Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verboden vrucht.

U leest om dit moment het verhaal Verboden vrucht gepost door Riny Sluiter. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Riny Sluiter
Gepost op: 2008-2-17

Verhaal:

Verboden vrucht
Aliye is een 20 jarige, leuke Turkse meid.
Ze woont thuis met haar moeder en twee jongere broers en werkt in een boetiekje in de stad.
Ze is een goede vriendin van mijn vriendin en ik weet zodoende wel het een en ander over haar.
Maagd is ze in elk geval al niet meer. Ze is via een ‘familievriend’ jong in aanraking gekomen met sex en daar, ondanks het misbruik waar toch sprake van was, toch wel redelijk verzot op geraakt, ook al kan dat in haar strenge cultuur eigenlijk niet, want ze is moslim.
Ze wil dus meer dan voor haar mogelijk is en zoekt daar zo haar wegen in, want discretie is voor haar erg belangrijk.
Een tijdje terug hadden de dames weer eens wat ‘vrouwenpraat’ en zo passeerden alle ‘truth or dare’ fantasieën weer eens de revue.
Ook ik werd later bijgepraat, want Aliye bleek namelijk ook wel eens te fantaseren over mij!
Mijn vriendin stond uiteraard niet toe dat ze wat met me zou proberen, tenzij ze er zelf bij zou zijn.
De jonge Aliye, met haar lichamelijke behoeften, stond toen ook op een avond plotsklaps bij ons op de stoep en die avond zal ik niet gauw vergeten.

Ze kwam giechelend bij ons op de bank zitten.
Ze was gekleed in een vale jeans en een effen grijze truitje met laag uitgesneden hals.
Haar zwarte kanten bh was goed zichtbaar en ik kon een lekker stukje tussen haar mooie, ronde, lichtbruine borsten kijken.
Mijn vriendin ging aan de andere kant van Aliye zitten en begon haar borsten te strelen.
Aliye kreeg een kleur, maar liet haar gêne gauw varen, want ze had immers al “A” gezegd….

Na wat strelen en wat praten trok mijn vriendin Aliye’s truitje over haar hoofd.
Haar halflange zwarte haren veegde ze nog uit haar gezicht en ondertussen was ook de sluiting van haar bh door mijn vriendin al losgemaakt en gleden de bandjes over haar schouders.
De zwaartekracht pakte Aliye’s borsten uit het kanten kledingstukje en ik zag hoe haar mooie stevige ronde tepels harder werden.
Mijn vriendin liet zich van de bank glijden en pakte een borst en begon deze te likken en te zuigen.
Ik volgde het voorbeeld met de andere borst van Aliye.
Mijn tong gleed nu over de soepele, 16 jaar jongere huid van het Turkse meisje en ik zoog haar heerlijk harde tepeltje mijn mond binnen terwijl ik mijn broek alvast losmaakte.
Aliye zuchtte zacht en werd al snel erg opgewonden.
Mijn vriendin maakte Aliye’s jeans los en liet haar hand in haar slipje glijden en begon de zeer jonge dame te vingeren. Kronkelend en kreunend liet Aliye zich verwennen en ze begon op haar beurt ook mijn vriendin met haar handen te bevredigen.
Beide dames ontkleedden elkaar tot alleen in hun slipjes en zoenden en vingerden elkaar al knielend op het hoogpolige tapijt.
Ik maakte van de gelegenheid gebruik mijzelf van mijn kleren te ontdoen, want ik had wel zin in deze jonge verboden vrucht, erg veel zin!

Ik bekeek de beide dames en stond toen brutaal op en pakte de halflange zachte haren van Aliye in een staart beet en draaide zo met lichte drang haar hoofd in mijn richting.
Aliye, die op haar knieën zat, keek me even aan, maar haar blik werd toen gevangen door de onbesneden erectie die bij haar op ooghoogte was.
Mijn vriendin nam me even in haar mond en zoog me even lekker en bood toen Aliye weer de gelegenheid. Aliye begreep deze hint en haar hand pakte mijn pik aarzelend beet en wat onwennig hield ze me vast.
Terwijl ze mijn pik aandachtig bekeek, trok ik mijn voorhuid strak achterover. Mijn paarse eikel glom nu tussen ons in.
Aliye’s mond kwam langzaam dichterbij en al snel omsloten haar mooie glimmende lippen mijn opgewonden eikel. Braaf begon ze erop te zuigen terwijl ze me met haar oriëntaalse mooie grote donkere ogen slaafs aankeek. Ze zoog zelfs zo hard dat ik haar meteen wel vol had kunnen spuiten, maar ik wist mijn hoogtepunt binnen te houden.
Ik genoot van, en geilde tegelijkertijd volop op het aanzicht van het jonge meisje dat mijn stijve pik in haar mond had.
Terwijl haar aarzeling verdween en ze me steeds lekkerder begon te pijpen keek ik haar strak in haar ogen aan en verdronk ook haast de blik van dit meisje, wat toch zoveel liefde en lust nodig had.
Met tegenzin nam ik mijn pik uit haar mond en duwde haar langzaam achterover op het tapijt.
Ik pakte haar slipje bij haar beide heupen en trok het kanten stukje stof langzaam omlaag.
Aliye deed haar benen iets uit elkaar op het moment dat het spleetje van haar kutje zichtbaar begon te worden en het jonge Perzische poesje onthulde zich langzaam voor mijn ogen.

