Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ultieme verleiding.

U leest om dit moment het verhaal Ultieme verleiding gepost door MindsEye. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: MindsEye
Gepost op: 2007-11-25

Verhaal:

Ultieme verleiding
Ik controleer mijn spiegelbeeld voor het laatst. Het bevalt me wel wat ik zie, als zeg ik het zelf. Ik ben glad geschoren, op alle plaatsen, die nodig en die knipbeurt bij de kapper vanmiddag heeft het geheel afgemaakt. De kleding die ik heb klaar gelegd voor mezelf past goed bij wat ik wil hebben. De bloes staat me goed en je kunt hem zo lekker nonchalant open laten hangen door twee knoopjes niet dicht te doen. Mijn broek zit vrij strak op de goede plaatsen want volgens een meisje wat ik goed ken heb ik een geweldig lekker kontje daarin. Och, wat eigen liefde is nooit weg, en je kunt je maar beter heel zeker van je zaak voelen als je gaat proberen wat ik ga proberen.

De verleiding die ik ga proberen is de grootste die een man kan uitproberen. Ik ga dadelijk, zodra het wat donkerder wordt naar de binnenstad, naar de wijk die iedereen kent, waar niemand ooit naar toe gaat., en die toch altijd druk is. Dat is juist, ik ga naar de rosse buurt van de stad. Ik ga daar proberen een dame van lichte zeden te verleiden, haar zo uitzinnig van lust en begeerte te maken dat ze zich verleid voelt, in plaats van gebruikt.

Als ik er over nadenk voel ik hoe ik langzaam stijf wordt. Ik weersta de aandrang om mezelf te bevredigen, en begin me aan te kleden. Mijn geslacht wordt tegen mijn buik aangedrukt door mijn strakke boxershort. De druk is niet onaangenaam., maar ik laat me er niet door afleiden. Ik ga door met me aankleden en als ik mezelf weer in de spiegel bekijk, check ik even of ik er wel goed uitzie. Zo te zien wel.

Ik stap in mijn auto. Ik ben opgewonden, niet alleen in de seksuele zin, maar ik voel de natuurlijke aantrekkingskracht die mannen nu eenmaal hebben voor vrouwen die hun liefde voor geld verkopen. Het is een geweldig idee dat de vrouwen die ik dadelijk zie zich aan me zullen aanbieden. Ik kan kiezen wie ik wil, en ik kan haar daarna veroveren. Als het me lukt. Hoewel het een feit is dat ik behoorlijk wat verleiderskunsten heb uitgehaald spookt toch ook de mogelijkheid door mijn hoofd dat het me niet gaat lukken. Tenslotte zijn de dames professionals in de liefde.

Ik parkeer mijn auto aan de rand van de wijk. Hoewel ik erg uitkijk naar wat ik ga doen heb ik nu ook geen zin om een boete te krijgen terwijl ik geparkeerd sta voor in de hoerenbuurt. Bovendien is het mooi weer, en is het lekker om in de buitenlucht te lopen. Het verhoogt daarnaast de voorpret.

Ik loop door de straten. Hoewel het al bijna tegen elf uur is het hier licht. De neon reclames van de cafés, de nachtclubs en de seksshops geven een onwereldlijke gloed af en doen dit alles baden in vals licht, zo vals als de liefde die hier wordt verkocht. Maar niet te min, vanavond zal het anders zijn. Het is ook al vrij druk op straat. Ik zie van allereli mensen hier. Opgeschoten buitenlandse jochies, die brutaal door de menigte glippen, nette zakenmannen op zoek naar een snel pleziertje, verlegen huisvaders die bedeesd naar de grond kijken om niet herkend te worden, en hier en daar zelfs echtparen op zoek naar vertier voor hen beiden.

Hier staan de huizen wat dichter op elkaar, en bij ongeveer een op de drie huizen geeft een groot raam een roodachtig licht af. Ik ben aangekomen bij de straten die ik zoek. Tijd om op zoek te gaan. Ik voel hoe mijn gehele lijf tintelt van de opwinding. Elk raam is weer een verassing. Voordat ik naar binnen kijk stel ik me voor hoe de dames die er zitten eruit zullen zien. Ik stel ze me voor alsof ze blond zijn, rood of juist zwart. Krulhaar of juist stijl? Schaars gekleed of gewoon? Het bevalt me vaak wel wat ik zie. De vrouwen lijken mijn plannen geraden te hebben en het lijkt wel of ze hun uiterste best hebben gedaan om er zo verleidelijk mogelijk uit te zien. De keuze is veel te moeilijk, en ik kan me er niet toe brengen nu al iemand te kiezen. Maar ik houd me voor dat ik vanzelf wel zal weten wanneer ik een meisje moet aanspreken.

