Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verjaardagscadeau.

U leest om dit moment het verhaal Verjaardagscadeau gepost door Rob_P. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rob_P
Gepost op: 2011-7-11

Verhaal:

Verjaardagscadeau
Een onvergetelijk verjaardagscadeau.

Onderstaand het verhaal, zoals mijn vriendin Dasha, van het door mij geven verjaardagscadeau genoten heeft. Het was voor haar een bijzondere ervaring en zij verwoordde dit als volgt,

Het is vrijdagavond, over vijf minuten zal het cadeau bezorgd worden wat ik van John mijn vriend nog te goed had voor mijn verjaardag een dag of tien geleden. Op mijn verjaardag kreeg ik, zoals meestal ontbijt op bed van John, met als enige verschil dat er deze keer, op een doosje bonbons na, geen cadeau bij was. Het cadeau voor mijn verjaardag was John zelf en een week later, vrijdagavond zou er om half negen een heel speciaal cadeau voor mij afgeleverd gaan worden.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben een vrouw van 43 jaar, die er voor haar leeftijd nog zeer aantrekkelijk uitziet. Blond haar, groen grijze ogen die ondeugend de wereld in stralen en ben 1,76 lang. Verder heb ik een stel goed gevormde borsten cup B, een klein buikje en volgens John een stel heerlijke billen.

Afgelopen dagen kon ik mijn nieuwsgierigheid nauwelijks verbergen voor John, en telkens wanneer ik hem probeerde uit te horen wist hij handig het gesprek naar een ander onderwerp te manoeuvreren. Wel liet hij zich een aantal malen ontvallen dat het een zeer opwindend cadeau zou zijn en dat ik dit kreeg omdat, wanneer ik met John uitga er plezier aan beleef de mannen in mijn omgeving het hoofd op hol te brengen, met geflirt en uitdagende uitspraken. John heeft daar overigens nooit problemen mee gehad en geniet ervan dat zijn vrouwtje nog zo goed in de markt ligt.

John ging zoals iedere 3de vrijdag van de maand de deur uit om te kaarten met zijn vrienden, hij wenste me veel plezier met het cadeau en na een lekkere afscheidszoen vertrok hij met de woorden, straks wil ik van je weten wat je van het cadeau gevonden heb. Daar zat ik dan, met een kop koffie op de bank wachtend op wat er voor mij bezorgd zou gaan worden. Ik had voordat John de deur uit ging eerst lekker onder de douch gestaan en genoten van het over mijn lijf sijpelde water, ik werkte het schaamhaar op mijn kutje bij zodat er slechts een minuscuul klein streepje haar boven het begin van mijn lipjes overbleef. Zoals meestal, raak ik opgewonden van de aanrakingen rondom mijn kutje die nodig zijn om een mooi glad resultaat te krijgen en heb mezelf na het scheren naar een heerlijk orgasme gestreeld en gevingerd. Hierna stond ik voor de kast en dacht na over wat ik aan zou doen, en besloot een lekker koel zittend zomerjurkje aan te doen. De jurk heeft fleurige bloemmotiefjes een open rug en wordt door een strik in mijn nek op zijn plaats gehouden. De onderkant van het jurkje hangt een 5 tal centimeters onder mijn billen. Verder laat het jurkje niet toe om een BH te dragen, dat is met mijn stevige borsten dan ook niet echt nodig en omdat ik vanavond toch alleen thuis ben besluit dat een slipje vandaag niet nodig is. Om het compleet te maken trok ik nog een stel slippers met een half hoog hakje aan, en keek vervolgens te vrede naar de vrouw die ik in de spiegel zag.

Door de bel word ik opgeschrikt uit mijn gedachtes en sta op om de deur te openen en mijn cadeau in ontvangst te nemen. Voor de deur staat een aantrekkelijke man van een jaar of 35 met in de ene hand een wijnkoeler met daarin een fles Champagne en in de andere hand twee glazen. Jij moet Dasha zijn zegt hij, en stapt zonder iets af te wachten naar binnen, hierdoor raak ik op de een of andere manier zo verward dat ik zonder na te denken de deur achter hem sluit en hem sprakeloos sta aan te kijken. Sorry, dat ik je zo overval, maar ik zal mezelf eerst even voorstellen zegt hij, waarna hij de fles en de glazen op het dressoir in de gang zet. Hij steekt zijn hand naar me uit en stelt zich voor als Bart, en vervolgens geeft hij me drie zoenen, een links en een rechts op de wang en de derde, alsof hij me al jaren kent, op mijn mond. En hij vervolgt met, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag ook al ben ik meer dan een week te laat.

Vol verbazing sta ik hem aan te kijken en breng met horten en stoten uit, wat is hiervan de bedoeling? Waarna Bart me lachend aan kijk en zegt, ik ben het cadeau dat je krijgt aangeboden van John en ik moet ervoor zorgen dat je vanavond een gezellige en onvergetelijke avond heb. Hierna voel ik mijn wangen gloeien en het ontgaat Bart niet dat ik rood word tot achter mijn oren. Daar sta ik dan een vrouw van 43 jaar met hetzelfde onzekere gevoel van toen, dat ik had op mijn 15de tijdens een afspraakje met mijn eerste vriendje. Bart neemt de fles en de glazen van het dressoir en zegt, kom laten wij gaan zitten en samen een glaasje drinken, want je kunt wel wat afkoeling gebruiken. Ik loop voor hem uit de kamer in en ga op de bank zitten en kijk naar Bart terwijl hij de fles champagne opent en de glazen vol schenkt. Ik vraag mezelf af wat ik in godsnaam met deze man in mijn huis moet, en waarom John me een man aan de deur stuurt om een gezellige avond mee te hebben. Alsof Bart mijn gedachtes kan lezen zegt hij, kom laten we samen proosten en wat aankletsen, je hoeft niet bang te zijn dat ik je iets zal doen, het is tenslotte de bedoeling dat je een leuke en gezellige avond hebt en laten we afspreken dat ik over een half uur vertrek, als jij je dan nog niet op je gemakt voelt.

Van de eerste schrik bekomen neem ik het glazen van de tafel en geef er een aan Bart, om vervolgens met hem te proosten. We proosten op wat de avond zal brengen, en kletsen vervolgens over koetjes en kalfjes. Bart schenkt mij nog eens bij en kletst gezellig verder alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat hij hier zomaar ineens schuin tegenover mij op de bank zit. Weer schenkt Bart mijn glas vol en vraagt waar het toilet is, waarna hij mij alleen achter laat in de kamer.

Van de champagne heb ik het ondertussen een beetje warm gekregen, maar voel me door de alcohol nu ook wat meer op mijn gemak bij het gezelschap van Bart. Als Bart terug komt van het toilet komt hij naast mij op de bank zitten en klets weer vrolijk verder, tijdens het gesprek raken zijn handen steeds vaker even mijn schouder, rug en bovenbeen aan. De aanrakingen van Bart voelen aan als kleine aaitjes over mijn blote huid en ik moet toegeven dat ik het niet onprettig vind. Nogmaals schenkt Bart mijn glas vol en ik zie dat de fles nu leeg is, jammer denk ik want het is best gezellig en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de aanrakingen van Bart tijdens ons gesprek steeds vaker voorkomen en ook steeds meer op strelen beginnen te lijken. Terwijl ik van mijn champagne nipt, vraag ik Bart wat nu eigenlijk de bedoeling is van het feit dat John hem gestuurd heeft om mij een gezellige avond te bezorgen.

Bart kijkt me lachend aan en zegt, ik kom je gewoon een leuke avond bezorgen want volgens John heb je dat nodig en verdient. John vertelde mij over jou geflirt en het uitdagen van de mannen om je heen wanneer jullie uit zijn en hij vertrouwde mij toe dat hij zelfs een beetje opgewonden raakt wanneer hij je zo bezig ziet met die mannen, daarom heeft John mij ingehuurd om jou een bijzonder verjaardagscadeau te bezorgen. Ingehuurd vraag ik? Ja, ingehuurd zegt Bart. Betaalt John je om hier met mij op de bank champagne te drinken? Nou zegt Bart, dat is slechts het begin, met een geheimzinnige glimlach op zijn gezicht. Hoezo, slechts het begin? Vraag ik. Omdat je ernaar vraagt zegt Bart, ga ik je nu eerst vragen of ik mag blijven, anders zal ik zoals afgesproken nu vertrekken.

