Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vandaag 16 Februari 2007.

U leest om dit moment het verhaal Vandaag 16 Februari 2007 gepost door Joeri Janssen. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Joeri Janssen
Gepost op: 2007-2-16

Verhaal:

Vandaag 16 Februari 2007
Vandaag begonnen als de andere dagen. Alleen bij het ontbijt ging het anders. Mijn vader, moeder en ik zaten al aan de ontbijt tafel te wachten op sandy. Die had zo te zien geen haast vandaag. Nadat mijn moeder voor de 4e keer heeft geroepen kwam ze eindelijk naar beneden. Heel voorzichtig liep ze de keuken in en toen zagen we waarom het zo lang duurde ze was ook in haar blootje. Ze wilde het een dag gaan proberen en dacht vandaag is een mooie dag om te proberen.

Ze had alleen een probleem ze mag niet alleen bloot de straat op. Of met begelijding van mij of van mijn ouders. Ze moest dus wachten op mij of op papa of mama.

Om acht uur stapten we op de fiets. Sandy moest natuurlijk wel wennen om in haar blootje te fietsen. Mijn ouders gingen niet mee want sandy wilde dat niet.

Na een paar minuten fietsen werden we tegen gehouden door een paar agenten die het raar vonden om 2 naakte kinderen te zien fietsen. Ze vertelden dat dat niet mocht maar toen ze zagen dat ik een id omhad vonden ze het goed. Ze vroegen zich alleen af waarvoor ik wel en sandy niet. Na uitgelegd te hebben hoe het zat lieten ze ons verder gaan.

Zo kwamen we te laat op school. Ik hen sandy maar eerst naar klas gebracht, die keken heel verbaasd toen ze mij en sandy in ons blootje binnen zagen komen. Daar viel natuurlijk veel over uit te leggen hoe dat kwam en waarvoor we te laat kwamen. Daarna ben ik naar mijn eigen klas gegaan en daar natuurlijk het zelfde verhaal moeten vertellen.

In de pauze liep ik naar sandy toe en vroeg hoe ze het nu vind zo zonder kleren, ze zij dat het wel ging maar ze wel aan de kou moet wennen en dat het warmer mag worden van haar.

Aan het eind van de dag stond papa ons bij school op te wachten. Die vroeg hoe het was gegaan deze dag. Toen hij het verhaal van vanochtend hoorde vroeg hij zich af of het wel verstandig was om ons alleen te laten gaan.

Nog een weekje dan is het vakantie.

Thuis gekomen natuurlijk moeder het hele verhaal verteld bij een lekker kopje warme thee. Toen aan sandy gevraagd of ze zo blijft rondlopen. Alleen voor deze dag, misschien over een paar weken als het warmer word dan.Aantal keer bekeken: 4615
Waardering: 5.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online