Niet dat zij mij niet aanspreken. Zodra ze merken dat ik interesse toon lachen ze lief naar me, en wenken me. Sommigen spreken me zelfs aan. Maar ik schud alleen glimlachend mijn hoofd dan, en zeg ze goedenavond. Ik wil de perfecte vrouw voor vanavond.

Je moet nooit twijfelen aan je gevoel. Als ik achter een bepaald raam kijk weet ik meteen dat ik goed zit. Is het de mooiste vrouw van de straat? Wellicht niet. Ik heb twee ramen terug een meisje gezien wat mooier is. Maar heeft zij ook die volle rijpe, nee bijna overrijpe uitstraling. Ik denk aan haar en onmiddellijk schiet me de zinsnede “druipend van het zoete sap” door het hoofd. Dat komt uit een kindergedichtje, en heeft niks te maken met de vrouw die ik voor me zie, maar niet te min, ik kan de gedachten niet van me afschudden. Haar lange zwarte krulhaar valt op haar blote schouders. Het paarse topje dat ze aanheeft, staat strak om haar volle borsten, en dat trekt onmiddellijk mijn aandacht. Ze draagt een tangaslip, hoog uitgesneden, en haar billen krijgen een geweldige vorm hierdoor. Ze is even afgeleid, controleert haar haar in de spiegel. Als ze merkt dat ik naar haar kijk, dan kijkt ze even op. Ze was even niet met haar werk bezig en een flits over haar gezicht, die ik instinctief interpreteer laat me inzien dat ze niet ontevreden was met wat ze zag. Maar al snel komt haar professionalisme alweer de hoek om kijken, en de tevredenheid in haar donkere ogen maakt plaats voor haar standaard verleiderslachje.
Ze zegt iets tegen een meisje wat naast haar zit. Ze was me niet eens opgevallen (een snelle blik leert me dat het een op zich ook geen slecht uitziende blondine is) maar ik heb vooral oog voor haar.

Ik probeer echter niet te laten merken hoezeer ik van haar onder de indruk ben. Tenslotte is het de bedoeling dat ik haar verleid, niet zij mij. Ik besluit het echter wel met haar te gaan doen. Als het me niet lukt zal ik in elk geval de liefde bedrijven met een ontzettend lekker ding, en dat is natuurlijk ook wat waard. Over wat waard gesproken….

Ik tik tegen het raam. Ze zet het raam open en buigt wat voorover, zodat ik een prettige aanblik krijg. Ik kijk echter doelbewust niet in haar mooie decolleté maar kijk haar in de ogen. Op zich zijn die ook al afleidend.
“Goedenavond.”, zeg ik. Het klinkt kalmer dan ik me voel.
“Dag schatje.” Ze steekt haar hand uit en streelt me even over mijn wang. “Waar ben je precies naar op zoek?” Haar stem klinkt mooi en beschaafd, niet alsof ik een mooi opgedofte achterbuurt snol te woord sta. Nee, ik stel me zo voor dat ze een soort meisje is dat haar studie psychologie betaalt met werk als dit te doen. Ik haal diep adem en zeg, zonder dat mijn stem trilt: “Ik ben op zoek naar wat gezelschap vanavond.”
“Wat voor gezelschap precies?”
“Gezelschap met donker haar, en een paars truitje. Ken jij zo’n meisje?”
Ze tuit even haar lippen, en kijkt bedenkelijk. “Ja, zo’n meisje ken ik…maar ik moet je zeggen, ze vraagt er wel een bijdrage in haar levensonderhoud voor.”
Wat zegt ze dat mooi…
“Het gezelschap van zo’n meisje is me wel wat waard. Noem de prijs…”
“150, vooruit betalen, en dan is ze anderhalf uur voor jou.”
Ik doe alsof ik het moet overdenken. In werkelijkheid heb ik dit goed voorbereid. Ik pak vervolgens mijn beurs en open hem voor haar neus. De zorgvuldig gepinde briefjes van vijftig euro zitten duidelijk zichtbaar in het voorvak. Ik tel er schaamteloos twintig af, terwijl ik voel dat ze ernaar kijkt. Zo achteloos mogelijk zeg ik “Hier, de volledige duizend voor de hele nacht.”
Bijna onfatsoenlijk snel pakt ze het geld aan. “De hele nacht, als je wilt. Kom maar binnen.” Ze gebaart naar de voordeur.

