen. Dan lopen Anneloes en ik naar Tom en Bill. Bill doet open. 'Tom is aan het bellen, mogen Georg en Gustav mee?' Vraagt Bill. 'Is goed' zeg ik. Anneloes loopt naar Tom. 'MAAR, dan vind ik dat Lamyae ook meemag' 'Is goed' zegt Bill. Ik sms naar Lamyae dat ze een vest aan moet doen en naar het huis van Tom en Bill moet komen. Drie sekonden later krijg ik een smsje terug.

Mag ik dan mijn zus meenemen?
Ze is heel aardig hoor, ze is 1 jaartje ouder

Ik sms terug dat het goed is. Even later komen Lamyae en haar zus eraan zetten. Niet veel later komen Gustav en Georg er ook aanzetten. 'Wat gaan we doen?' vraagt Gustav. 'Geheim' zeg ik en ik loop naar buiten. Met de taxi gaan we naar een afgelegen wijk met veel steegjes. Als we er zijn loop ik een steegje in. De rest volgt mij. 'We gaan Graffitie spuiten' zeg ik blij. Iedereen reageerd spontaan. Ik doe mijn tas open die vol zit met bussen graffitie. Iedereen heeft een kleur en ik heb er 2, Rood en zwart. Als ik zie dat Georg roze heb kan ik het niet laten er wat van te zeggen. 'He GAYorg, mooie kleur heb je!' zeg ik lachend. De rest hebben het door alleen Georg niet. 'GAYorg wil je die kleur graag?' Zeg ik. Ik laat hem maar met rust, en ik ga verder.

Ik = Anneloes
'Hoe heet je eigenlijk?' vroeg ik aan de zus van Lamyae. 'Liza.' zei ze. 'En Laure, WAT gaan we eigenlijk graffitieen [xD]' vroeg Bill. 'Geen idee, daar is Tom een expert in.' zei ze gemeen. 'Pff, Ik weet zeker dat Anne daar beter in is.' zei Tom. 'Haha, uhm ff denken... Melig..Hyper..MEPER.' zei ik en dat laatste iets harder. Ze keken me vaag aan. 'Combinatie van Melig en Hyper.' zei ik. 'Yeah, dat word ons woord.' zei Laure. Ik grinnikte. We begonnen. 'WAUW, jij kan het goed.' zei Liza tegen Georg 'Dankje.' zei Georg zacht. Bloost Georg nou!? Zie ik het goed!? 'bloost Georg nou?' vroeg ik mega zacht aan Tom. Tom grinnikte en knike. 'Lijkt het wel op.' zei hij.

Ik = Laure
Als we klaar zijn kijken we blij naar de resultaten. 'Ff foto's maken hoor' zeg ik en ik pak mijn camera en ik maak foto's van alle creaties. Dan gaan we weer weg. Als iedereen in de taxi zit kijk ik zielig. 'En waar kan ik nu zitten?' vraag ik met een pruillipje. 'Op mijn schoot' zegt Bill blij. 'Ik ben zwaar..' ik doe mijn armen over elkaar. 'Dan heb ik maar pech' zegt Bill met een lach. Ik ga op zijn schoot zitten. 'En jij noemt jezelf zwaar?' vraagt Bill als ik zit. Ik knik.