Heel even twijfel ik, er schieten allerlei gedachtes door mijn hoofd, John zal Bart toch niet ingehuurd hebben als Toy Boy want daar voel ik niets voor, ook al ziet Bart er lekker uit met zijn atletisch gebouwde lichaam, zwarte krulletjes en blauwe ogen, maar dit zal John niet bedoeld hebben. Ik vertel Bart dat hij kan blijven want het is tenslotte best gezellig, oké, zegt Bart, ik blijf maar dan ga ik er ook voor zorgen dat je een leuke en onvergetelijke avond hebt. Daar ga ik ook vanuit zeg ik, ervan uitgaande dat Bart de rest van de avond gezellig kletsend naast me op de bank zal zitten tot dat John thuis komt, en ik neem aan dat John, Bart aan de deur gestuurd heeft om mij betaald te zetten voor mijn geflirt in de kroeg wanneer we uit zijn.

In dat geval pak ik even een nieuwe fles champagne uit mijn auto en neem meteen mijn spullen mee, je neem je spullen mee? Vraag ik. Ja, zegt Bart je hebt ervoor gekozen dat ik blijf en nu ga ik jou een onvergetelijke avond bezorgen en loopt de gang in. Mijn hart gaat als een razende te keer en vraag mezelf af wat er nu te gebeuren staat, lang hoef ik niet op het antwoord te wachten, want als Bart terug de kamer in komt heeft hij behalve de fles Champagne ook een massagetafel, handdoeken, een tas en flessen olie bij zich. Ik raak lichtelijk in paniek en weet mezelf geen raad, hij zal toch niet denken dat ik op de tafel ga liggen en hij zijn gang kan gaan. Mooi niet.

Bart zet zijn spullen neer en opent de fles met champagne en schenkt de glazen nog eens bij, het valt me nu pas op dat hijzelf nauwelijks iets gedronken heeft, en hij neemt weer plaats naast mij op de bank en praat weer over van alles en nog wat, langzamerhand begint Bart steeds meer te vragen over mijn eerste vriendjes en zelf verteld hij over zijn eerste vriendin. Het zal wel door de champagne komen, maar ik vertel hem in geuren en kleuren over mijn eerste afspraakje achter de school en Bart verteld over zijn belevingen met zijn eerste liefje.

Ineens staat Bart op en begint de massagetafel op te bouwen, legt er een handdoek op en vraagt mij om plaats te nemen op de tafel. Ik leg Bart uit dat ik hier niet aan mee doe en dat gezellig kletsen meer dan genoeg is om een leuke avond te hebben. Bart pakt me bij de hand en trekt me overeind uit de bank en tilt me op de massagetafel, ik spring er als vanzelf weer vanaf, waarna Bart me weer op de massagetafel zet, en hij zegt, blijf nu even zitten er gebeurt niets wat je niet wilt. Deze woorden stellen me gerust en ik besluit te blijven zitten, waarna Bart zegt, mooi zo, hier zal je geen spijt van krijgen en loopt om de tafel heen en gaat achter mij staan. Terwijl hij achter mij staat begint Bart weer over zijn eerste vriendinnetje te kletsen en vraagt mij steeds gedetailleerder naar mijn ervaringen, en alsof het heel normaal is verteld Bart over hoe hij zijn vriendinnetje voor het eerst kuste, streelde, haar borsten onderzocht en haar uiteindelijk klaar vingerde.

Ook ik vertelde van alles over mijn eerste afspraakjes, hoe mijn eerste vriendje onwennig op onderzoek was gegaan naar mijn borsten, me tongde als of mijn mond een flipperkast was, en uiteindelijk onhandig mijn klitje probeerde te vinden. Bart blijft maar vragen, en wat deed jij bij je vriendje dan? Waarna ik vertel, hoe ik onwennig mijn tong in zijn mond liet glijden en in hetzelfde tempo als hij deed mee tongde, tot ik er kramp van in mijn tong kreeg, ook ik ging op onderzoek uit onder zijn T-shirt, kriebelde een beetje over zijn tepels en gleed vervolgens met mijn hand in zijn broek. Nog voordat ik zijn knots in mijn hand kon nemen, voelde ik het zaad al tegen mijn hand spuiten, dus niet echt tevredenstellend, maar ik wis dan ook niet beter.

Bart legt al verder pratend zijn handen op mijn schouders en begint langzaam maar zeker mijn, schouder, boven rug en nek te masseren. Hij verteld hierbij over zijn volgende afspraakjes, en hoe spannend en lekker hij die ervaren had. Hij verteld het zo gedetailleerd dat het voelt alsof ik er zelf bij sta te kijken, en merk dat ik opgewonden begint te raken, dit merk ik aan het spannende gevoel in mijn buik, zoals ik dat ook heb wanneer ik met de mannen in de kroeg sta te flirten. Bart pakt een fles met olie en giet hiervan wat in zijn hand en wrijft hiermee zijn beide handen in, voordat hij de handen weer op mijn schouders legt vraagt hij mij de strik van het jurkje in mijn nek open te maken, zodat het jurkje niet onder de olie komt te zitten. Als van zelfsprekend trek ik de strik los, en houd met mijn handen het jurkje aan de voorkant op zijn plaats zodat deze niet van mijn borsten afglijdt.

Bart begint nu met zijn geoliede en warm aanvoelende handen mijn schouders te masseren, hierbij drukt hij afwisselend stevig met zijn duimen in de spieren op mijn schouderbladen en dan weer bijna kriebelend gaat hij met zijn vingers door mijn nek. Er gaat een rilling door mijn lichaam en op mijn huid ontstaat kippenvel. Bart smeert nogmaals zijn handen in met olie en gaat verder met de massage, hierbij neemt hij nu ook de bovenarmen mee en glijdt regelmatig met zijn handen via de nek, hals, sleutelbeenderen een stukje over mijn borst. Hierbij blijft hij overigens ver genoeg van mijn borsten vandaan waar ik angstvallig de jurk op zijn plaats houd. Bart glijdt met zijn handen tot half weg mijn rug, precies tot waar de achterkant van het jurkje begint, hierbij neemt hij bij het terug gaan naar de schouders steeds vaker de zijkant van mijn lichaam mee. Hierdoor glijden zijn handen lichtjes langs de zijkant van mijn borsten, maar dat kan geen kwaad denk ik.

Bart vraagt, alsof hij dat nog niet gemerkt heeft aan de rillingen die door mijn lijf trekken en het kippenvel op mijn huid, of ik geniet van de massage en ik kan niet anders dan toegeven dat hij een goed masseur is en krijg, terwijl ik dat zeg, voor de tweede keer deze avond een blosje op mijn wangen. Dit is nog niets zegt Bart, als je nu eens op je buik liggend op de tafel plaats neemt dan zal ik nog beter mijn best doen. Weer overvalt me even het gevoel van paniek, dit wil ik niet, hier wil ik niet aan toegeven, maar Bart pakt mijn beide benen en draait me zo, terwijl de slippers van mijn voeten vallen, de tafel op. Kom op zegt Bart, vertrouw me nou er gebeurt werkelijk niets bijzonders. En weer geef ik toe aan zijn zachte, maar toch dwingende overtuigingskracht. Nog steeds mijn jurkje vasthoudend, draai ik mezelf onhandig totdat ik op mijn buik lig. Nu pas durf ik de jurk los te laten, en leg mijn armen naast me neer op de tafel, Bart vraagt of het erg is dat er wat olie in de jurk komt tijdens het masseren van mijn rug, en aangezien ik het jurkje vorige week pas gekocht heb, vraag ik Bart om dat te voorkomen. Begrijpend zegt Bart, dat hij ervoor zal zorgen dat er geen olie in de jurk komt, waarna hij mij vraagt om even met de bovenkant van mijn lichaam omhoog van de tafel te komen. En terwijl ik omhoog kom pakt hij met beide handen de zijkant van mijn jurkje en trekt deze naar beneden tot aan de rand van mijn billen. Ik kom verder omhoog en protesteer, tegen deze actie van Bart. Maar Bart kijk me lachend aan en zegt, sorry maar alleen zo kan ik voorkomen dat er olie in de jurk komt, ga nu maar liggen en geniet van de massage, ik zie nu net zoveel als ik zojuist kon zien met het jurkje aan dus maak jezelf geen zorgen.