Ik liet het slipje tussen haar knieën zitten en bekeek het netjes kaalgeschoren, moslimkutje op mijn gemak.
Haar schaamlippen waren opgezwollen en doorbloed van opwinding en vooral nat van het gevinger.
Haar clit was donker en opgezwollen en priemde ertussen uit.
De buitenranden van de jonge kut waren mooi donker en binnenin helder roze, net een mooi lapje sappig rosbief….
Aliye steunde op haar ellebogen en mijn vriendin likte haar borsten en zoende haar, zodat ik alle tijd had mijn studie naar dit aantrekkelijke jonge lichaamsdeel te doen.
Ik duwde haar knieën verder uit elkaar en het slipje spande zich eerst strak en gleed vervolgens naar haar enkels.
Nu daalde ik op mijn beurt af langs de lange, jonge slanke benen, naar het roze natte vlees dat me haast schreeuwde om gelikt te gaan worden.
Met kloppend hart raakte mijn tong haar kut en ik likte haar meteen zo diep ik kon.
Aliye had deze orale actie niet verwacht en schokte haar onderlichaam omhoog, waardoor ik juist dieper kwam dan ik al was.
Ik nam haar bij de taille beet en begon haar kut met lange halen te likken.
Haast vanaf haar anus tot haar navel likte ik haar, terwijl mijn handen haar slanke middel ferm beet hielden, want ze draaide hevig van genot.
Ze smaakte gewoon haast zo zoet als Turkse thee en elke keer als ik maar in de buurt van haar clitje kwam schokte ze hevig.
Deze dame was nog erg gevoelig en geen imam zou goedkeuren wat deze jonge, ongetrouwde dame nu onderging.

Met een hoop geluid kwam ze opeens klaar. Hevig en langdurig was haar orgasme en ze liet zich achterovervallen en zuchtte uiteindelijk diep.
Nog voor ze bijkwam van deze gevoelens lag ik al op haar en ik liet mijn harde pik zo diep mogelijk bij haar binnendringen.
Ze voelde gewoon net zo strak alsof ik mijn eigen vriendin van achteren nam!
Ze kreunde luid, maar ik zat al snel zo diep ik kon in haar.
Ik wachtte even en begon haar toen langzaam met lange halen te neuken.
Mijn vriendin moedigde Aliye aan terwijl ze mij haar jonge vriendin liet nemen.
Ik keek naar Aliye en zag hoe jong ze nog was. Ik genoot volop van deze gelegenheid om eens legitiem sex met een ander te kunnen hebben.
Het geilde me gewoon vreselijk op hoe verboden dit meisje eigenlijk was, want ze was erg jong, lekker om te zien en had nog zeker maagd moeten zijn en blijven.
Ik wilde lief voor haar zijn en lekker met haar vrijen, maar tegelijkertijd had ik ook het geile verlangen haar juist pijn te doen.
Aliye kreunde luid terwijl ze door mij werd geneukt en mijn vriendin haar borsten masseerde en haar tepels soms wat kleine pijnscheutjes toediende.
Een tweede, vooral heviger orgasme diende zich opeens aan bij het meisje en ik voelde haar, toch al nauwe kut, zich nu nog meer aanspannen.
Ik moest haar nu gewoon hard neuken, maar nu kon ik ook het orgasme bij mezelf echt niet langer onderdrukken en in slow motion voelde ik die heerlijke sensatie van het sperma dat zich vanuit mijn ballen een weg begon te banen naar de vrijheid.
Mijn orgasme was heerlijk en duurde ook lang, want de strakke kut die mijn pik omvatte kneep ook de doorgang in mijn pik haast dicht.
Ik pompte nu mijn harde pik de laatste keer diep de nauwe, warme, natte schacht van Aliye binnen.
Mijn voorhuid kneep als cockring de bloedcirculatie naar mijn dik gezwollen eikel dicht en op met moment dat mijn ballen tegen de billen van het meisje kletsten en ik niet dieper in haar kon komen, verliet de eerste straal sperma onder hoge druk mijn eikel.
Ik kwam heftig klaar en spoot me lekker leeg.
Het werd daarbij haast zwart voor mijn ogen. Alle energie die ik nog had zat in mijn orgasme en vloeide nu het onderlichaam van Aliye binnen.
Ik liet mijn pik nog even lekker diep in haar zitten en bekeek haar nog eens goed.
Een vermoeid jong meisje met haar schacht vol van mijn warme sperma lag onder me.
Mijn vriendin keek me glimlachend aan.
Het had haar ook erg opgewonden mij zo te zien genieten.
Ze nam ze haar ‘platgeneukte’ vriendin mee naar de douche en liet mijn voldaan achter.

Terwijl ik met mijn nog nakloppende pik nog wat met het slipje van Aliye in mijn hand speelde, hadden de dames samen nog wat plezier onder de douche.
Ik heb nog aan paar dagen pijn gehad in mijn pik, maar wel een heerlijke pijn!


Aantal keer bekeken: 23960
Waardering: 8.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online