IK = Anneloes
Na een paar minuten ging Bill Laure kietelen, maar Laure kan daar niet tegen. Laure begint heen en weer te meppen. Ik zat naast haar en kreeg de hele tijd meppen van Laure. 'LAURE DAT DOET ZEER!' schreeuwde ik. 'Niet schreeuwen of ik zet je eruit hoor.' zei de taxichauffeur. Ik zuchte. Tom sloeg zijn arm over mijn schouder. Bill ging door met kietelen. Toen kreeg ik weer een klap van Laure. 'AUW.' schreeuw ik uit automatiek. Gelijk sloeg ik m'n hand voor m'n mond. 'Nu is het genoeg, ga er maar uit.' zei de taxi chauffeur. Tom stapte de taxi uit, want ik zat in het midden. 'Ik ga wel met jou Anne.' zei hij behulpzaam. 'Dankje.' zei ik. 'DOEI LAURE EN BILL.' schreeuw ik. 'Wat een kutschauffeur.' mompelde ik. 'Hoe ver lopen is het vanaf hier?' vroeg ik, want Tom was hier wel bekent. 'Ik denk iets van een half uur lopen.' zei Tom. Mijn ogen werden groot, en ik zuchte. Na 10 minuten best snel te hebben gelopen krijg ik pijn in m'n voet. 'Tom, ik krijg last van m'n voet.' zei ik. 'Kan je het nog volhouden, als je leunt op mij?' vroeg hij behulpzaam. Ik knikte. 'Je bent erg behulpzaam.' zei ik. Tom glimlachte. 'Voor jou doe ik alles.' zei hij zacht. Ik gaf een kus en hij kuste terug.

Ik = Anneloes
'Het komt eigenlijk allemaal door Bill.' zei Tom opeens na een aantal minuten. 'Hoezo?' vroeg ik. 'Als hij niet kietelde, sloeg Laure je niet, en schreeuwde jij niet.' legde Tom uit. 'Ik vind dat we Laure en Bill terug moeten pakken, eerst die ontvoering, nu wordt ik uit de taxi gegooit.' zei ik. 'Ja, maar hoe?' vroeg Tom lief aan mij. 'Euhm.' mompelde ik en keek denkend naar de lucht. Opeens voelde ik een klap door heel m'n lichaam en het werd zwart voor m'n ogen.

Ik = Tom
'ANNELOES!' schreeuwde ik uit angst. Ik schudde Anneloes door elkaar, maar ze deed dr ogen niet open. 'HEEELP!' schreeuwde ik, maar niemand hoorde het. We waren op landschap waar geen huizen stonden. Ik zat 10 minuten radeloos op het gras. Ik bleef naar Anneloes staren. Alles overkomt haar weer: 1. Ontvoering. 2. Uit de taxi gegooid worden 3. Bewusteloos vallen. Na nog 5 minuten wachten ging m'n mobiel af.

'Met Tom.'
---
'Ooh Hoi Bill.'
---
'Kan nog wel ff duren.'
---
'Anneloes licht hier bewusteloos op de grond.'
---
'Anders wacht ik nog ff 5 minuten, als ze dan nog niet wakker is bel ik jullie wel ok?'
---
'Oke, doeii.'

Ik wachte 2,5 minuten, toen Anneloes langzaam haar ogen openden. 'Anne!' zei ik blij. 'Hhh.' Mompelde ze. 'Blijf maar ff liggen!' zei ik snel toen ze wilde opstaan. 'Wat is er gebeurd?' vroeg Anneloes. 'Je bent gevallen.' 'Hoe komen we hier dan?' kon ze nog net vragen. Onee, een stuk uit haar geheugen is gewist.

Ik = Anneloes
Ik herinner me niks meer. Alleen... Neej.. Ik herrinner me niks meer. 'Auw, m'n hoofd.' mompelde ik. 'W8.' zei Tom en schoof naar mij toe, hij zat achter me en ik legde mijn hoofd op zijn schoot. Het lag lekker. Ik viel per ongeluk in slaap, maar niet alleen ik, Tom ook.