Bart neemt de fles met olie en giet rijkelijk de olie over de schouderbladen, en begint vervolgens deze olie in een steeds groter wordende cirkel over mijn rug uit te smeren. Hierbij trekt hij af en toe met zijn vinger een spoor van uit mijn nek, de ruggengraat volgend, tot aan het begin van mijn billen waar het jurkje nu ergens hangt. Ik kan aan alles merken dat Bart dit vaker gedaan heeft, de handigheid waarmee hij mijn rug masseert en de rust die in mij komt verraden dit. Bart vraagt of ik mijn champagne wil hebben en pakt zonder mijn antwoord af te wachten het glas van de tafel, komt aan het hoofdeinde van de tafel staan en houd het glas voor me. Om het glas aan te kunnen pakken moet ik weer met de bovenkant van mijn lichaam omhoog komen van de tafel en realiseer me dat Bart hierbij een flink stuk van mijn borsten moet kunnen zien. Ik pak het glas aan en neem een paar grote slokken, waarna ik het glas weer terug geef aan Bart en weer snel ga liggen.

Bart rommelt wat in zijn tas en vraagt of hij gebruik mag maken van onze cd speler, en zet vervolgens de cd die hij uit de tas haalde zachtjes aan. Uit de boxen klinkt nu zachtjes een rustgevend muziekje en Bart pakt vervolgens twee kaarsen uit zijn tas en zet deze neer op het dressoir naast de massage tafel. Nadat Bart de kaarsen heeft aangestoken, loopt hij een rondje door de kamer en zet alle verlichting uit, waardoor de kamer alleen nog verlicht wordt door het flikkerende licht van de kaarsen. Er gaat van alles door me heen, maar ik besef dat tegenstribbelen nu toch geen zin meer heeft en besluit te genieten van het vervolg van de massage. Ik sluit mijn ogen en wacht tot dat Bart door gaat met het masseren van mijn rug. Vanaf nu zegt Bart niets meer, vraagt niets meer en is alleen nog bezig met het masseren van mijn rug. Barts handen glijden soepel over mijn schouders, bovenarmen, onderrug en nemen steeds zachtjes strelend de zijkanten van mijn lichaam mee. Ik hoor vervolgens dat Bart om de tafel heen loopt en bij het hoofdeinde blijft staan, ik voel dat Bart weer wat olie op mijn schouders laat druppelen en voel vervolgens zijn handen weer op mijn schouders. Met zijn handpalmen glijdt hij van boven naar onder over mijn rug, en als hij beneden aankomt voel ik zijn lichaam zachtjes tegen mijn haren aanleunen, vervolgens glijden zijn handen weer omhoog via de zijkanten van mijn lichaam. Dit doet hij steviger dan zojuist, en ook de zijkanten van mijn borsten worden hierbij niet ontzien. Vervolgens glijden zijn beiden handen in mijn nek, waarbij hij mijn hoofd zachtjes tussen zijn handen neemt en voorzichtig draait zodat ik mijn gezicht op de tafel komt te liggen. Zachtjes masseert hij nu mijn nek, hals en de zijkant van mijn gezicht en gaat hierbij met zijn vingertoppen langs de randen van mijn oren. Dit doet hij zo zachtjes, dat daardoor de haren in mijn nek overeind gaan staan en weer trekken de ene naar de andere rilling door mijn lichaam. Doordat mijn zijkant van het gezicht, hals en de oren erg gevoelig zijn en normaal tijdens het vrijen elke aanraking hieraan me verder opwinden en geiler maken, krijg ik ook nu een geil gevoel in mijn lichaam dat zich steeds meer van mij meester maakt. Ik ga ervan uit dat Bart dit niet merkt, en maak me daarom ook geen zorgen hierover. Ondanks dat ik met mijn borsten op de tafel lig, voel ik mijn tepels samentrekken en hard worden en uit mijn mond ontsnapt een zacht kreuntje. Bart gaat ongestoord door waar hij mee bezig is en glijdt hierbij steeds vaker met zijn handen in de ruimte die er is tussen de tafel en de bovenkant van mijn borst, en dan weer over mijn rug naar de bovenkant van mijn heupen en via de zijkant weer terug. Dan loopt Bart om de tafel heen en gaat aan het voeteinde van de tafel staan, ik draai mijn gezicht weer met de zijkant op de tafel en wacht af wat er komen gaat. Bart vraagt me om even met de heupen los te komen van de tafel en als ik dat doe pakt Bart net zo handig als zojuist mijn jurkje vast en schuift het over mijn billen heen richting de knieën.

Ook nu wil ik protesteren, maar voordat ik iets kan zeggen heeft Bart al een handdoek gepakt en legt deze over mijn billen heen, hierna pakt Bart het Jurkje en schuift deze via mijn voeten van de benen af en legt het op de bank. Zo nu weten we zeker dat er geen olie in het jurkje komt, en ik realiseer me dat Bart nu gezien moet hebben dat ik onder het jurkje geen slipje droeg, wat zal hij wel niet van mij denken? Ondertussen is Bart al bezig is om mijn beide benen te voorzien van olie, en hij smeert vervolgens deze olie even vluchtig uit over een groot gedeelte van mijn benen en neemt vervolgens eerst mijn rechtse voet in beide handen om deze te masseren. Als hij hierbij met zijn vingers onder mijn voetzool door gaat moet ik moeite doen om niet van de tafel af te springen, wat is dit een gevoelig plekje! Hierna masseert Bart alle tenen een voor een en ook hiervan krijg ik weer de bekende rillingen door heel mij lijf. Dan gaat Bart verder met mijn linker voet en geeft deze de zelfde behandeling als mijn rechter voet en ook hier ervaar ik de rillingen in mijn lijf.

Vervolgens gaat Bart naast mijn benen staan en begint van onderaf om beurt beide benen te masseren, hierbij glijdt hij regelmatig met zijn handen naar boven richting mijn billen, maar deze raakt hij net niet aan vanwege het handdoekje dat daar ligt. Hij neemt dan mijn knieholtes onder handen en ook dit is voor mij een erg gevoelig plekje, waarvan ik bij iedere streling tijdens het vrijen heter wordt, alsof Bart dit weet, blijft hij nog even doorgaan met het masseren en strelen hiervan. Dan vervolgt Bart zijn massage richting de binnenkant van mijn benen, heel langzaam masserend glijden zijn handen steeds verder richting de boven kant van mijn dijen. Ik kan niet anders zeggen dan dat Bart nu wel erg zijn best doet om me te laten genieten van de massage, ongeveer een cm of 10 vanaf de onderkant van mijn billen kan Bart niet verder omhoog omdat mijn benen daar tegen elkaar liggen en vervolgt zijn weg weer naar beneden. Ik betrap mezelf nu op de gedachte dat ik het niet erg gevonden zou hebben als Bart nog iets verder gegaan zou zijn, dit betekend dat de massage, de champagne en het hele sfeertje er rondom heen me schijnbaar behoorlijk opgewarmd en ontspannen hebben.

Even denk ik na over de situatie en vraag mezelf af hoe John, Bart gevonden heeft om mij deze avond te bezorgen. Ik weet zeker dat Bart geen bekende is van John, dus hij moet gericht naar Bart gezocht hebben. Wat ik ook bedenk, ik zou niet weten hoe John aan Bart gekomen is en besluit het aan Bart te vragen. Bart antwoord hierop dat John hem waarschijnlijk gevonden heeft via het internet, want daar is zijn telefoonnummer op de internetsite van hem te vinden. Maar waar heeft hij dan op gezocht?, vraag ik Bart. En als antwoord krijg ik te horen, ik denk iets van erotische masseur of misschien was hij opzoek naar iets spannends voor jou. Dus hij wist wat mij vanavond te wachten stond door jou hiernaar toe te laten komen? Bart antwoord, daar ga ik wel vanuit, want anders zou hij mij niet gebeld hebben en mij van alles over jou verteld hebben, en uiteindelijk heeft hij ook de aan hem gemailde factuur aan mij betaald, dus hij weet wat hij gekocht heeft en wat ik hier vanavond kom doen. Weer denk ik even na, en wil Bart nog meer vragen, maar besluit om dit niet te doen en gewoon af te wachten wat de avond nog meer gaat brengen. Dus John weet dat ik nu gemasseerd wordt en dat Bart normaal gesproken erotische massages uitvoert, maar volgens Bart gebeurt er niets wat ik niet wil? En zo blijven mijn gedachtes nog een tijdje door mijn hoofd gaan. Ondertussen is Bart doorgegaan met het masseren van mijn binnen benen en is weer op weg omhoog, aangekomen waar de benen elkaar raken vervolgd hij zijn weg weer naar beneden. Dus er gebeurt niets wat ik niet wil, gaat er weer door mijn hoofd, en er gebeurt alleen wat ik wel wil? Ik denk na over wat ik zou willen dat er gebeurt, en moet glimlachen bij de gedachtes die door mijn hoofd gaan. Als Bart weer omhoog begint te glijden met zijn handen, schuif ik mijn benen iets verder uitelkaar zodat Bart nu tot ongeveer 5 cm van de onderkant van mijn billen zou kunnen komen en wacht af tot hoever Bart nu gaat. Zoals verwacht gaan de handen van Bart precies zover als mogelijk is, en glijden weer naar beneden, dit geeft mij een goed gevoel, want ik bepaal schijnbaar echt wat er gebeurt vanavond.