Ik werp nog een blik op het blonde meisje, die mijn blik met puur venijn en jaloezie beantwoord. Dan loop ik naar de voordeur. Ik wacht even. De deur gaat voor me open. Mijn meisje staat in vol ornaat voor me. In doe ik al van alles met haar, en hoop dat het niet al te zeer in mijn ogen te lezen is. Ze pakt zonder woorden mijn hand beet en leidt me naar binnen. Ik doe een grote stap naar voren en sta vlak bij haar. Ik ruik hoe ze ruikt, naar zomer en naar zwoelheid. Haar borsten komen net tegen me aan. Een klein beetje lichamelijk contact, en ik voel al meteen dat er iets met me gebeurt, zowel lichamelijk als geestelijk. Lichamelijk roert mijn pik zich in mijn strakke boxershort, maar geestelijk voel ik me opeens wat onzekerder. Deze vrouw moet gewend zijn dat mannen haar geweldig vinden, hoe pak je zoiets aan?

Ze draait zich om, mijn hand nog steeds vasthoudend, en begint de gang door te lopen. Achter is een trap en ze loopt omhoog. Haar billen glijden langs elkaar af in de tangslip, en vormen een geweldig schouwspel. Elk van de veertien treden is een paradijs op zich. Ik moet me inhouden om er geen kus op te drukken. Dit gaat de verkeerde kant op. Ik ben degene die eigenlijk actie moet ondernemen.

We komen aan op de eerste verdieping. Ze blijft daar staan en wacht tot ik boven ben. Als we daar staan draait ze zich naar me om. “En nu?”

Ik besef me dat ik nu actie moet ondernemen. Ik moet zeker overkomen. “Ik wil graag met je in bad.”, zeg ik haar. “Is die mogelijkheid hier.”
Ze knikt, duidelijk blij dat we niet meteen het bed in duiken. Een goed teken, want als ze me helemaal niks vond zou ze me waarschijnlijk zo snel mogelijk willen afhandelen. Ze wijst naar een deur. “Daar is de badkamer. Het bad is groot genoeg voor ons twee, maar het is alleen nog leeg. Zal ik dat voor ons aanzetten?”

Ik knik. “Maar ik wacht hier. Maak een mooi schuimbad, en roep me als het klaar is.” Ze loopt de badkamer in. Ik hoor haar wat rommelen met de kraan en met flessen. Ik sta rustig in de gang te wachten. Ik moet de neiging om achter haar aan te lopen onderdrukken. Maar wachten duurt lang. Als je weet dat er aan de andere kant van de kamer een mooie vrouw staat, die bijna naakt is, en je wil haar, wat moet je dan? Het wachten blijft duren…