Ik = Anneloes
Langzaam opende ik m'n ogen. Waar ben ik? Ik voelde dat ik op iemand lag. Ik keek naar achter, ooh het is Tom. Wat is er gebeurd..? W8.. Was het niet zo dat.. dat.. dat ik m'n ogen opende en niks wist. Ja dat was iets. Maar wat gebeurde er daarvoor? Ane en paar minuten diep na denken wist ik het! Ik werd uit de taxi gegooit en... En toen? Wat gebeurde daarna? Toen moesten Tom en ik lopen en ik d8 na en toen werd het zwart! IK WEET HET! Opeens hoorde ik een geeuw in m'n nek. Ik stond op en ging naast Tom zitten. 'Heej.' zei ik. 'Heej, weet jij hoe laat het is?' vroeg hij meteen. Ik schudde van Nee. 'Heb jij niet je mobiel mee?' vroeg ik toen. Hij graaide in z'n zakken. 'F*ck, batterij leeg.' mompelde Tom. 'Zullen we maar gaan lopen? Ik wil wel eens naar de wc en drinken en eten.' zei ik. Tom knikte. We zagen er wanhopig uit. Mijn haar zat helemaal wild en m'n kleding was groen van het gras en bruin van grond. Tom z'n kleding was ook helemaal vies. 'Tom,' begon ik. 'Je had het helemaal fout, we doen er helemaal niet een half uur over.' vertelde ik. Tom knikte. 'Sorry.' zei hij. 'Kan jij het helpen dat ik moest flikkeren?' zei ik. Tom grinnikte. 'Je kan weer lachen.' 'Met jou kan ik altijd lachen!' zei Tom. 'ALTIJD? Dus niet.' zei ik verbaast. 'Jawel.' 'Oke dan, als jij het vind, is het zo' zei ik. Na een tijdje lopen komen we in de stad. 'Het is nog rustig, dus het zal wel vroeg in de morgen zijn.' zei Tom. Ik knikte.

Ik = Anneloes
We liepen naar het huis van Tom en Bill. Ik wist de weg niet, maar die wees Tom me. 'Ik hoop dat ze al wakker zijn.' zei Tom. We stonden op het pad. We liepen naar de deur en belde aan. Na 2 minuten deed nog niemand open. 'f*ck!' mompelde Tom. Ik belde 10.000 x maar niemand deed open. Tom ging ziten voor de deur. Ik ging tussen zijn benen zitten en leunde tegen Tom aan. 'Weetje Tom?' 'Ik weet veel ja.' antwoorde hij. 'DAS MIJN ZIN!' zei ik. Tom greinsde. 'Je hebt mega veel voor me over, dit hele gedoe enzo.' zei ik. 'Voor jou heb ik alles over.' zei hij. 'Jij bent lief.' zei ik met een glimlach. 'Die lach kan ik niet weerstaan.' zei Tom en greinste. Ik zuchte, hoelang duurt dit nog? Ik stond op en belde nog een keer. Niemand deed open. Er gleed een traan over m'n wang. Tom merkte het en stond op. 'Rustig, het komt allemaal goed.' zei hij en stelde mij gerust. We keken diep in elkaars ogen en voor ik het wist waren we aan het zoenen. Na een paar tellen werd de deur open gedaan. Daar stond een slaperige Lamyae. 'Sh*t, waarom gebeuren dit soort dingen altijd op het verkeerde moment?' mompelde ik. 'Naja YEEEEEEEEEEE, EINDELIJK!' schreeuwde ik. 'Nu eerst naar de wc.' zei Tom en rende naar de wc. 'NEE IKKE!' zei ik en rende achter Tom aan.

ik = Anneloes
Tom duikt de wc in. Na 5 min is ie nog niet klaar. 'TOM SCHIET OP MAN!' schreeuw ik zowat. 'Ben ik al.' zei Tom op z'n gemak. 'GA DAN ERUIT, IK ONTPLOF HIER!' Schreeuwde ik. Ik hoorde gelag uit de wc. 'TTTOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOM.' 'Ja, zo heet ik.' Ondertussen stonden een slaperige Laure, Bill, Liza voor m'n neus. 'TOM MAN DOE DIE DEUR OPEN, IK WORD GEK VAN DAT GESCHREEUW VAN ANNE HIER.' zei Bill hard en bonkte op de deur. Tom deed de deur open en giechelde. Ik racete naar de wc. Na een paar minuten stapte ik de deur uit. Ik plofte op de bank, waar de rest ook zat. 'Wat is er nou gebeurd?' vroeg Lamyae. 'Ik werd uit de taxi gedonderd, en toen-' zei ik maar Tom onderbrak me: 'Toen keek ze naar de lucht en struikelde ze en was ze bewusteloos.' eerst begreep ik hem niet, maar later wel. Anders wisten LAure en Bill dat we een plan wilde bedenken.