Dus John heeft me een erotische masseur aan de deur gestuurd, dan weet hij wat er kan gebeuren spookt er weer door mijn hoofd en weer schuif ik bijna onmerkbaar mijn benen iets verder uitelkaar. Wanneer Bart weer naar boven glijdt voel ik zijn vingertoppen heel zachtjes langs de huidplooien in mijn kruis glijden, en wat is dit lekker spannend. Zo zegt Bart, de benen zijn nu ook klaar, tijd voor een slokje, en stopt met de massage van de benen, er bekruipt een gevoel van telleurstelling en had best nog even willen genieten van zijn handen. Bart pakt het glas met champagne en houdt het mij voor, waardoor ik weer omhoog moet om het te kunnen aannemen, en drink het glas in een teug leeg. Bart steekt zijn hand uit, ik denk om het glas aan te nemen, maar in plaats daarvan steekt hij zijn hand uit naar mijn borsten en aait er even overheen. Even kijk ik hem geschrokken aan maar door de lach op zijn gezicht kan ik niet boos worden, en Bart zeg dat het tijd is om te draaien. Draaien schiet er door mijn hoofd, en er bekruipt me een gevoel van onzekerheid, nu kom ik pas echt goed zichtbaar voor hem te liggen en zal het laatste beetje bescherming van de tafel verloren gaan.

Bart pakt het glas aan en pakt met de andere hand mijn hand vast, kom dan zal ik je even helpen draaien, zegt hij en helpt mij overeind om te draaien. Zo dan heb ik je borsten nu ook gezien, dus daar hoef je je nu ook geen zorgen meer over te maken, zegt Bart alsof hij mijn gedachte kan lezen.
Wanneer ik op de rug lig legt Bart het handdoekje wat door het draaien is afgevallen over mijn heupen en bedekt daarmee ook de schaamstreek. Weer realiseer ik mezelf dat Bart een stuk van mijn lichaam gezien heeft dat eerder nog niet zichtbaar was, en een gevoel van lichte opwinding trekt door mijn lichaam, omdat het, het deze middag geschoren kutje was.

Bart pakt de fles met olie en laat deze over mijn buik druppelen en gaat hiermee door totdat mijn buik helemaal nat is van de olie en er zelfs een plasje staat in mijn navel en begint dan net zoals op mijn rug de olie uit te smeren in een steeds groter worden de cirkel, zijn handen glijden uiteindelijk vlak onder mijn borsten door en vervolgens dan weer hun weg naar beneden, daar laat Bart de rand van de handdoek dienst doen als grens van het te masseren gedeelte. Bart gaat zo een poosje door en masseert en streelt mijn buik en de zijkanten van mijn lichaam tot onder de oksels. Weer pakt Bart de fles met olie en besprenkelt nu mijn beide armen, en begint net zoals bij de benen te masseren, eerst de onderarmen en dan vervolgens een voor een de handen. Dit doet hij zo zachtjes en gevoelig dat er weer een golfje van rillingen door mijn lijf trekt en ook het kippenvel laat zich weer zien. Waar ik minder blij mee ben is het feit dat ook weer mijn tepels beginnen te reageren, ik voel ze weer samentrekken en hard worden, het zal Bart wel niet ontgaan dat ze nu als stijve knoppen overeind staan.

De fles met olie wordt weer gepakt en in tegenstelling tot de vorige keren, laat Bart de olie in zijn hand lopen en wrijf vervolgens zijn handen tegen elkaar, zodat beide handen glanzen van de olie. Hij gaat aan het hoofdeinde van de tafel staan en doet even niets, waardoor ik de tijd krijg om na te denken over wat er gebeuren gaat. Ik vermoed dat nu mijn borsten aan de beurt zullen zijn, en de gedachte hieraan laten mijn tepels nog verder verstijven, ze worden zelf een beetje pijnlijk hierdoor. Ik kijk even naar mijn tepels om te zien of het erg opvalt voor Bart, en zie zoals ik al voelde dat ze fier de lucht insteken, vervolgens kijk ik naar Bart om te zien waarom er niets gebeurt op dit moment. Bart kijkt me lachend aan en alsof hij weer mijn gedachte kan lezen, hij zegt, ik sta even te genieten van je prachtige lijf en hoop dat je dat niet erg vindt. Weer voel ik mijn wangen warm worden, deze keer omdat ik niet verwacht had dat Bart mij met deze ogen zou bekijken, en sluit mijn ogen om de blik van Bart te ontlopen.

Uit het niets voel ik de handen van Bart ineens op mijn borsten, door het wrijven van de handen zijn deze lekker warm, en in plaats van te beginnen met masseren laat Bart eerst de handen zonder te bewegen op mijn borsten liggen, zodat ik weer gedwongen wordt om hierover na te denken. En ik moet zeggen, dat het idee dat Bart mijn borsten vasthoud me prima bevalt, en doe mijn ogen open om te zien hoe Bart naar me kijkt. Weer ontmoet ik zijn ondeugende lach en weer maakt Bart een onverwachte opmerking, even genieten van deze heerlijke borsten voordat ik begin, zegt hij. Aan het gevoel in mijn onderbuik merk ik dat deze complimentjes hun uitwerking op mijn lichaam niet missen en sluit opnieuw mijn ogen en wacht af. Nu begint Bart zachtjes mijn borsten te strelen en lichtjes te kneden en te masseren, hij maakt hierbij met zijn handen draaiende bewegingen die soms met de klok meegaan en dan weer tegen de klok ingaan, maar mijn tepels raakt hij hierbij niet aan. Zijn handen glijden vervolgens langzaam over mijn buik naar beneden en zoeken de rand van de handdoek weer op, maar net zoals zojuist tot daar en niet verder. Dan weer terug omhoog waar hij de massage van de borsten voortzet en hierbij nu wel af en toe mijn tepels zachtjes onder zijn handen door laat glijden. Hierdoor wordt, net zoals altijd, mijn lichaam overspoeld door een golf van geiligheid en weer ontsnapt er ongewild een zacht kreuntje van tussen mijn lippen, ik denk aan de keren dat ik klaar kwam, door het feit dat alleen maar mijn tepels gestimuleerd werden.

Terwijl Bart steeds meer zijn aandacht op mijn tepels richt, bedenk ik dat John waarschijnlijk met Bart hierover gesproken heeft en weet nu zeker dat John wil dat ik hiervan geniet. Bart neemt voorzichtig mijn beide tepels tussen duim en wijsvinger en laat ze hier zachtjes tussendoor rollen en af en toe knijpt hij er zachtjes in, waardoor mijn denken steeds verder overgenomen wordt door de geiligheid die nu echt door mijn lichaam raast, Weer glijden de handen van Bart over mijn buik naar beneden en hij gaat nu met zijn handen een stukje onder de handdoek door, ik voel zijn vingertoppen tot vlak boven mijn mooi geschoren streepje schaarhaam glijden, waarna ze hun weg weer vervolgen richting mijn borsten. In gedachte weet ik dat zijn vingers zojuist nog maar een kleine 1,5 cm verwijderd waren van het begin van mijn kutje, en weet nu al dat ik het niet erg zou vinden wanneer deze vingers nog iets verder door zouden glijden. Ik huiver bij de gedachte dat ik er nu ineens zo over denk, een half uur geleden zou geen haar op mijn hoofd hieraan gedacht hebben, laat staan dat ik Bart binnen gelaten zou hebben als ik geweten had dat hij hiervoor kwam. Weer heeft Bart mijn tepels tussen zijn duim en wijsvingers genomen, en rolt en wrijft ze nu met duidelijk meer kracht, en er ontsnapt nu een enorme zucht uit mijn mond, het lijkt erop dat ik geen enkele controle meer heb over mijn eigen lichaam. Mijn lichaam schreeuwt om meer, en ik weet dat ik geen enkele weerstand meer zal bieden als dat meer er ook zou komen.