Na voor mijn gevoel twee uur gaat de kraan uit en ze roept me. “Het bad is vol. Wil je niet erbij komen.”
Ik antwoord: “Ik kom zo. Kleed je vast uit, en ga maar in bad liggen.” Ik hoor wat geritsel op de badkamer. Haar truitje en slipje zullen wel uitgaan, en ik denk niet dat ze een BH aan had. Ik hoor haar in het water stappen. Terwijl ik dat doe loop ik de badkamer binnen. Ik zie nog net hoe ze gaat zitten. Haar lijf is mooi gebruind en lekker vrouwelijk, en ziet er zacht en rond uit. Aangezien ze net gaat zitten heeft ze haar benen bij elkaar, maar ik heb een seconde of wat uitzicht op haar magnifieke borsten. Als ze gaat zitten worden ze weer bedekt. Niet door een truitje, maar door het schuim.
Ik kijk naar haar. Ze is wat nerveus, lijkt wel. Ik ook trouwens, dus dat houdt de zaak in evenwicht. Het bad is inderdaad groot genoeg voor ons tweeën. Ik begin me ook uit te kleden. Ik hoop dat ze een beetje op mijn type valt. Mijn bloes gaat uit, mijn schoenen en mijn sokken ook, maar ik besluit eens iets dwaas te doen. Ik stap het bad in, in mijn spijkerbroek.
Ze gaat rechter op zitten en snakt even naar adem: “Wat doe jij nu?” Ik weet even geen antwoord te vinden want ik zie een groot deel van haar borsten weer, eigenlijk alles tot net boven de tepel. “Ik stap in bad, dat zie je toch.”, zeg ik dan.
“Je hebt je spijkerbroek nog aan!”, zegt ze met een lach.
Ik lach terug: “Dat klopt. Dat leek me leuker.”
Ze houdt haar hoofd schuin en kijkt me aan; dat maakt haar nog opwindender. “Je hoeft je niet te schamen als je een stijve hebt hoor. Dat kom ik vaker tegen.”
“Ik heb inderdaad een stijve, maar juist omdat je die al zo vaak gezien hebt leek het me eens leuk om je juist niet meteen te confronteren met zoiets.”
Ze lijkt even niet te weten wat ze van dat antwoord moeten vinden, dus zegt je maar niks. Ze laat zich weer achterover vallen. Ik ontspan me ook. Het bad is behoorlijk groot, maar onze benen raken elkaar. Ik streel haar benen met mijn voeten. Opeens is mijn spijkerbroek wat minder praktisch dan ik gedacht had. De natte stof is eerder irriterend dan stimulerend. Ik probeer haar gedachten te lezen, maar dat lukt niet.
“Wat is je naam eigenlijk?”vraagt ze opeens.
“Ik heet Martin.”, antwoord ik haar. “En jij?”
“Daniëlle.”
Ik schiet in de lach. “Het gebeurt niet vaak dat ik bij een naakte vrouw in bad stap zonder dat ik weet wie ze is!”
Danielle lacht zelf ook: “Stap jij dan zo vaak bij naakte vrouwen in bad, Martin?”
“Nou nee, eigenlijk gebeurt ook dat niet elke dag, als ik eerlijk ben. Maar het is wel ooit gebeurd.”
“Dat neem ik graag van je aan.” Wat zou ze daarmee bedoelen? Zou ze begrijpen waarom een vrouw met me in bad wil? Om maar wat te zeggen vraag ik haar: “Hoe oud ben jij eigenlijk? Ik ben zelf 29.”
“Ik, 25”
We liggen even in het water te weken. “Martin, als jij die spijkerbroek toch eens uitrekt, dan kan ik lekker bij je kruipen. Wat zeg je daarvan?”
Ik knik alleen. Ik sta op, waardoor het schuim heen en weer glijdt en weer een flink stuk van haar borsten laat zien. Hierdoor word ik helemaal hard en de broek wat mijn broek heeft opgezogen drukt oncomfortabel op mijn pik. Ik maak mijn broek los, en stroop hem naar beneden. Mijn spontane actie van net werkt behoorlijk tegen me, want ik sta vrij te kijk, terwijl ik me uit mijn kliedernatte spijkerbroek wurm. Maar mijn pik blijft fier rechtop staan. Ik merk dat ze er naar kijkt. Schat ze hem in? Ik ben groot geschapen, maar nou ook weer niet zo extreem groot dat ze er bang van zal worden.