Ik = Laure
Ik zit naast Bill tv te kijken. Ik leun tegen Bill aan, terwijl Bill door mijn haar aait. We kijken naar MTV, Made marraton. Dan voel ik iets ranzigs over mijn hoofd druipen. 'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH' Gil ik, Bill gilt ook, wat eigenlijk wel schattig klinkt. Met een ruk draait ik me om. Daar staan Tom en Anneloes. 'WAT IS DIT IN HÉLSNAAM?' schreeuw ik tegen Anneloes. 'Stroop' zegt ze lachend. 'Pókke' zeg ik zacht. Ik ga naar boven en ik ren naar de badkamer. Met geluk kwam ik er nét iets eerder als Bill. Ik begin me te douchen. Stralen warm wat glijden over mijn hoofd en lichaam heen. Ik zeep me in en ik doe wat shampoo in mijn haar. Als ik klaar ben draai ik de kraan dicht en ik stap onder de douche vandaan. Net als ik mijn handdoek om me heen heb geslagen merk ik dat ik geen schone kleren heb gepakt. 'Euhm.. Bill?' 'Ja' 'Wil je wat kleren voor mij pakken?' 'Is goed' hoor ik Bill zeggen. Ik hoor voetstappen weggaan, eve later hoor ik weer voetstappen terug komen. 'Wil je dan even de deur van het slot doen?' Ik draai de deur van het slot. Bill geeft de kleren aan en hij gaat weer weg. 'DANKJE' schreeuw ik. Ik kijk even wat Bill heeft gepakt. Ik keur het goed en ik begin me aan te kleden.

Ik = Laure
Als de badkamer uitloop loopt Bill naar binnen. Snel geeft ik hem een kusje en dan loop ik naar beneden. Ik hoor gelach uit de woonkamer. Ik spiek door deur die op de kier staat. Tom en Anneloes zijn klef aan het doen. Als ze beginnen te zoenen laat ik perongeluk een lachje los [OhMyGoth]. Tom merkt het op en hij loopt naar de deur. Snel ren ik een gangetje in. Als Tom het gangetje waar ik in sta, voorbij loopt, loop ik hem geluidloos achterna. Tom draait zich om, maar ik stond te dicht achter hem dus knalde hij tegen mij aan. Ik val op de grond met Tom op mij.

Ik = Anneloes
Ik weet niet hoelang ik heb liggen stressen, toen Laure binnen kwam. Toen ze me zag schrok ze. 'Wat is er Annel?' vroeg ze. 'Weet je best.' zei ik sago en draaide me met m'n rug naar dr toe. 'Wat bedoel je?' vroeg Laure alsof ze niks weet. 'WEET JE BEST!' schreeuwde ik hysterisch en rende het hotel uit. Ik heb het ff helemaal gehad. Ik zag dat Laure nog achter me aan probeerde te rennen, maar ze gaf de moed op. Ik liep maar ergens naar toe. Niet dat ik de weg terug vind, maar dat boeit me niet. Dan val ik tenminste niemand lastig. Niemand houd van me, dus.. Na een tijdje te hebben gelopen kom ik in een soort bos. Ik zag een boomstronk en ging erop zitten. Precies toen ik ging zitten begon het keihard te regenen. Ook dat nog. Ik had geen jas mee, dus ik had het heel erg koud. Na iets van een half uur staat er een jongen voor m'n neus. Ik keek hem arrochant aan, waarom weet ik niet. Hij zag er best vriendelijk uit. 'Hej, hoe heet je?' vroeg hij. 'Anneloes.' zei ik kortaf. 'Oke, hoi Anneloes, ik ben Andreas.' zei hij. Ik knikte. 'Waarom zit je hier zo alleen, kom gewoon met mij mee.' zei hij heel vriendelijk. Ag joh, waarom ook niet? Er is toch niks dat ik kan verliezen. 'Oke.' Ik ben nogal kortaf sinds dat van net. Ik stond op, hij sloeg een arm om me heen. Het voelde.. Het voelde vertrouwd.

