Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Van goede vriendin naar slaaf.

U leest om dit moment het verhaal Van goede vriendin naar slaaf gepost door ik he . Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: ik he
Gepost op: 2007-5-26

Verhaal:

Van goede vriendin naar slaaf
Het was middenin de winter en ik zat thuis op de bank naar de t.v te kijken. Er was niets .. en het was al 3 uur. Ik verveelde me gewoon heel erg en had niks te doen. Ineens hoorde ik het geluidje van mijn gsm als ik een sms krijg. Ik keek erop en zag dat het van Chris was. Hij vroeg of ik mee ging naar de stad gewoon wat rondlopen. Ik vond het best koud om gewoon zo naar de stad te gaan maar aan de andere kant leek het me wel leuk met hem. Ik zei dus dat ik wel zin had en deed andere kleding aan. Nadat ik me helemaal had omgekleed ging de bel. Ik deed open en ja , het was Chris.

Samen liepen we richting de stad en het was echt heel erg koud. "Ik snap niet dat je zo graag in dit weer naar de stad wilt gaan" Bibberde ik. "Heb je het dan koud?" Vroeg hij. "Nee , het lijkt alleen maar zo hoor" Antwoordde ik. Chris lachte en deed voorzichtig een arm om mijn middel.
Het voelde best wel warm en veilig, zo dicht bij hem. Maar ik mocht niks denken, hij was gewoon een hele goede vriend.

Uiteindelijk kwamen we aan in de stad en ik bibberde flink. "Laten we ergens naar binnen gaan, dan hebben we het minder koud" Stelde Chris voor. Ik vond het prima en we liepen een klein restaurant in. "Hier is het een stuk warmer" zuchtte ik opgelucht. "Kom we gaan daar achterin zitten" Stelde je voor. Ik stemde erin mee en we liepen achterin naar een tafel.
We bestelde een warme chocolade melk en gingen wat praten.
Ineens merkte ik dat Chris heel erg naar mijn borsten zat te kijken.
"Bevalt het je?" Glimlachte ik. "Sorry, ik vind ze gewoon zo mooi"
Ik werd er heel erg verlegen van en begon snel over iets anders te praten.
Ineens begon Chris steeds dichterbij te zitten en ik voelde me steeds meer verlegen.
Maar aan de andere kant voelde ik me ook wel opgewonden en ging voorzichtig met mijn been langs die van hem. Ik keek er ondeugend bij en hy werd knap rood. Ik voelde plots een hand vlakbij mijn vagina en voelde me heel erg opgewonden. "Is ie al een beetje nat?" Fluisterde hij in m'n oor. Ik knikte en hij ging voorzichtig met zijn hand in mijn broek. Hij wreef er hard over en het voelde echt heel erg lekker.
Hij kwam met zijn hoofd dichterbij en voorzichtig zoende hij me in mijn nek. Was dit wel goed? Hij was een goede vriend maar allebei waren we op dit moment ontzettend geil.
Ik zoende hem op zijn mond en ik deed hem voorzichtig open. Ik voelde plots dat zijn tong in mijn mond zat.
Op dat moment voelde ik ook dat hij een vinger in mijn vagina stak en OOH dat voelde lekker. We stopte met zoenen en hij fluisterde "Mijn huis is hier vlakbij, we kunnen er heen gaan?" Ik vond het goed en we vertrokken naar zijn huis. Toen we eenmaal uit de stad waren zagen we geen mens meer op straat. Chris zoende me de hele tijd in mijn nek en ik voelde gewoon dat ik heel erg nat was. "Nog heel even geilding we zijn er bijna" Fluisterde hij. Ik glimlachte en zoende hem.

Na heel lang lopen kwamen we aan bij hem thuis en hij deed de deur open. Ik liep naar binnen en keek overal rond. "Wauw, het is hier prachtig. Ik wist niet dat je zo'n mooi huis had" "Zo speciaal is het ook weer niet" Lachte hij. Hij liep naar me toe en pakte me bij m'n middel. Hij zoende me in mijn nek en ging weer met zijn hand naar mijn vagina. "Laten we naar boven gaan. Ik wil je in me voelen" Fluisterde ik in zijn oor. We liepen naar zijn kamer en ik duwde hem op zijn bed. Ik ging op hem liggen en zoende hem. Hij deed ruw mijn trui en bh uit en begon mijn borsten te masseren.
Ik deed al zijn kleding uit en ging beneden naar zijn penis. Ik begon hem ruw te pijpen en ik hoorde hem hijgen. Aan zijn gehijg hoorde ik dat hij bijna kwam en ik stopte. Hij deed mijn broek en string uit en begon me te vingeren. Ik genoot ervan en hijgde. Hij begon er ook nog aan te likken en het was gewoon fantastisch. Hij keek me aan met een geile blik en begon me ruw te zoenen. Hij deed een la van het nachtkastje open en pakte er een zwarte doek en handboeien uit. Hij deed de blinddoek bij me om en maakte me vast aan het bed met de handboeien. Chris ging op me liggen en fluisterde "Ik neuk je plat als je dat maar weet" Ik schrok ervan want ik wist dat hij het nu heel hard ging doen. Met een harde stoot ramde hij de penis in me en ik schreeuwde. Hij ging heel hard en bij elke stoot gaf ik een kleine gil. "Je bent nu mijn eigen slaafje en je doet wat ik zeg" Hij ging steeds harder en ik voelde dat ik kwam. "Als je durft klaar te komen ram ik 10x zo hard" Lachte hij. Ik deed mijn best om niet klaar te komen en begon steeds harder te schreeuwen. Ik hield het niet meer en kwam spuitend klaar. "Dat was een grote fout van je. Nu laat ik helemaal niks van je over" gromde hij. Hij pakte maakte de handboeien los en draaide me om. Daarna pakte hij ketens en maakte nu mijn handen en voeten vast. Ik hijgde nog van het klaarkomen en was nieuwsgierig wat hij ging doen. Ineens voelde ik een harde klap op mijn kont en ik gilde. Hij pakte zijn grote penis en ramde die meteen in mijn kont. Dat deed echt pijn, het voelde goed , maar ook pijnlijk. Hij ging vreselijk hard en ik gilde dat ik wist dat ik morgen geen stem meer zou hebben. Hij ging heel hard alweer en ik voelde me vreselijk misbruikt. Hij ging uit en ging voor me staan. "Zuigen slet!" Riep hij en duwde zijn penis in mijn mond. Ik zoog zo hard als ik kan en hoorde hem schreeuwen. Ik probeerde hem klaar te laten komen maar het lukte helemaal niet. Hij gaf het op en ging op me liggen. "Tijd om weer eens hard te gaan" Lachte hij. Hij zocht mijn vagina en ramde zijn lul weer erin. Hij bleef rammen en grijnsde. "Kom dan klaar? kom op daarnet kon je het ook zo snel" Lachte hij, en ging sneller en harder. Ik hijgde steeds harder en harder en voelde het weer opkomen. "Nu ben je beetje laat je wacht maar" Lachte Chris weer. Uiteindelijk kwam ik alweer klaar en hijgde.
De hele nacht heeft Chris me geblinddoekt gehouden en me getekent. Pas de volgende ochtend kon ik naar huis gaan na een wilde nacht.

Aantal keer bekeken: 9194
Waardering: 5.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online