Als ik de broek uit heb gekregen en over een stoel heb laten gehangen om uit te drogen ga ik weer in bad. De huid van mijn onderlijf is gevoelig door het geschuur en het lijkt of het warme water allemaal kleine naaldjes aan doet spoelen, maar ik laat niks merken. In het water kruipt Danielle naar me toe. Ze vleit zich lekker tegen me aan. Haar huid is zacht en warm. Ze lijkt een beetje in het water te zweven, maar af en toe strijken haar billen over mijn pik. Ik heb nog steeds haar niet frontaal naakt gezien, zij mij wel.
Ze maakt het zich gemakkelijk tegen mijn borsten aan en grijpt mijn armen beet. Ze kruist mijn handen onder haar borsten en drukt zich tegen me aan. Het af en toe strelen van mijn pik met haar billen wordt vervangen door een constante druk die heel lekker voelt. Mijn handen raken de onderkant van haar borsten en als ik mijn duimen strek kan ik ze strelen.
“Nou Martin, zeg me eens wat je echt wilt.”
Ik schraap mijn keel: “Nou, ik vind oraal wel lekk….”
“Dat is niet wat ik bedoel Martin, en dat weet je best. Je wilt iets speciaals…”
“Nee hoor..ik…wil”, mijn stem slaat over als ze even haar billen aanspant en ontspant. Mijn pik wordt even lekker gestimuleerd, en lijkt meteen al het bloed uit mijn hersenen te trekken.
“Martin…zeg het nou maar…we hebben allebei meer plezier als je me zegt wat je wil, zodat ik je het naar de zin kan maken…”
Ik stotter wat, en biecht dan mijn hele plan op. Het verlangen naar een vrouw te verleiden die niet te verleiden valt, mijn zoektocht door de rosse buurt en hoe ik bij haar kwam. Al die tijd ligt Daniëlle lekker bij me. Ik weet niet of ze echt luister of niet en ik besluit mijn verhaal met: “Nou ja, zo zit het eigenlijk…”
Het is even stil. Ik wacht op een reactie vanuit Daniëlle. Zal ze me uitlachen? Zal ze zich gevleid voelen? Of zal ze me kussen en zeggen dat ze wil dat ik haar verleid? Als ze de stilte verbreekt is het echter niet om één van die drie dingen maar om te zeggen: “Als je praat dan resoneert je borstkas zo lekker.”
Ik weet niet wat ik daarmee aanmoet. Het eerste wat ik kan bedenken is haar te bevestigen met “Hmmm hmm” en dat zo laag mogelijk te doen. Ze giechelt. “Zeg eens Martin, hoe kwam je nu op dat idee…”

Ik vertel haar over hoe ik erachter kwam dat ik zoiets wilde. Hoe ik op een keer met vrienden de wallen bezocht, en hoe de dames achter het raam naar me lonkten en hoe ik eraan dacht dat alleen te willen als ze mij ook wilden. Ik vertel het traag en langzaam, en ik merk dat Daniëlle het een interessant verhaal vind. Dat merk ik voornamelijk aan het feit dat haar rechterschouder over mijn borst heel en weer glijdt en ikm kleine draaikolkjes zie tussen haar benen. Het is duidelijk, ook aan haar ademhaling merk ik dat ze zich masturbeert terwijl ze luistert naar mijn verhaal. Het wind me op, maar ik doe mijn uiterste best om dat niet in mijn stem te laten merken. Een beetje idioot, want ze voelt mijn pik tegen haar billen, en dat is nog altijd de beste graadmeter. Maar aan de andere kant blijkbaar vind ze dit geweldig.

Als ik mijn verhaal heb verteld dan draait ze zich even om, en kust me op mijn lippen. “Heerlijk verhaal Martin…ga je mee naar de slaapkamer? Dan kunnen we alles afmaken.”
Ze staat op. Ik zie haar lijf, kijk tegen haar billen aan, en voel dat ik ontzettend opgewonden ben. Nu alles is uitgesproken en ze duidelijk voor me gevallen is, nu ga ik mijn beloning opeisen. Ik sta op, maar voordat ze het bad uit is pak ik haar beet en druk haar rug tegen mijn buik. Mijn handen glijden over haar lijf pakken haar mooie borsten beet. Haar tepels zijn hard en drukken tegen mijn handpalmen. Maar haar borsten zijn niet het enige wat ik wil voelen. Ik glij over haar lijf naar benenden met 1 hand, en deze glijdt tussen haar benen. Ze opent ze voor mij….ze is nat, en duidelijk niet door het water. Ik kan ons in de spiegel zien, ze heeft haar hoofd weer schuin en het rust op mijn schouder terwijl ik met haar borsten en haar kutje speel. Ze heeft haar ogen gesloten, maar haar mond is wat open gevallen. Haar hand wringt zich tussen ons in en grijpt mijn pik beet. Zo goed en zo kwaad als het kan begint ze me af te trekken.