Ik = Laure
Anneloes rent als een gek weg. Ik probeer hij bij te houden maar ze is gewoon te snel. Ik zak door mijn benen en ik begin te huilen. Het begint te regenen, heel hard. 'Ook dat nog' mompel ik. Even later voel ik dat iemand mij aanstaart. Ik heb geen zin om om te draaien. 'Wat is er?' hoor ik een vertrouwde stem, Bill. 'Anneloes is driftig weggerent omdat..euhm..' Bill gaat naast me zitten. 'Vertel maar' 'Beloof je dat je niet boos word?' vraag ik. Bill knikt. 'Toen ik van de douche naar beneden liep, hoorde ik Anneloes lachen, dus ik ging spieken, maar toen lachte ik perongeluk en dat had Tom gehoort, dus hij ging kijken. Toen rende ik een gangetje in en hij liep voorbij. Ik ging voor de lol vlak achter hem lopen, maar hij draaide zich om en toen viel ik op de grond met Tom boven op me. Anneloes hoorde denk ik die bonk en ze kwam kijken, net op dat moment zei Tom dat hij wel lekker lag. Ik dek dat Anneloes daarvan van streek is geraakt' ik laat mijn hoofd in mijn handen rusten. Bill word gelukkig niet kwaad, hij begrijpt het. 'Misschien is het beter als we haar even laat bijkomen, en haar dan straks zoeken' zegt Bill. Ik knik. We lopen hand in hand het hotel weer in.

Ik = Anneloes
Na een tijdje kom ik in het huis van Andreas. 'Wow, groot huis.' zei ik onvoorstelbaar. 'We zijn alleen nu.' zei Andreas zacht. Ik knikte. 'Moet je je eerst niet een beetje opknappen?' vroeg hij, ik knikte nog een keer. Andreas wees me de weg naar de badkamer. Ik stapte erin en haalde de uitgelopen mascara weg. Ik waste ook m'n gezicht en liep weg. Andreas stond in de gang. We liepen naar de woonkamer. 'Hoelaat is het?' vroeg ik. '2 uur, zullen we anders een pyjama voor jou kopen?' Zou het soms.. Neej.. Of toch wel.. Ach joh, wat kan ik verliezen?

Ik = Laure
Als ik LiZa en Lamyae zie, klaar ik een beetje op. 'WAT IS ER GEBEURT?' vragen Lamyae en LiZa tegelijk. Ik barst in huilen uit. Als Bill mekrt dat het niet lukt bigint hij te vertellen. 'Anneloes is weggelopen door een ongelukje' zeg Bill. Even later huil ik niet meer, ik ben niet echt een huil-mens. Dan gaat mijn foon af.

Met Laure
-
ANNELOES WAAR BEN JE, IK HUIL ME HIER KAPOT, EN JE WEET DAT IK NIET SNEL HUIL!!
-
IK MAAK ME WEL ZORGEN
-
Okee..
-
Daag

Ik hang op. 'Waar is ze?' vragen ze allemaal zo'n beetje tegelijk. 'Ik weet het niet, alleen dat ze naar huis komt als het tijd is om weer terug te gaan, ze zit nu bij een jongen' Medelijdend kijk ik Tom aan die voor zich uit staart. Huilend rent hij weg, de woonkamer uit.

