Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vallen bij je hunk.

U leest om dit moment het verhaal Vallen bij je hunk gepost door Anoniem die zich schaamt!. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Anoniem die zich schaamt!
Gepost op: 2010-1-11

Verhaal:

Vallen bij je hunk
Ik was gwn zodom....

Ik was op voetbal(waar ik zelf op zit, niet voor de lekkere hunks) en ik ging dus als gewoonlijk trainen.

En toen pakte ik me bal nadat ik met trainen had gescoord,, en ging weer achteraan staan. Toen zei me nichtje dat ik een plaats achter me bezet moest houden, dat deed ik. Toen schopte me nichtje haar bal naar me toe,, ik pakte hem alleen gleed ik uit en viel eachterover.....

EN DAT NOG WEL IN HET BIJZIJN VAN MIJN HUNK D. hij is zoo focking lekker,, maar heb er wel geluk mee gehad en heeft me verkering gevraag,, en zijn we al 3 maanden samen!! I AM SO HAPPY!!

Aantal keer bekeken: 4074
Waardering: 4.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online