“Je houdt van oraal, zei je….”, fluistert ze in mijn oor, terwijl ze het lelletje likt. “In de slaapkamer wil ik ook dat je mij likt…”
Ze maakt zich los uit onze omhelzing. Ik pak een handdoek en begin haar droog te wrijven. Ik begin in haar nek, en over haar borsten. Daar besteed ik extra veel aandacht aan. De handdoek is zacht, en ik neem de tijd dus het duurt even voordat haar bovenlijf helemaal droog is. Ik kniel en zet haar rechtervoet op mijn gebogen bovenbeen. Ik droog haar voeten af, haar tenen, een voor een. Dan glijd ik over haar enkels naar haar kuiten en omhoog. De huid vlak bij haar kutje is nog zachter dan de rest, en haar kutje staat open van de opwinding. Ik zie haar klitje onder het kapje vandaan komen. Ik lik even over mijn duim en streel er een keer over. Ik hoor dat ze naar adem hapt. Ik pak haar voet en zet die weer op de grond. Daarna pak ik de andere voet en zet die ook op mijn benen. Ik herhaal wat ik eerder deed, behalve het strelen van haar klitje.

Danielle zucht diep en pakt me bij de schouders. Ze kijkt me diep in de ogen en haar handen glijden over mijn schouders. “Nu naar de slaapkamer.”

We lopen naakt de gang over, op weg naar de slaapkamer. Deze is aan de andere kant van de hal. Beneden hoor ik de blondine in gesprek met een klant. Danielle let er niet op. Ze opent de deur en brengt me naar het bed. Ze zet me neer op de rand en kust mijn buik. Maar als snel gaat ze naar beneden en begint ze aan mijn pik te zuigen. Eerst doet ze het rustig, begint ze met ene paar kleine likjes over de eikel, mar ze neemt hem al snel helemaal in haar mond. Ze zuigt en laat haar tong spelen. Ik kijk vooral naar haar. Het voelt geweldig, maar het ziet er ook geweldig uit. Haar natte haar zwiept heen en weer en spettert me onder. Een hand glijdt tussen mijn benen omhoog en begint mijn ballen te strelen, terwijl duim en wijsvinger de basis van mijn pik omklemmen. Ze trekt mijn voorhuid compleet naar achter, en haar tong glijdt over mijn toompje. Ik kreun van genot, een woest en diep geluid, binnen in mijn lijf. Ze kijkt ondeugend naar boven terwijl ik terugkijk, het verlangen om mijn hoofd in mijn nek te gooien weerstaand.
Haar andere hand lijkt bezig te zijn tussen haar benen. Jammer dat ik dat niet ook kan zien.

Ze doet dit als een expert (wat ze ook is) ik ben bijna bang in haar mond klaar te komen. Ze voelt waarschijnlijk mijn pik verharden want ze laat me los, en kijkt me aan: “Ik wil door je gelikt worden.”
De lust overmant me. Ik grijp haar stevig beet, en trek haar het bed op. Ze gaat zelf voor me klaar liggen, de benen wijd gespreid, en iets gekanteld naar boven, zodat ik ruime toegang heb tot haar heerlijkheden. Ik heb altijd gezegd dat er niets geiler smaakt als een fris gewassen kutje, en dat klopt weer. Ik maak mijn tong breed voor de eerste lik, en likte haar gehele kut, van onder tot boven. Als ik het harde knopje wat haar klitje is onder mijn tong voel kloppen maak ik een tuitje met mijn mond, zodat ik haar klitje kan afzuigen, en tegelijkertijd masseren met mijn lippen. Ik pak haar stevig bij haar heupen beet, zodat ze niet wegkan terwijl ik blijf likken aan haar kutje. Ze schudt heen en weer van genot, terwijl haar handen in de weer zijn met haar borsten. Ik laat een hand los, zodat mijn vingers haar binnenste kunnen verkennen terwijl ik blijf beffen. Ik weet uit ervaring dat veel vrouwen dat lekker vinden, een vinger in hun kutje en een tong op hun klitje. Aan haar gekreun merk ik dat ze geen uitzondering is. “Twee…doe er twee in Martin…”
Ik laat een tweede vinger in haar verdwijnen, terwijl ze zelf haar schaamlippen opent voor me: “En lik me daar alsjeblieft….ik ga dadelijk komen…”

Ik voelde me uitgedaagd daardoor en likte nog sneller terwijl mijn vingers ritmisch in en uit schoven. Opeens verstrakte ze onder mijn vingers en een gesmoorde vloek verliet haar lippen. Ik voelde het samentrekken en ontspannen van haar onderlijfspieren en ook haar gekreun verraadde dat ze een geweldig orgasme beleefde onder mijn vingers.