Ik = Anneloes
'Wie was dat?' vroeg Andreas. 'Laure, m'n tweeling zus.' zei ik. 'Half door haar was ik weg gelopen.' zei ik daarachteraan. 'Wat is er dan gebeurd?' 'Geen zin om uit te leggen.' Andreas knikte. 'Je kunt me alles vertellen, en dat weet je.' Nadat we een pyjama hadden gekocht, kreeg ik ook een broek met een paar topjes. 'Is dit niet duur?' vroeg ik. 'Nee hoor, ik heb veel geld.' zei Andreas. Ik dacht aan Tom, wat zal hij denken. Heeft hij verdriet om mij, of is ie nu dingen aan het doen met Laure. Ik denk het laatste. Ook ben ik benieuwd wat Bill denkt. Zonder dat ik het door had stond ik stil. 'Kom je?' vroeg Andreas. Ik schrok wakker uit m'n gedachten. 'Ja.' mopelde ik. Ik liep naast Andreas. Na een tijdje zijn we weer bij zijn huis.

Ik = Tom
'WAAROM' schreeuw ik, op dat moment word er op de deur geklopt. 'Binnen' zeg ik nors. Voorzichtig komt Bill binnen. 'Wat?' vraag ik net zo nors als net. 'Ikeuhmm..Dit dit komt..eigen half door jou' als Bill dat heeft gezegt kijkt hij naar de grond. Een vlaag woede komt in me op. 'Wat kan ik er aan doen dat dat lekker lag!!' zegt ik woedend, direct heb ik spijt. 'Sorry' zeg ik. 'Dat moet je tegen Anneloes zeggen, niet tegen mij' zegt Bill met een glimlach. Ik knik en we lopen samen weer naar beneden.

Ik = Anneloes
Na een middag en avond ben ik rond een uur of half 11 moe. 'EH, is het goed als ik ga slapen?' vroeg ik. Andreas knikte en wees me de weg naar zijn slaapkamer. 'Kleed je maar om, dan kom ik zo.' zei hij. Ik deed wat hij zegt en kleedde me om. Na een paar minuten komt Andreas ook binnen. We gaan samen in bed liggen en ik viel in slaap.

Na een paar uur te hebben geslapen werd ik wakker. Ik stond op en liep naar beneden. Ik keek op de klok, 'Wow, het is nog maar 2 uur en ik kan nu al niet meer slapen.' mompelde ik. Ik liep naar de keuken en pakte een glaasje water en begon te drinken. Opeens verslikte ik me. Daar stond Andreas met een pissig gezicht. 'Uhm, mag ik geen water ofso?' vroeg ik verbaast. 'Je hebt me wakker gemaakt en daar kan ik niet tegen.' zei Andreas sagie. 'Uhm Sorry, maar hoe kon ik dat nou weten?' vroeg ik verbaast. Andreas liep weg en mompelde nog iets van: 'Slaap maar lekker op de bank.' Vanaf dat moment wist ik dat ik hier niet goed was.
Ik liep naar de bank en probeerde in slaap te komen, maar dat lukte niet. Ik wil weg hier. Maarjah, ik kan moeilijk in m'n pyjama over straat. Want m'n kleren liggen nog in de slaapkamer. Ik liep nog maar wat rond, en kwam zo in een extra kamer met alleen een tafel. Er lag een brief op. Ik las het:

21 mei 2 uur op de afgesproken plaats met een meisje.

Ik gaf een gil. Ik liep ergens anders heen, maar botste tegen Andreas om. Hij pakte m'n arm stevig vast. 'Jij komt niet weg!' zei hij. 'Jij bent... JIJ BENT GRIEZELLIG.' schreeuwde ik. Ik werd ik een kamer gegooit, die op slot werd gedraait. Het was een klein donker kamertje.
Na een paar uur werd ik eruit gehaalt om te eten. Wel werd ik vastgemaakt met een touw. Net toen Andreas een hap wilde nemen ging zijn mobiel.

Met andreas
---
Ooh hoi Tom
---
wie?

