Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vakantie!!.

U leest om dit moment het verhaal Vakantie!! gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2007-11-3

Verhaal:

Vakantie!!
Elk jaar weer een leuke vakantie naar Frankrijk met mijn ouders en met de caravan. Vorig jaar waren we helaas niet geweest, omdat mijn vader een ernstig auto ongeluk had gehad.

De Camping was met de jongeren een hechtte groep. Waar ik ook bij zat. Elk jaar was dat weer super gezellig en vooral met Kevin.

Dus die dag liep ik weer over de camping, op zoek naar de rest!
Ik dacht laat ik eerst Kevin eens opzoeken. Ik liep naar zijn veldje waar hij 2 jaar terug ook nog stond. Me hart voelde ik kloppen in me keel. Ik liep het veldje op en keek nieuwschierig in het rond, maar nee! Geen kevin.
Het bleek dat ze een nieuwe Caravan hadden, maar daar dacht ik toen juist net niet aan. Ik draaide me weer getreurd om en liep met gebove hoofd weer het veldje af tot dat ik oppeens iemand mijn naam hoorden roepen vanuit achter het veldje: "Sanne,Sanne!!" ging het.
ik draaide me om en ik schrok me dood. daar stond kevin! ik zei geschrokke: "Kevin?" Hij knikte blij en liep op me af en omhelsde me en gaf me een kus. Ik was nog steeds verbaast. Hij zei: "hé, ben ik zo eng?" Ik lachte en zei: "Nee, nee ik moet het nog even beseffen dat jij het egt bent!"
Hij lachte en omhelsde me nog een keer en zei: "ik ben het toch egt hoor meid!"

Hij zei: "zullen we naar de rest van de groep gaan?" Ik knikte instemmend. Hij pakte mijn hand stevig vast en samen liepen we richting de jongeren hal naar de rest van de groep.
We kwamen aan en ze ontvangden me met open armen. Ze vroegen allemaal waarom ik er vorig jaar niet was. Ik legde ze uit dat mijn vader een ernstig ongeluk had gehad, en nu helaas in een rolstoel terecht was gekomen omdat zijn benen verlamd waren geraakt en dat hij wat hersenbeschadigingen had opgelopen. Hij praatte moeilijker en zijn gehoor was aangetast.
Ze leefden allemaal erg met me mee en steunden me.

Het was er egt gezellig en ik vertelde hun dat ik deze tijd erg ahd gemist.
Kevin vroeg of ik wat te drinken wouw. Ik zei: "Ja, is goed!" Hij haalde een grote milkshake met 2 rietjes. Hij ging op de stoel langs me zitten en vroeg of ik bij hem op schoot kwam zitten. Ik ging natuurlijk bij hem op schoot zitten, dat kon niet missen. Samen dronken we onze milkshake op. En hij legde zijn armen om mijn middel heen.

De hele avond bleven we daar gezellig met zijn allen zitten. Ik haalde mijn mobiel uit mijn zak en het bleek al behoorlijk laat te zijn, en ik had mijn ouders beloofd op tijd thuis te zijn, omdat we die dagen veel hadden gereist en ik mijn rust hard nodig had. Ik zei tegen de groep:"ik ben weg, ik ben moe. ik ga slapen!" Ze wensten me weltrusten en ik vroeg aan Kevin of hij nog even meeliep.
Hij liep rustig met me mee, en sloeg zijn arm om mij heen. Hij zuchtte en zei: "ik ben zo blij dat je weer bij me bent, Sanne." Ik lachte en kreeg rode wangen. Hij keek me tevrede aan, en zei: "wat ben je toch mooi meid, en gaf me een dikke zoen."
Na 5 minuten gelopen te hebben, kwamen we bij mijn veldje aan en wenstte hij me weltrusten.

Ik liep trots naar de caravan toe, kleedde me om en wenste me ouders nog even een goede nachtrust en kroop mijn tentje in.

er toldde duizenden gedachtes door mijn hoofd toen ik eindelijk rustig in mijn bed lag. Naar de vakantie had ik verlangt. Uiteindelijk viel ik in een diepe slaap.


De volgende morgen werd ik weer vroeg wakker en de zon stond pall op mijn tentje, en buiten hoorde ik al gelach en gesjouw van nieuwe mensen die op het veldje kwamen. Ik maakte de rits van mijn tentje open en kroop eruit en groette mensen goeiemorgen. en ging onbijten aan de tafel. heerlijke crouisantjes en vers geperste sinasappelsap.
Na het onbijt kleedde ik me om en maakte ik me op. Ik liep terug naar me caravan om me spullen op te bergen en hoorde de stem van Kevin al van een afstandje.
Hij stond met mijn ouders te praten. Ik liep naar hem en mijn ouders toe en zag dat me vader weer eens zijn dagen niet had. waarbij hij moeilijk uit zijn woorden kon komen en niet alles goed hoorde. Ik schaamde me een beetje, en borg snel mijn spullen op en pakte Kevin bij zijn hand. en zei: "Kom Kevin, ga mee. We gaan rondje wandelen!"
Kevin keek me verbaasd aan en zei: "Waarom, ik wil ook wel even gezellig bijkletsen met je ouders," En gaf me een knipoog. Ik zo: "neeheee, kom nou!"
hij zuchte, en zei: "Oke, ik kom eraan.."
We liepen wat over de camping en hij vroeg me waarom ik hem zo snel weg wouw hebben bij mijn ouders.
Ik zei: "Gewoon, mag ik je niet even meenemen?"
Hij vroeg: "Je schaamt je voor je vader ofniet?" Ik zei: "Nee, joh. Hoe kom je erbij?" En ik keek beduusd de andere kant op. Kevin draaide me gezicht en zei: "Sanne, wees nou eens eerlijk?" Ik zei: Nou, oké dan. Ik vind het gewoon niet fijn zo met mijn vader. Ik kan er ook niets aan doen!!" Kevin glimlachte en zei dat het hem helemaal niets uitmaakte wat er nou met mijn vader aan de hand was. Hij zei: "ik houw altijd van jou. Om welke reden dan ook." En pakte mijn gezicht zachtjes vast, en zoende me zachtjes op mijn mond. Instemmig deed ik mee. Na een tijd stopte hij en zei: "Kom, maak je niet druk. Alles is oké!"

Hij sloeg zijn arm om mijn schouders heen en zei: "Sanne, ik wil voor altijd bij je blijven. Later krijgen we samen een toekomst!"
Aantal keer bekeken: 2322
Waardering: 7.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online