Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Traditie moslima.

U leest om dit moment het verhaal Traditie moslima gepost door RB. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: RB
Gepost op: 2011-5-15

Verhaal:

Traditie moslima
Hallo allemaal, Ik ben een moslimse meisje en kom uit oost-europa. Dit verhaal is echt gebeurd en hoop dat jullie ervan
genieten.

Bij ons in het cultuur en geloof, moet je maagd zijn voor het huwelijk. Het maagdelijkheid is een geschenk voor jou man dat je alleen voor hem bent. Het is bij ons heel belangerijk dat je jou ouders hun "gezicht" niet schaadt.

Je hebt dan eerst het vrijgezellenfeest voor de vrouwen "henna feest". Dan heb je een feest voor de familie van het meisje. En daarna heb je het feest van de familie van de man. Na die 3 dagen feest ga je met je man naar het huis van je schoonouders, daar moet je 'het' dan doen, 2 familie leden van je schoonfamilie blijven aan de deur luisteren terwijl je het gaat doen. Die wachten dan tot je klaar bent. Als je klaar bent dan komt de oma of moeder van je man en kijkt of er bloed op het laken ligt, zo wel dan schieten ze vuurwerk af en maken ze weer een feest, zo niet word je terug gestuurd naar je ouders en hoef je niet meer terug te komen.


Maar laten we beginnen bij mijn verhaal.

Ik wist al dat ik maagd MOEST zijn voor het huwelijk. ik had al een paar jaar contact met een jongen(ferat) uit mijn land in oost-europa, we kenden elkaar via internet en ik irriteerde me zo vreselijk aan hem. Hij vroeg of ik in de vakantie als ik naar mijn land zou gaan, of we samen iets zouden gaan drinken. Omdat ik zo de pest aan hem had heb ik tegen hem gezworen dat ik nu en nooit niet met hem zou willen afspreken.


Die zomer op 27 juli zijn we naar mijn land gegaan. Omdat mijn ouders zijn gescheiden waren we nog nooit in de stad van mijn moeder geweest. En aangezien we dit jaar met mijn moeder zouden gaan, zal dit de eerste keer zijn dat we haar stad bezoeken.

Vanaf het vliegveld nemen we de taxi naar mijn moeder haar oom. Daar aangekomen, doet er een klein donker vrouwtje open. Die ontvangt ons met open armen. We gaan zitten samen met me zus me broertjes en me moeder. Hier gaan we dan slapen een huis die niet helemaal af is van 2 etages. De huis kamer jaren 70 en oude mensen en hele kleine kinderen. Ik en me zus hadden al zoiets van moeten we nu hier 5 weken lang blijven? We hadden alleen elkaar en er waren geen meiden van onze leeftijd die we daar kenden.

Na wat gedronken te hebben en uitgerust van de reis zijn ik mijn zus en me moeder naar de stad toe gegaan. Daar zag ik de broertje van Ferat maar ik begroette hem niet. Die avond zijn we lang gebleven maar er was niet veel aan. Totdat ik Ferat zag met zijn neef oudere broer en vriend. Mijn zus zei me dat ik hem een smsje moest sturen of hij even wou komen om een beetje te lachen. Aangezien me moeder ookmet wat neven en nichten van haar aan de praat ging en een terrasje pakte smste ik ferat. Hij belde me op en zei dat hij niet kwam want mijn moeder zat erbij.
Ik zei hem dat dat geen probleem was en dat hij gewoon kon komen. Na lang aandringen was hij er. we gingen allemaal aan een tafel zitten en bestelde wat te drinken.

Hoe is het met jullie vroeg Ferat
Waarop mijn zus antwoorde dat het saai was en dat we niks te doen hadden.
Ik had niet zo een interesse in hun dus ik ging hun een beetje vervelen. Het was best gezellig die avond bleven we tot 11 uur in de stad en gingen naar huis.

De volgende morgen stonden we op maakte ons klaar en ik ging naar mijn tante die ook in die stad woonde. Mijn zus en moeder gingen samen wat doen. Rond een uur of negen werd ik gebeld door me moeder dat het niet goed ging en zei bij de poltiebureau was. Ik vroeg niet verder en bleef die nacht bij mijn tante slapen.

De dag erna hoorde ik dat Ferat en zijn vriend erbij waren en hun mijn moeder hadden geholpen. Vanaf die dag zijn we 5 weken lang samen omgegaan alleen de nacht die ons scheidde om bij elkaar te zijn.

Na een week of 2 werd verliefd op hem en hij op mijn. We gingen overal samen heen hij bracht me bij de mooiste plekken.

Op en dag zaten we samen in een parkje waar niemand kwam we zoenden en praatten over van alles. Hij vroeg me of ik maagd was en dat was zo.
Hij vroeg of ik zijn vrouw wou zijn en het leven samen wilden delen met hem.

Ik was zo verliefd op Ferat dat ik alles aan hem wilde geven. Ook mezelf
En dat heb ik ook gedaan. Ferat de jongen waar ik zo een hekel aan had, was nu de liefde van mijn leven. Hij heeft een stuk van mijn lichaam, hij heeft mijn bevrijd. Een blik van zijn ogen was alsof hij al mijn pijn wegnam.
Ik wilde niets meer, alles wat ik nodig was, was hij!

Ik had niet gedacht aan wat later zou komen. Ik dacht alleen aan die moment. Een week voor we naar huis gingen heb ik mijn moeder verteld, dat ik en Ferat samen waren. En dat vond mijn moeder toen nog goed.

Vijf weken gingen voorbij. Het was mijn laatste dag dat ik met Ferat kon zijn. De laatste keer zijn lippen op de mijne. De laatste keer zijn lichaam voelen. Hij ging mee naar het vliegveld, ik was zo verdrietig. Dat zag hij maar hij was ook niet echt blij. Ik kon mijn tranen niet bedwingen en de tranen stroomde als nooit van te voren. Mijn hart brandde alsof iemand mijn hart letterlijk uit elkaar scheurde. Mijn handen trilde alsof ik dood zou gaan. Ik nam afscheid en beloofde hem weer dat ik terug zou komen. De gedachten die ik op dat moment had was " ookal stort het vliegtuig nu neer. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet, en ook al sterf ik, ik sterf gelukkig!,

Nu 3 jaar later zijn we nog steeds samen, alleen mijn moeder heeft een hekel aan hem gekregen, mijn zus is inmiddels getrouwd en ik ga deze zomer alsnog met hem verloven. Ik hou van hem nog meer als dan in het begin!

Alleen nu, ben ik geen maagd meer al 3 jaar lang. Ik ben bang wat komen gaat, bij het huwelijksnacht. Alleen hij en ik weten dat ik was zoals ik hoorde te zijn.

Wie weet....

Aantal keer bekeken: 5352
Waardering: 6.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online