Andreas werd wit. Lijkwit. Andreas bleef stil, ik hoorde door de telefoon dat het de Tom was. 'TOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOM, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP.' schreeuw ik zohard als ik kan. 'BEK DICHT JIJ.' zei Andreas hard. Ik hoorde Tom nu ook schreeuwen, 'ANDREAS, LAAT ANNE MET RUST JA!' Toen hing Tom op. Ik hoop dat hij hier heen komt!

Ik = Tom
Ik lig te denken waar Anneloes zou kunnen zijn. Andreas zou ik kunnen bellen.. Dat doe ik wel. Ik pak mijn mobiel en ik zoek 'Andreas' op.

---
Met Tom
---
Weetje waat Anneloes is?
---

Het is stil.

TOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOM, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

Anneloes..

BEK DICHT JIJ
ANDREAS, LAAT ANNE MET RUST JA!

Schreeuw ik. Ik hang op en ik trek mijn kleren snel aan en ik ren naar het huis van Andreas.

Ik = Tom
Als ik bel doet niemand open, ik liep zachtjes naar achter om te kijken of de achterdeur open is. JA hij is open. Ik liep naar binnen. En zocht Anneloes.

ik = Anneloes
Ik werd weer in dezelfde kamer gepropt als net. Ik hoorde voedstappen. 'TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM.' brulde ik.

ik = Tom
Ik hoorde m'n naam zachtjes. Ook hoorde ik voedstappen van Andreas. 'ANNE WAAR BEN JE?' brulde ik snel zodat ik haar had voordat Andreas er was. 'kleine kast.' hoorde ik zacht. Ik zag een sleutel op de grond liggen en raapte die op en frummelde hem in het slot. 'JAA.' schreeuwde ik. Ik deed de deur snel open en zag Anneloes daar met helemaal rild haar liggen. Ik stak m'n hand uit om ervoor te zorgen dat Anneloes omhoog kon komen. Binnen een paar tellen stond ze naast me.

Ik = Anneloes
Eindelijk. Tom geeft om me, dat merk je. Bij Tom voel ik me thuis, niet te geloven dat ik in die Andreas heb gelooft. Maar wat ik niet snap is: Hoe kent Tom Andreas. 'Je wordt bedankt Anneloes, dankzij jou verlies ik m'n 2 beste vrienden Tom en Bill.' zei Andreas pissig. Aha, de betse vriend van Tom en Bill is een loverboy. 'Tom, kunnen we ajb weg gaan?' mompelde ik, terwijl ik het helemaal benauwd had. Tom knikte. Hij hield me stevig vast, zodat Andreas me niet kon pakken. Tom rende met mij naar de voordeur, Andreas rende ons achteraan. Tom en ik rende de straat over. 'K*T ANNELOES.' hoorde ik Andreas nog schreeuwen.

Ik = Laure
Ik sta voor het raam, ik hoorde Tom wegrennen. Dan zie in de verte 2 schimmen dichterbij komen. HET IS TOM EN ANNELOES!! Als ze er bijna zijn trek ik de deur open en ik vlieg Anneloes om de nek. 'Gelukkig je bent er, ik dacht dat je nooit terug zou komen!!' zeg ik opgelucht. Bill komt de trap afdenderen. Als hij Anneloes ziet geeft hij een knuffel. 'Ben blij dat je er weer bent' zegt hij blij. Tom is wat stil. 'Het spijt me super..' zegt hij zachtjes. 'En mij ook' zeg ik. Anneloes geeft mij en Tom een knuffel. 'Ik vergeef het jullie' zegt ze dan.

Ik = Anneloes
'Maar wat is er nou gebeurd?' vroeg Laure. 'Ik zat daar in de regen en een jongen lokte me mee. Ik bleef daar slapen, oja, hij heet Andreas,' bij die woorden keek ik naar Bill, hij keek me verbaast aan. 'Jou Andreas ja.' zei ik zacht en vertelde verder: 'Snachts werd hij boos en streng, en bond me va

Aantal keer bekeken: 1997
Waardering: 4.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online