Mijn ademhaling wordt steeds meer ongecontroleerd, en ik moet oppassen dat het niet overgaat in hijgen. Ik voel aan de ene kant een gevoel van schaamte door me heen gaan, waardoor ik Bart niet meer durf aan te kijken en van de andere kant wil ik nog maar een ding, dat is dat Bart vooral niet stopt. De handen van Bart glijden weer naar beneden, en nu laat Bart slechts een hand onder de handdoek glijden, heel zachtjes verkent Bart met deze hand het bekende driehoekje boven mijn kutje. Hierbij gaat hij zachtjes door de lijn van mijn bekken richting de huidplooien van mijn buitenste schaamlippen, maar voordat hij daar is steekt hij over en gaat aan de andere kant via de zelfde weg weer terug. Ook laat hij zijn vingers zachtjes door mijn schaamharen heen wroeten, maar ook hier gaat hij niet verder dan de aanzet van mijn schaamlippen. Ik voel dat mijn kutje door deze aanrakingen nat begint te worden, en ook mijn klitje begint hierdoor langzaam maar zeker op te zwellen. Zo zegt Bart ineens, ik realiseer me, dat ik aan de achterkant zojuist een stukje overgeslagen heb en dat wil ik nu eerst even rechtzetten. Jammer, denk ik, dit ging net zo lekker, maar zonder het vervolg af te wachten draai ik mezelf om. Hierbij glijdt de handdoek er weer vanaf, maar die zal Bart zo wel weer goed leggen denk ik bij mezelf en ga zo ontspannen mogelijk liggen. Bart loopt naar zijn tas en haalt hier een stukje zwarte stof uit en voordat ik kan nadenken over waarvoor dat zal zijn, staat hij voor me en vraagt mij het hoofd op te tillen en knoopt het stukje stof voor mijn ogen, hierdoor wordt alles donker en zie ik niets meer. Voor de zoveelste keer deze avond trek er een raar gevoel door mijn lichaam, deze keer is het niet meer de angst van eerder, maar nu wordt ik gegrepen door een gevoel van spanning wat maakt, dat ik verder niets vraag en gewoon afwacht. Ondertussen heb ik zoveel vertrouwen in Bart gekregen dat ik bijna zeker weet dat mij niets zal overkomen en nog altijd van tafel kan springen als ik dat zou willen. Het is me nu wel duidelijk dat ik vanavond ga genieten van een orgasme, het scheelde niet veel of ik was al bijna klaar gekomen van de aandacht die Bart zojuist aan mijn tepels gaf.

Ik hoor Bart nog wat rommelen in de kamer om me heen, eerst in de tas en vervolgens bij de bank in de voorkamer. Doordat ik niets meer kan zien probeer ik me extra te focussen op de geluiden die ik hoor. Ik hoor het ijs bewegen wat in de wijnkoeler zit, en denk dat Bart met de champagne bezig is. Vervolgens hoor ik een knisperend geluid alsof er ergens een deken of een stuk stof over heen getrokken wordt en dan hoor ik Bart plotseling weer naast mij aan de aan de massage tafel staan, en het rare is dat ik hem niet eens heb horen lopen om hier te komen. Ik moet toegeven dat, doordat ik niets kan zien en dus niet weet wat er om mij heen gebeurt en vooral niet weet waar Bart mee bezig is de spanning in mijn lichaam verder op loopt, en dat, in combinatie met het geile gevoel van zojuist een heel apart gevoel geeft waarvan ik hoop dat het nog een poosje zo blijft. Ineens voel ik op mijn billen druppels olie neerkomen, en door het onverwachtse schiet er een schrikreactie door mijn lichaam waardoor heel even alle spieren samen trekken, de druppels blijven maar neerkomen en naar mijn idee moet er zo wel genoeg olie op mijn billen zitten. Maar Bart denkt daar kennelijk anders over, want hij laat onafgebroken de druppels op mijn billen neer komen. Er is nu zoveel olie op mijn billen aanwezig dat ik deze langs mijn billen en heupen naar beneden voel lopen, ook voel ik de olie in de spleet tussen mijn billen lopen en daar zijn weg vervolgen naar onder richting mijn, inmiddels tot rust gekomen kutje. Ik voel de olielangs mijn schaamlipjes richting de handdoek sijpelen, wat ook weer een heel apart gevoel in mijn schaamstreek geeft.

Bart heeft de handdoek dus niet over mijn billen terug gelegd, denk ik bij mezelf, en inderdaad de billen had hij zojuist niet gemasseerd, maar ik weet zeker dat hij dat niet echt vergeten was. Ook Bart is nu van mening dat er genoeg olie op mijn billen aanwezig is en stopt met het druppelen van de olie op mijn billen, bijna onmiddellijk voel ik zijn handen op mijn billen gelegd worden die vervolgens beginnen de olie uit te wrijven, dit doet Bart weer door een draaiende beweging over mijn billen heen te maken en neemt hierbij ook gelijk mijn heupen en onderrug onderhanden. Zijn handen wrijven en kneden mijn billen alsof hij een stuk deeg kneed, en langzaam maar zeker verlegd hij hierbij de aandacht ook naar de achterkant van mijn bovenbenen. Bart gaat daarbij voorzichtig met zijn vingers langs de binnenkant van mijn dijen en raakt nu duidelijk ook de buitenste schaamlippen aan. Ik denk even na, en realiseer me dat ik met mijn benen half gespreid op tafel ligt, dit is voor Bart schijnbaar het signaal om ook mijn schaamlippen bij de massage te betrekken. Waarschijnlijk is het door de combinatie van alcohol, het sfeertje en het geile gevoel van daarstraks gekomen dat ik bij het gaan liggen hier geen aandacht aanbesteed heb en zo uitnodigend ben gaan liggen. Bart masseert nu met twee handen mijn achterbenen en binnenkant van mijn dijen, en daarbij gaan steeds vaker zijn vingers langs mijn lipjes die door deze aanrakingen vol bloed beginnen te lopen. Ook voel ik mijn kutje weer nat worden en weet hierdoor dat Bart nu kan zien dat mijn schaamlippen zich langzaam maar zeker beginnen te openen, ook mijn klitje voel ik tussen mijn lipjes uit vandaan komen.

