Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Van shoppen tot sexslaaf.

U leest om dit moment het verhaal Van shoppen tot sexslaaf gepost door Lisa grotesk . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Lisa grotesk
Gepost op: 2011-7-7

Verhaal:

Van shoppen tot sexslaaf
Dit is een waar gebeurt verhaal, dus kijk goed uit anders overkomt jou straks nog zoiets.

Het begon allemaal toen ik ontslagen werd, ik woonde nog maar net op kamers toen ik ontslagen werd. Ik moest geld lenen maar kon het niet terug betalen. Zo kwam ik steeds dieper in de schulden.

Op een dag ging ik weer boodschappen doen met het geld dat ik had verdient met een kranten wijk. Ik stond bij de aardappels te besluiten welke het goedkoopst waren toen HIJ lang kwam. Blijkbaar wist hij dat ik in geldnood zat want hij fluisterde in mijn oor dat hij ergens een heel goedkope winkel wist. Ik vroeg waar die was en zei dat hij wel even mee zou lopen.

Toen we door de straat liepen sloeg hij rechts af, een klein, vreemd uitziend straatje in. We hadden nog geen 2 stappen gezet, hij duwde me tegen de muur aan en trok het knoopje van mijn blousje los. Ik rukt me los en wou wegrennen. Maar ik had nog geen stap gezet of hij had me al in de houdgreep. Ik kon voor geen mogelijkheid meer wegkomen. Hij haalde een touw uit zijn zak en bind dat om mijn armen en middel heen. Terwijl hij me meetrok werd ik me ervan bewust dat we in een hoeren straat waren. Halverweegen de straat trok hij me mee naar binnen. Er kwam een man naar ons toegelopen, de man vroeg wat hij ( mijn ontvoerder) nou weer had meegenomen.
Hij bond me gast aan een paal en liep met de andere man een kamertje in. Ik probeerde los te komen maar de touwen sneden me alleen maar pijnlijker. Na wat wel een urr leek kwamen ze terug met een zak. Ik werd losgemaakt en meegenomen naar 'Achter'. Daar aangekomen Deed hij een natte doek om mijn mond. Na een halve minuten begon de wereld te draaien, het was geen water in die doek. Ik ging nock-out.

Toen ik weer wakker werd lag ik naakt met mijn armen en benen gesprijd vastgebonden oP een bed. Op mij tepels zaten 2 knijpertjes met een touw er aan, die best wel pijn deden. In mijn mond zat een prop.
Ik probeerde wat te bewegen maar daardoor deden de krijpertes alleen maar meer pijn.

Toen kwamen ze binnen. "Zo, ons doetje is ontwaakt. Hoe voel je je? Die knijpertjes maken je vast geil". Ik probeerde te gillen dat ze me los moesten laten, maar door de prop kwam er niet veel uit." volgens mij wil ons sletje van die prop af". Hij liep naar me toe en trok ruw die prop er uit. Ik probeerde te gillen maar hij duwden z'n hand op men mond. Hij maakten z'n broek los en zei dat ik niet zo makelijk van die prop afkwam. Hij haalde z'n paal uit z'n broek en beval mij hem te pijpen. Ik hield mijn lippen stijf op elkaar, de ander kwam er aan lopen met een riem in z'n hand. Hij zei " gaan we moeilijk doen slet"? Ik hield mijn mond nog steeds dicht en hij sloeg me met de riem. Ik schreeuwde het uit. Terwijl ik dat deed duwde de ander snel zijn paal in mijn mond. Ik was bang dat ze me weer zouden slaan dus ik pijpten hem, de knijpertjes op mijn tepels trokken met elke beweging.

Na deze pijpbeurt was de ander aan de beurt. Hij ging op me zitten en sloeg me in mijn gezicht, " je doet dit ander zie je het zonlicht nooit meer terug". Zijn pik was zo mogelijk nog dikker en groter dan die van de ander, hij neukte me tot diep in mijn keel. Ik moest overgeven maar hij sloeg me met de riem en hij dwong me al het sperma door te slikken.

Hij ging van me af en liep naar de zak die in de hoek van de kamer stond. Hij haalde er een vibrator uit en zette het aan, hij plaatste het op mijn poesje en zette het vast. Ze lieten me weer alleen , "warm maar vast op sletje de rest komt nog wel".

Ze bleven wel 2 uur weg, ondertussen kwam ik meer dan 3 keer. Toen ze terug waren haalde de ene de vibrator van mijn poesje, de andere ging voelen of ik al nat was. Hij zetten 3 vingers op mijn poes en begon me te vingeren. Met harde stoten ging hij in en uit, " ze is er klaar voor". Hij ging op me zitten en trok hard aan het touw, ik gilde het uit en kreeg meteen een klap met de riem. Hij begong in mijn borsten te knijpen ik voelde zij paal harder worden. Hij plaatste zijn inmiddels hard geworde paal op mijn poesje en geleed maar binnen. Ik schreeuwde en gilde, hij sloeg me 1..2..3!! Keer. Hii begon te stoten, steeds dieper, steeds harder. Zijn Ballen sloegen tegen me aan. Hij was nog steeds in mijn borsten aan het knijpen. Hij hijgde tegen me " dat vind jij lekker hè slet". Ik voelde hem komen, hij spoot me vol. Hijgend viel hij op mijn borste en bleef errin kneden.

Voor 2 weken was ik hun sexslaafje, ze nodigden andere uit om sex te hebben met mij. Na 2 weken gooide ze me geblinddoekt in een auto en gooiden me er ergens na een uur gewoon uit de auto.

Ik hoop dat jullie dit nooit meemaken, als hè het met iemand wil moet je er wel echt voor kiezen.

Aantal keer bekeken: 14258
Waardering: 5.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online