Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Uitgaansleven.

U leest om dit moment het verhaal Uitgaansleven gepost door klein meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: klein meisje
Gepost op: 2007-4-21

Verhaal:

Uitgaansleven
Alles wat ik zeg of doe is nooit genoeg voor hem. Of ik ben niet lief genoeg of ik ben een bitch of een egoist. Terwijl ik alles doe voor hem.
We gaan nu al een jaar met elkaar. De eerste 3 maanden waren helemaal geweldig en ik was zo verliefd. Tot hij aan de drugs begon en doordraaide. Zijn moeder is alcholiste en zijn vader is nooit thuis, hij doet waar hij zin in heeft en trekt zich nooit wat aan van wat iemand van hem vind. En ik krijg het als zijn vriendin zwaar te verduren.
Nu ook. Ik zit bij hem op zijn kamer en hij is high. Hij valt tegen me uit omdat ik vanavond met een vriendin uit ga. Eens in de twee maanden ga ik misschien een keertje uit, en dan nog is het niet goed. Ik hou ontzettend van dansen maar van hem mag ik niet vaker uitgaan.
"Waarom moet je nou zo nodig uitgaan? Je denkt alleen maar aan jezelf. Trut!" Hij scheld me de huid vol en ik blijf gewoon zitten. Nog nooit ben ik tegen hem in gegaan omdat ik bang bent dat ik een klap van hem krijg.
Maar dit is de druppel.
"Ik ga nooit uit verdomme, en jij heb altijd wel wat te zeiken. Ik ben het zat om zo te leven, met die drugs van je help jezelf naar de klote. Ik heb veel van je gepikt maar nu ben ik het zat. Het is over Roberto. Uit! en ik hoef je nooit meer te zien" Ik zie hem schrikken van mijn felle reactie. Ik zie dat het hem pijn doet. Maar hij vermant zich en wijst me de deur. "als je er zo over denk dan rot je inderdaad maar op. Ik hoef jou ook nooit meer te zien."
"Best!" Is wat ik tegen hem zeg en ik wandel rustig de deur uit. Als ik buiten sta hoor ik hem uit het raam nog een paar scheldwoorden naar me roepen. Eerst deed dat me heel veel, maar nu voel ik dat niet meer. Ik ben zo klaar met hem!

Ik stap op de bus want ik ga nu naar mijn vriendin waar ik vanavond mee uit ga. Gezellig een avondje fun naar dit kutgesprek denk ik. De bushalte die in mijn vriendin haar woonwijk is stopt gelukkig precies voor haar huis.
"Eef!" Ze roept mijn naam. "Det!" Roep ik haar. Ze heet Odette maar ik noem haar altijd det of detje. Zij mij altijd Eef of adam. Omdat mijn naam Eva is. Ze vliegt me om de hals en samen gaan we bij haar naar binnen om voorbereidingen te treffen voor vanavond. Leuk make-upje. Sexy topjes uitkiezen enzo. Altijd dikke pret met Det. Terwijl we een pizza in de over gooien vertel ik haar het hele verhaal over Roberto. Odette zucht. "Jeez meis, wat een heftig verhaal, maar het is nu echt wel beter dat je er mee gestopt bent" Ik geef haar gelijk en we lachen.
"Is Roberto nou helemaal verleden tijd?"
"Voltooid verleden tijd" Beantwoord ik haar vraag.
"Ik heb trouwens wat kleren meegenomen misschien zit er wat leuks tussen voor vanavond?"
We stallen mijn kleren uit op haar bed, en dan gooien we haar kledingkast ook op z'n kop. Moeilijk is dat hoor, kiezen tussen zo ontzettend veel kleren. Maar uiteindelijk kies ik voor een Wit topje en een witte broek. Mijn haar laat ik los hangen maar mijn pony doe ik met een clipje naar achter. Odette maakt me subtiel op. Ik kan er tegen aan!

Om tien uur bellen we een taxi die ons naar de discotheek brengt. Een aardige taxi chauffeur met van die typische taxi chauffeur praatjes. Een vet amsterdams accent en een vlotte babbel.
Aangekomen bij de discotheek staat het al stampvol. Snel onze iddentiteitskaart laten zien en entre betalen, en we zijn ready to rock! Net binnen en Odette en ik bestormen gelijk al de dansvloer. Ik dans alsof mijn leven ervan af hangt. Ik vergeet alles om me heen en ik leef me helemaal uit. Tot er opeens iemand achter me komt dansen. Ik draai me om en ik kijk in de stralend blauwe ogen van mister anonymus. Ik ken hem niet maar ik dans vrolijk met hem verder. We dansen ongeveer een uur lang samen zonder 1 woord gewisseld te hebben. Maar van al dat dansen begin ik mijn benen te voelen. Ik kijk om me heen om te zien waar Odette is, en ik zie haar dansen met Michael. Een knappe student die bij mij om de hoek woont.
Maar ik concentreer me liever op de knappe onbekende jongen waar ik mee dans. "Wil je misschien wat drinken?" Op die vraag had ik zitten wachten. Hij trekt me mee naar een rustige bar. En daar gaan we zitten. Hier staat de muziek niet zo hard dus we kunnen rustig kletsen. Het gesprek begon over koetjes en kalfjes maar het word steeds diepgaander. We praten en praten de hele nacht door. Tot de barman zegt dat het vier uur is en dat de tent gaat sluiten. Odette komt naar me toe en ze ziet er stralend gelukkig uit. "Michael.." Fluisterd ze swijmelend tegen me. Ik wil de naam van de jongen fluisteren maar die weet ik nog steeds niet. Hij komt terug met mijn jas die hij was gaan halen. En hij geeft me een papiertje met zijn nummer erop.
De taxi komt en toevallig hebben we de zelfde chauffeur. Hij werkt lang dacht ik. Hij brengt ons veilig terug naar Odette's huis, waar ik blijf slapen vanacht.

Het eerste wat ik dacht toen ik wakker werd was natuurlijk de nog steeds onbekende jongen. Ik besloot te bellen naar het telefoon nummer. De telefoon ging 4 keer over en toen werd er opgenomen. "Met Milano"

Hij heet dus Milano. En ik ben nog steeds gelukkig met Milano. Want na ons telefoon gesprek hadden we afgesproken om die avond wat te gaan drinken. Erg gezellig was het weer. En zodoende kergen we wat met elkaar. Nu gaan we al meer dan twee jaar met elkaar. En we hebben nog nooit ruzie gehad. Heel anders dan met Roberto dus.

Aantal keer bekeken: 4509
Waardering: 6.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online