Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vakantieliefde I.

U leest om dit moment het verhaal Vakantieliefde I gepost door Serena Haroya. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Serena Haroya
Gepost op: 2009-5-22

Verhaal:

Vakantieliefde I
Dominique is op vakantie naar Spanje en als ze van een Nederlandse jongen hoort dat er een vette disco is in de stad wil ze er meteen naar toe. Maar de ouders van Dominique willen het niet en dan gaat Dominique stiekem 's avonds alleen op pad.

"Hai, ik ben de vriend van Rob, Jasper." De jongen steekt een hand naar Dominique uit. 'Dominique, aangenaam.' zegt Dominique nerveus en bij een langzaam maar zeker knikje bewegen haar zilveren ringen in haar oren mee. 'Kom gaan we dansen!' Rob trekt Dominique mee op de dansvloer en al gauw is Dominique helemaal doodop van het dansen. Ze besteld een cocktail op aanraden van Jasper. Ze vindt ze een beetje zoet en besteld er tien achtereen. Dan is ze een beetje duizelig. 'Kom dansen!' roept Rob weer en Dominique danst wankelend mee.
'Nog een glaasje mix?' vraagt Jasper. Dominique die helemaal dronken niet meer weten wat ze doet neemt dankbaar het glas mix van Jasper aan. Dan krijgt ze van de barman een teiltje waarin ze rijkelijk overgeeft. Kokhalzend danst ze weer mee met Rob.
'Ga je nog even mee naar het strand?' vraagt Rob. Jasper is nu ook al aardig dronken en stoned en gaat maar naar het apartement van Rob en Jasper in het centrum. Zelf is Dominique op vakantie met haar ouders in het strandapartement en daarom knikt Dominique maar ja om mee te gaan naar het strand. Ze lopen op blote voeten, de schoenen die ze aan hadden zijn alweer kwijt. Dominique had lelijke, oude stappers aan en was daar niet zo bezorgd over maar voor het avondje uit had Rob hele mooie Nikes aan gedaan en die zijn nu al vast weer door een onschuldige feestende jongen weggepakt.
Rob tilt Dominique op en rent met haar verder naar het strand. Als ze op het strand zitten vinden ze een koelbox met wat alcohol en blikjes cola erin.
'Laten we aan het water gaan zitten.' Rob trekt Dominique mee naar het natte stukje strand en ploft neer op een schelp. Snel stapt hij op en gooit de schelp heel ver de zee in. Dominique zakt naast Rob neer en gooit ook een schelp de zee in, net iets dichter dan die van Dominique. 'Nou, nou, liefie, wat ben jij slap met je werparm!' zegt Rob lachend en Dominique duikt boven op hem. Rob ligt achterover gedrukt op het zand en Dominique kijkt hem diep in de ogen. Dan buigt Rob zich voorover en kust haar vol op de mond. Dominique en Rob gaan zo in op de zoen dat ze niet merken dat een nachtelijke strandjutter met de strandbrigade en de ouders van Dominique aan komen lopen. 'Dominique!' roept de moeder van Dominique. Dan pas kijken Rob en Dominique op. 'Hai mam!' zegt Dominique helemaal nuchter. Terwijl de moeder van Dominique Dominique omhelst ruikt de moeder van Dominique de geur van alcohol. 'Heb je soms gedronken?' vraagt moeder. 'Ja, twintig cocktails en twee mixes.' zegt Dominique. De vader van Dominique kijkt Rob aan, er zit rode lippenstift op zijn mond en hij omhelst de strandjutter. 'Opa!' zegt hij blij. Jasper is stiekem achter Rob en Dominique aangelopen en glimlacht nu erg fijn. 'We blijven hier nog vier weken en een halve dag.' zegt de vader van Dominique helemaal boos. Maar gelukkig is de vakantie nog niet voorbij! Dominique krijgt het apartementsnummer en de straat en Rob krijgt het strandhuisjesnummer en krijgt de straat die je moet volgen om er te komen. 'Dag, schat.' zegt Rob en hij kust Dominique op haar voorhoofd. 'Waar zijn je schoenen, meissie?' vraagt de strandbrigade. 'Oh, die... laten liggen in de disco in de stad. Rob heeft zijn Nikes daar ook laten liggen.' zegt Dominique. 'Als de party morgenochtend voorbij is zullen we wel zorgen dat de eigenaren van de disco rond gaan kijken.

Aantal keer bekeken: 2717
Waardering: 5.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online