De geiligheid in mijn lichaam loopt weer in een rap tempo verder op en kan mezelf nauwelijks inhouden om niet met mijn heupen omhoog van de tafel te komen, zodat Bart er beter bij kan. Bart gaat weer verder met het masseren van mijn billen en laat nu af en toe een vinger tussen door glijden richting mijn kutje, hierbij gaat zijn vinger telkens zachtjes over mijn anus heen waardoor de temperatuur tussen mijn benen nog verder oploopt. Bart krijgt nu door dat ik het aanraken van mijn anus meer dan prettig vindt, hij zal dit gehoord hebben aan de regelmatige kreuntjes die uit mijn mond ontsnappen, en begint nu duidelijk alle aandacht te verleggen naar mijn sterretje. Hij draait met zijn vinger kleine cirkeltjes erom heen en duwt af en toe zachtjes met zijn vinger op mijn anus, door de vele olie die daar langs gelopen is voel ik af en toe dat zijn vinger een heel klein stukje de anus in glijdt, maar ook niet meer dan dat. Tijdens het vrijen met John wordt er normaal gesproken geen aandacht aan mijn anus besteed, dit komt waarschijnlijk door mijn angst en afkeer die ik had in het begin van onze relatie. John heeft zich daarbij neergelegd en heeft het verder ook niet meer betrokken bij onze vrijpartijen. Maar nu maakt het aanraken van mijn anus me super geil, en als ik weer de vinger van Bart een stukje in mijn anus voel glijden, kan ik het niet laten mijn billen omhoog te drukken, zodat zijn vinger er een stuk verder inglijdt. Dit is voor Bart het teken om mijn anus nog meer aandacht te geven, hij laat nu in een rap tempo zijn vinger in en uit mijn anus glijden en zijn ander hand legt hij nu vol op mijn kutje. De hand op mijn kutje duwt Bart langzaam maar zeker richting mijn onderbuik en ik merk nu pas goed hoever ik mijn benen ongemerkt voor hem gespreid heb, en om Bart nog meer ruimte te geven til ik mijn heupen opnieuw van de tafel. Hierdoor voel ik weer de vinger van zijn andere hand dieper mijn anus in glijden en heeft Bart met zijn ander hand toegang tot mijn onderbuik. Hier glijden inmiddels zijn vingers door het plukje schaamhaar en de palm van zijn hand drukt hierbij zachtjes tegen me nu wel erg nat geworden kutje. Langzaam glijd deze hand weer terug en aait hierdoor vol over mijn poes, en uit eindelijk gaan als laatste zijn kriebelende vingers langs mijn klitje en schaamlipjes terug richting de billen. Ook de vinger van zijn tweede hand verlaat nu mijn anus en verdwijnt in het niets, weer wordt mijn geiligheid niet beantwoord met een spetterend orgasme, de hormonen gieren nu werkelijk door mijn lijf en ik wil nog maar een ding en dat is neuken en wel nu.

Ineens hoor ik de stem van Bart heel dicht bij mijn oor, hij vraag of ik het lekker vind en ik kan niet anders dan daarop volmondig ja antwoorden. Mooi zeg Bart, dan wordt het nu tijd voor het betere werk en vraag mij weer om te draaien. Deze keer hoef ik niet na te denken en in no time lig ik op de rug, het kan me niets meer schelen hoe ik erbij lig en wat Bart van me zal denken, want ik wil meer en wel nu. Weer hoor ik de stem van Bart dicht bij mijn oor, volgens mij wordt het tijd voor wat afkoeling, zegt hij en bijna gelijk tijdig voel ik iets kouds op mijn tepel gedrukt worden en weer trekken alle spieren in mijn lichaam zich samen als reactie op deze onverwachtse prikkels. Langzaam glijdt Bart met het koude voorwerp naar mijn andere tepel en doordat er een druppel van mijn borst afglijdt, weet ik dat hij hiervoor een ijsklontje gebruikt. Door de kou op mijn tepels trekken deze nog verder samen, en Bart haalt het klontje weer van mijn tepel, daarvoor in de plaats voel ik nu iets warms over mijn tepel heen schuiven en doordat Bart zijn tong beweegt weet ik dat hij mijn tepel in zijn mond genomen heeft, dit nog voordat hij zachtjes zijn tanden in mijn tepel zet. Met zijn hand neemt hij nu de ander tepel beet en trekt er behoorlijk aan. Ik weet niet hoe het komt, maar deze afwisseling van prikkels maken me gek van verlangen en missen hun uitwerking tussen mijn benen niet, want ik voel het klitje nu kloppen van de geiligheid en zou het liefst mijn eigen hand in mijn kruis duwen. Even denk ik mijn eigen hand? Waarom ook niet? En ga met mijn hand op zoek naar Bart, hij moet ergens links van de tafel staan en probeer hem daar te vinden, mijn hand vindt daar inderdaad Bart maar niet zoals ik verwacht had. Ik ging ervan uit dat mijn hand ergens op de achterkant van zijn broek zou uitkomen, maar in plaats daarvan voel ik de contouren van zijn blote billen en besef nu dat het geknisper van de stof van zojuist het uitdoen van de kleding moet zijn geweest, en dat ik hem niet terug naar de tafel heb horen lopen dan waarschijnlijk komt door dat ook zijn schoenen uit zijn.

Oeps dat had ik niet verwacht, en voordat mijn hand verder op onderzoek uit kan gaan pakt Bart deze en legt hem terug op de tafel. Ineens voel ik een koude druppel op mijn kutje vallen die vervolgens langs mijn schaamlippen richting mijn sterretje sijpelt, vervolgens duwt Bart nu het ijsklontje op mijn klitje waardoor er een kreet uit mijn mond ontsnap, wat is dit geil denk ik bij mezelf en geniet van het gevoel tussen mijn benen, waar Bart nu met het klontje langs mijn lippen gaat en het smeltwater rijkelijk richting maar sterretje stroomt. Met zijn andere hand gaat Bart nu over mijn klitje en er is niet veel meer voor nodig voordat ik lekker ga klaarkomen. Ik voel Bart met het klontje richting de ingang van mijn kutje bewegen en zonder moeite laat hij het klontje in mijn natte kut glijden, nu pas voel ik dat het geen ijsklontje kan zijn, maar dat het waarschijnlijk een staaf van ijs is, waarmee Bart mijn kutje aan het bewerken is. De staaf schuift in en uit mijn kut, en de vingers van Bart blijven mijn klit bewerken, hierdoor voel ik al mijn spieren in mijn lichaam samen trekken en er neemt een nog niet eerder meegemaakt orgasme bezit van mijn lichaam. Aan dit orgasme lijkt geen einde te komen de ene naar de andere golf trekt door mijn lichaam en ik lig daardoor spartelend op de tafel te genieten van de behandeling die Bart op mijn kut loslaat. Barts handen gaan onverminderd door met het masseren van mijn klit en het neuken van mijn kut met de staaf van ijs, hierdoor blijft het orgasme maar aan houden en wordt nu zo erg dat ik niet kan voorkomen dat ik gillend op de tafel lig, en dat ik ongecontroleerd over de tafel blijf schuiven.

Ineens stopt Bart met alles en ik hoor dat de staaf van ijs weer in de wijnkoeler wordt gezet, vervolgens weer helemaal niets. Er gaan nog steeds golfjes van het orgasme door mijn lijf maar die verdwijnen nu snel. In mijn kruis gloeien mijn lippen als nooit te voren, dit komt waarschijnlijk door de kou van het ijs en nu weer de warmte van de omgeving die bezit neemt van mijn lipjes. Terwijl ik zo lig na te genieten hoor ik ineens weer de stem van Bart vlak bij mijn oor, en was het de moeite? Vraagt hij naar de bekende weg, ik geef hem geen antwoord en lach alleen een beetje. Weer is daar de stem van Bart en deze keer voel ik terwijl hij praat zijn lippen langs mijn oor bewegen, hij fluistert in mijn oor, wat wil je dat ik nu met jou doe? Ik denk even na en de meest hoerige gedachtes razen door mijn hoofd, en als ik uiteindelijk wil zeggen wat ik bedacht heb legt Bart zachtjes zijn vinger op mijn lippen. Mijn idee is vast beter, zegt hij en wrijft zachtjes met zijn vinger over mijn lippen, hierbij volgt hij de contouren van mijn lippen en soms gaat hij voorzichtig een heel klein stukje met zijn vinger er tussen. Omdat mijn lippen van al het gehijg van zojuist zijn opgedroogd maak ik met mijn tong een beweging langs mijn lippen zodat de vinger van Bart er wat soepeler overheen glijdt, terwijl ik dat doe stopt Bart de vinger in mijn mond en maakt met de vinger een draaiende beweging om mijn tong heen. Als aangestuurd door een reflex laat ik nu mijn tong om zijn vinger heen dansen, en zuig er af en toe zachtjes op. Het voelt voor mij alsof ik heerlijk door Bart getongd wordt en beweeg mijn tong steeds heftiger om zijn vinger heen, ik hoor Bart weer in mijn oor fluisteren, vindt je dit lekker? Is dit beter dan de eerste keer met je vriendje waar je mij over verteld heb? Vraagt Bart en als antwoord op zijn vraag zuig ik nog harder op zijn vinger en kreun hierbij. Hmmm zegt Bart, en vraagt, wat zou jij anders doen op je eerste afspraakje als wat je toen deed? Ik denk even na en zeg ik zou me beter voor bereiden. Hoe dan? Vraagt Bart. Ik zou me er beter opkleden, zodat mijn vriendje makkelijker op onderzoek over mijn lichaam kan gaan, ik zou ervoor zorgen dat mijn vriendje beter door krijgt dat het zoenen waardeloos is. Wat zou je aandoen in dat geval? Vraagt Bart. Ik zou het jurkje aandoen wat ik deze avond aan had, en waarschijnlijk zou ik mijn slipje net zo als vandaag uitlaten zeg ik. Hmmmm kreunt Bart, dat klinkt opwindend. En hoe zou het afspraakje volgens jou nu verlopen? Vraag Bart. Weer moet ik even nadenken, en het zal wel door de geiligheid komen, maar er komen alleen gedachtes bij me op waarin ik ongelofelijk ordinair tekeer ga met mijn vriendje achter de school, waar ik, toen ik 15 was voor het eerst gevingerd werd. Omdat ik me schaam voor deze gedachtes vertel ik Bart alleen over de school en laat hierbij de ordinaire details achterwege, maar aan Bart reactie te merken is hij tevreden met het antwoord.