Ze kwam wat glazig kijkend overeind. “Jouw beurt…ga eens lekker op je rug liggen..”
Ik draaide me gehoorzaam op mijn rug. Mijn pik stond keihard, glimmend van het voorvocht overeind. Danielle ging boven me staan, met een been aan weerskanten van me. Haar vingers gleden door haar eigen spleet heen en weer, zich concerterend op haar clitoris. Ze bleef echter niet lang voor me staan masturberen. Liever zakte ze door haar knieën, haar kutje even obsceen spreidend, waarna ze mijn pik pakte en die diep in haar lijf stak. “Ik wil je op deze manier graag neuken Martin. Je lekker berijden tot we weer komen. Vind je dat goed…” Ik was het redelijk denken voorbij. Het enige wat ik kon denken is dat ik alles wilde wat deze hoer wilde. Ik had haar tenslotte verleid, en nu was het voor allebei genieten.

Danielle bewoog zich heen en weer over mijn pik, ze bereed me als een wilde. Ik voelde mijn ballen heen en weer klosten, en haar wippende borsten boden de geilste aanblik ooit. Ik pakte haar weer bij haar heupen, op een of andere manier vind ik dat het geweldigste wat er is. Ik pakte haar echter zo ver mogelijk naar voren, zodat mijn duim haar clitoris kon strelen, hoewel ik moest uitkijken deze niet te kneuzen zo wild ging ze tekeer. Ik kon gewoon horen hoe geil ze was, niet alleen aan haar gekreun, maar ook aan de geluiden die ons liefdesspel begeleiden.
Ik keek voornamelijk naar haar, en hoe zij genoot op mijn pik, maar mijn aandacht werd even getrokken door wat ik bij de deur zag. Daniëlle’s blonde collega stond tegen de deurpost geleund en had haar korte leren rokje opgetild. Haar hand zat tussen haar benen terwijl ze ons bekeek. Blijkbaar werd er nog iemand geil van ons.

“Danielle…”, hijgde ik met moeite “Danielle…ik ga komen….”
“Kom maar lekker schatje….kom maar klaar in me…..dat wil ik ook. Ik wil je voelen komen…….aaaah!!!!” Het was moeilijk te zeggen of ik kwam omdat zij kwam, of dat zij kwam omdat ik kwam. Ik voelde alleen een uitest krachtig orgasme door haar lijf schieten, ze heftig dat haar spasmes mijn pik bijna uit haar kutje drukte. Ik was echter ook in de greep van een orgasme en duwde juist met een nog grote druk terug, zodat de samentrekken wanden van haar kut opengeduwd werden, waarna zij ze veel harder weer probeerde bij elkaar te duwen. Het duurde wellicht niet langer dan twintig secondes, maar het leek alsof de tijd even stil stond, en er alleen ons gekreun en ons genot bestond.

Danielle viel over me heen, en rolde van me. Ik hijgde, en wilde opstaan. Ze tilde loom een arm op en legde die over mijn borst. “Waar ga je heen…je hebt voor de gehele nacht betaald. Ga lekker slapen…bij mij.” Ik zuchtte verlekkerd en kroop terug in haar armen. Haar mond kuste mijn hoofd, en ik doezelde weg.

De volgende ochtend werd ik gewekt door de zonnestralen. Ik herkende de kamer was ik lach niet, maar opeens schoot alles me weer te binnen. Ik tastte naast me. Daniëlle was er niet. Ik schoot overeind. De kamer was geheel leeg, op een briefje na wat op het nachtkastje stond. Ik opende het briefje, want ik zag dat het aan mijn was geadresseerd.

“Martin,

Ik zei je toch dat je me moest vertellen wat je lekker vond. Het werd toch heel erg geil toen ik eenmaal wist wat je wilde? Kom gerust nog eens langs, je kent de tarieven.

Kus,

Danielle.

PS: Ik heb je broek te droge gehangen in de zon. Die zal waarschijnlijk wel droog zijn.”

Ik baalde toch een beetje van deze koude douche. Het was vorige avond wellicht toch deels spel geweest. Maar toen opeens viel mij op, in een rode pen erbij geschreven op: “z.o.z”

In een ander handschrift stond daar: “Je bent echt lekker. Als je langskomt mag je me voor niks nemen…

J.”

Ik glimlachte en moest denken aan Danielle’s blonde collega.Dit was weer een verhaal van MindsEye. Feedback, complimenten en tips wederom graag op vicagevampire@hotmail.com.


Aantal keer bekeken: 33413
Waardering: 8.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online