Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tring Tring.

U leest om dit moment het verhaal Tring Tring gepost door Megafreek. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Megafreek
Gepost op: 2011-4-17

Verhaal:

Tring Tring
Op een dag gaat de familie Gerrits uit eten ze zoeken een oppas voor hun kinderen. die oppas komt dezelfde avond nog langs. op de dag dat de familie gerrits uiteten gaat en de oppas bij hun thuis zit krijgt de oppas op eens een anoniem telefoontje.
ze hoort een stem die zegt ga bij de kinderen kijken. ze drukt het telefoontje weg maar even later krijgt ze weer het zelfde telefoontje op een gegeven moment heeft ze er genoeg van ze belt de politie de politie staat binnen no-time voor de deur ze verteld over de telefoontjes en de politie gaat bij de kinderen kijken ze liggen nog gewoon rustig te slapen maar als de politie eenmaal de dekens wegtrekt blijkt dat alleen hun hoofdjes er nog liggen.

ECHT GEBEURD EN DE DADER IS NOOIT GEVONDEN

Aantal keer bekeken: 3818
Waardering: 8.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online