Bart legt nu weer zijn vinger op mijn lippen en begint het zelfde spel als zo juist met mij te spelen, hierbij glijdt zijn vinger weer tussen mijn lippen en lijkt het alsof ik verwikkeld ben in een heerlijke tongzoen. Nu pakt Bart mijn beide armen van tafel en buigt deze boven mijn hoofd, zodat deze over de rand van de tafel komen te hangen boven mijn hoofd, ik voel vervolgens weer een zachte streling over mijn lippen gaan en als van zelf open ik mijn mond een klein stukje om zijn vinger weer binnen te laten. Maar dat gebeurt deze keer niet, Bart blijft nu heel zachtjes mijn lippen strelen en na een seconde of 10 pakt hij ineens mijn gezicht vast met beide handen en drukt hierbij zachtjes zijn lippen op de mijne. Ik open meteen mijn mond en laat mijn tong langs zijn lippen glijden op zoek naar zijn tong, waarna wij minuten lang alleen maar met elkaar tongen, elkaar kleine kusjes geven en ik Bart af en toe zachtjes in zijn lippen bijt als een hongerige kat. Barts handen gaan ondertussen weer op zoek naar mijn tepels die vervolgens weer lekker gestreeld, gerold en getrokken worden tot dat ze weer als stijve knoppen overeind staan. Doordat Bart boven mijn hoofd staat voel ik zijn blote benen zo nu en dan langs mijn handen schuren en zonder na te denken beginnen mijn handen een eigen leven te leiden. Ze strelen langs de benen van Bart en glijden aan de achterzijde van zijn benen omhoog totdat beide handen op zijn billen komen te liggen, deze keer laat Bart mij mijn gang gaan en knijpt mij ter aanmoediging nog eens flink in mijn tepels.

In gedachte probeer ik mij een voorstelling te maken over hoe ik op dit moment, voor deze tot anderhalf uur geleden, onbekende man op tafel lig. Mijn benen heb ik nog steeds een flink stuk uit elkaar liggen, waardoor Bart ongetwijfeld een goed zicht heeft op mijn geile kutje en doordat mijn armen boven mijn hoofd reiken, zullen mijn borsten mooi strak overeind staan met daarop mijn stijven tepels fier omhoog stekend als een stel mooie knoppen. Dit plaatje maakt dat ik meteen weer het bloed voel kloppen in mijn klitje en mijn schaamlippen voel open gaan, of komt het door de combinatie van deze gedachte en de heerlijke aandacht die mijn tepels nu krijgen? Vraag ik mijzelf af. Bart stopt met het zoenen en stapt een stukje naar achteren waar door mijn handen op zijn heupen komen te liggen, ik glij nu met mijn handen langzaam verder naar voren om te zien of ik zijn pik kan vinden, maar voordat deze gevonden heb pakt Bart mijn handen en zegt niet zo ongeduldig jij. Bart trekt aan mijn armen en hierdoor glijd ik met handdoek en al de tafel over, zodat ik met mijn hoofd over de rand van de tafel kom te liggen. Bart laat mijn armen los en laat zijn handen weer over mijn lichaam glijden, deze keer glijden zijn handen weer richting mijn kruis, waar ze zachtjes over mijn kutje heen glijden. Hierbij laat Bart zijn ene hand op mijn klitje rusten en de vingers van zijn andere hand glijden zachtjes tussen mijn openstaande lippen door. Door dat Bart nu dichter bij de tafel is komen te staan om goed bij mijn kutje te kunnen voel ik dat zijn kruis tegen mijn hoofd aan rust, dit idee en de aandacht die mijn kutje op dit moment krijgt maakt dat ik weer super geil word. Zachtjes ontsnapt de een naar de ander kreun uit mijn mond, en met beide handen pak ik nu weer de billen van Bart vast, nu wat stevigere als zojuist zodat Bart niet achteruit kan stappen. Mijn hoofd laat ik nu achterover zakken zodat ik met mijn gezicht voor het kruis van Bart kom te liggen en door mezelf een beetje op te trekken voel ik ineens de eikel van de pik van Bart over mijn gezicht glijden. In tegen stelling tot zojuist houd Bart me nu niet tegen, maar gaat door met het verwennen van mijn kutje, hierbij glijden nog steeds zijn vingers in een rustig tempo tussen mijn lippen door en de vingers van zijn andere hand nemen zachtjes mijn klitje vast. Ik steek voorzichtig mijn tong uit en probeer hiermee de knots van Bart aan te raken, eerst glijdt zijn eikel over mijn neus heen de verkeerde kant op, maar bij mijn tweede poging is het raak. Zachtjes lik ik met mijn tong langs de top van de eikel van Barts lul en proef een licht ziltige smaak en voordat ik de kans krijg om een tweede keer te likken is zijn eikel al weer verdwenen in het niets. Door de blinddoek voor mijn ogen heb ik geen idee waar de lul van Bart zich precies bevindt, wat ervoor zorg dat ik ongeduldig met mijn handen in de richting van Barts geslachtsdelen begin te graaien en stevig vast grijp. Meteen breng ik zijn lul naar mijn mond en laat mijn tong over zijn eikel glijden, hierbij maak ik afwisselend een likkende en dan weer een draaiende beweging. Aan de handen van Bart in mijn kruis te merken, laat deze actie Bart niet onberoerd.

Bart laat voorzichtig een vinger in mijn openstaande kut glijden, terwijl hij met de duim zachtjes mijn klitje masseert. Zijn andere hand heeft de weg naar mijn tepel weer gevonden, die hij nu stevig onder handen neemt door er stevig in te knijpen, afgewisseld met zachte strelingen. En weer neemt de geiligheid bezit van mij, waardoor ik als een tijger die haar prooi wil verscheuren de aanval inzet op zijn lul die ik tot nog toe zachtjes met mijn tong bewerkt had. Ik open mijn mond en laat handig zijn lul tussen mijn lippen naar binnen glijden, nu pas merk ik het verschil in dikte van zijn lul in vergelijking met de lul van John. De lul van Bart heeft een omvang die maakt dat ik mijn mond ver moet openen om hem te kunnen hebben en ook nog ruimte over heb om met mijn tong zijn eikel te kunnen bewerken. Bart heeft ondertussen mijn andere tepel tussen zijn lippen genomen en bewerkt deze met zijn tong en tanden terwijl hij eraan zuigt als een klein kind. Door de gelijktijdige aandacht die Bart aan mijn beide tepels en inmiddels weer kletsnat geworden kut geeft voel ik dat mijn tweede orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten.

Terwijl ik mijn best doe om de eikel van Bart met mijn mond te verwennen, begint Bart zachtjes met zijn heupen een neukende beweging te maken, waardoor zijn lul langzaam maar zeker steeds dieper in mijn mond verdwijnt. Met mijn handen glijd ik vanaf de schacht van zijn lul naar zijn stijf staande zak en voel dat Bart nergens schaamhaar heeft, graag zou ik even gekeken hebben om dit te kunnen bewonderen. Bart bijt ineens stevig in mijn tepel en laat gelijk tijdig een tweede vinger mijn kut in glijden en maakt hiermee een roerende beweging. Ook zijn duim blijf onafgebroken rondjes draaien over mijn klitje waardoor ik nauwelijks in staat ben om stil te blijven liggen op de massage tafel, ik trek mijn benen op en zet mijn beide voeten stevig op de tafel en gelijk tijdig duw ik mijn knieën zover mogelijk naar buiten waardoor Bart nog meer ruimte krijg om mijn kutje te verwennen. Mijn handen verkennen zachtjes kriebelend de zak van Bart en het stukje huid er vlak achter, terwijl ik hiermee bezig ben blijft Bart rustig doorgaan met het neuken van mijn mond en ik voel zijn eikel nu achter in mijn mond tegen het gehemelte aanduwen. Doordat ik met mijn hoofd achterover van de tafel afhang, glijdt de lul van Bart zonder enige weerstand steeds dieper mijn keel in. De afgelopen jaren heb ik natuurlijk ook heel wat keren de lul van John in mijn mond gehad maar zo diep als de lul van Bart nu naar binnen glijdt, is nog niet eerder voorgekomen. Met mijn vinger ga ik nu zachtjes over de anus van Bart heen en voor het eerst deze avond hoor ik een grommend geluid uit Barts mond komen, wat voor mij duidelijk maak dat behalve ik ook Bart geniet van deze avond. Bart duwt zijn lul nog dieper mijn keel in en trek hem dan weer voorzichtig terug totdat ik de rand van zijn eikel tegen mij lippen aan voel komen, en voordat Bart zijn lul weer diep mijn mond in schuif laat ik snel even mijn tong over zijn eikel heen gaan. Door dit alles ben ik nu zo geil geworden, ik voel de geiligheid met kleine golfjes mijn kut uitlopen en langs mijn anus op omlaag sijpelen. Om de vingers van Bart nog dieper in mijn kut te kunnen voelen duw ik nu mijn heupen om hoog, en begin vervolgens een neukende beweging te maken zodat de vingers van Bart bij ieder beweging die ik maak mijn kut in en uit glijden. Bart blijft alsof er niets veranderd is mijn klitje en beide tepels bewerken en niet te vergeten mijn mond neuken, hij begint overigens wel een ruwere neuk beweging te maken en als hij zijn lul diep mijn keel in jaagt voel ik zijn onderbuik even tegen mijn lippen aan duwen. Om Bart nog meer aan te vuren druk ik nu plotseling mijn vinger zijn anus binnen, en ga ervan uit dat dit de zelfde uitwerking heeft als dat zojuist bij mijn had toen Bart mijn nog maagd zijnde anus bewerkte. Weer ontsnapt er een grom uit de mond van Bart, en als tegen reactie knijpt hij nog eens hard in mijn tepel en verhoogd de druk van zijn duim op mijn klitje. Dit is voor mij de druppel die nog nodig was om mijn tweede orgasme van deze avond vanuit mijn tenen door mijn lichaam te laten trekken, als een bezetene maak ik met mijn heupen neukende bewegingen en om het gevoel dat door mijn lichaam jaagt nog verder op te poken, Bart blijft in hoog tempo mijn klitje bewerken en trek ineens zijn vingers uit mijn soppende kutje om deze krachtig mijn anus in te duwen, ook blijft Bart mijn tepels bewerken en de een naar de ander golf van het orgasme raast door mijn lichaam. Dacht ik bij het eerste orgasme nog dat ik nooit meer zo een geweldig orgasme mee zou maken, en nu slechts een minuut of 15 later beleef ik een nog intenser orgasme. Ongelooflijk ik weet niet wat mij overkomt deze avond, maar ik weet nu al dat dit de rest van mijn leven drastisch zal veranderen ten aanzien van de beleving van seks.

Als mijn lichaam weer tot rust begint te komen trekt Bart langzaam zijn vingers uit mijn sterretje, wat ervoor zorgt dat er nog een paar naschokken door mijn lichaam trekken en ook mijn tepels die helemaal gloeien van de aandacht die ze gekregen hebben van Bart worden nu met rust gelaten. Bart stopt met de neukbeweging in mijn mond en laat heel langzaam zijn heerlijke pik de mond uitglijden, ik besef nu dat het me niets uit gemaakt zou hebben, wanneer Bart zijn zaad diep mijn keel ingespoten zou hebben en voel zelfs een lichte teleurstelling dat dit ook niet gebeurd is. Bart haalt nu de blinddoek voor mijn ogen vandaan en kijkt me met een brede glimlach aan, en was het een beetje naar jouw zin? Vraagt hij. En als antwoord kreun ik en laat mijn tong langs mijn lippen glijden en kijk Bart hierbij verleidelijk aan. Bart pakt me beet bij mijn armen en trek me overeind en draait mijn lichaam hierbij zo dat ik op de rand van de tafel kom te zitten. Nu pas zie ik Bart geheel naakt voor mij staan, en zonder enig gevoel van schaamte bekijk de nog stijf overeind staande lul van hem. De lul van Bart is inderdaad een stuk dikker dan die van John, en doordat Bart al het schaamhaar rondom zijn lul weggeschoren heeft lijkt hij ook een stuk langer. Ik schat dat de lengte ongeveer een cm of 18 zal zijn en de doorsnee minstens een cm of 5 is, en bevalt het uitzicht? Vraagt Bart en ik besef dat ik zit te staren, maar het kan me nu allemaal niets meer schelen. Bart komt voor mij staan en schuift mijn benen uitelkaar zodat hij er tussen kan gaan staan, hij pakt mijn hoofd tussen zijn handen en drukt zijn lippen op mijn mond en kust deze lichtjes. Dan zegt hij zachtjes wat ben je toch een lekker wijf, en bovenal een geil wijf wat zou ik je graag neuken vanavond. Alleen al de manier waarop Bart naar mijn kijk verraad dat hij elk woord uit de grond van zijn hart meent, en dat maakt dat zijn woorden bij mij inslaan als een bom. Nu pak ik Bart bij zijn heupen en trek hem naar mij toe, en druk mijn lippen op zijn mond om vervolgens mijn tong naar binnen te duwen om zijn tong te zoeken, hiermee laat ik Bart merken dat ik klaar ben om heerlijk geneukt te worden. Mijn handen glijden richting de fier overeind staande paal van Bart, waarbij mijn ene hand onder zijn zak glijdt en met mijn andere hand neem ik zijn lul vast en begin deze stevig af te trekken. Onze tongen strelen zachtjes elkaars lippen en Bart laat zijn handen zachtjes over mijn rug glijden. Bart verbreekt onze kus en gaat met zijn tong langs mijn oor, en waarschuwt mij dat zijn pik inmiddels op ontploffen staat en aangezien ik lekkere pik in mijn kutje wil voelen laat ik hem meteen met rust.

Bart kijkt me ondeugend aan en trek me verder naar de rand van de tafel zodat mijn kut precies voor zijn paal terecht komt, ik pak deze vast en zet hem met de eikel tegen mijn openstaande lipjes aan waarna Bart zijn eikel een heel klein stukje mijn kut in duwt en meteen weer terug trekt. Bart duwt mij voorzichtig achterover zodat ik op mijn ellebogen op de tafel kom te leunen, en pakt me vast bij mijn benen. Deze tilt hij op en legt ze op zijn schouders, waardoor mijn kutje iets omhoog komt te liggen. Hierna zet Bart opnieuw zijn eikel voor de ingang van mijn neukgrot en duwt deze ineens tot aan zijn zak naar binnen, door de olie en de geiligheid glijdt zijn lul zonder weerstand naar binnen en vult mijn hele kut, hierbij bijt ik op mijn lippen om het niet uit te gillen van genot. Wat had ik een zin om zijn lul in mijn kut te voelen, en wat heb ik een zin om flink geneukt te worden. Bart trekt zijn lul weer langzaam terug en tot mijn verbazing haalt hij zijn lul helemaal uit mijn neukertje, ik kijk hem vragend aan en ontmoet weer zijn ondeugende glimlach die niet veel goeds voorspelt. Bart laat mijn benen zakken en trekt mij weer overeind en vraagt, of ik zeker weet dat hij mij mag neuken. Ik kijk hem volongeloof aan en zeg ga vooral je gang. Nee, dat bedoel ik niet zegt Bart, ik bedoel, denk je dat John het goed vindt dat ik je neukt. Bij deze woorden slaat mijn hart over en besef ineens dat ik John even helemaal vergeten was, en mijn geile gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bart ziet de verwarring op mijn gezicht en begint te lachen, maak je geen zorgen zegt hij, toen John mij voor het eerst belde, wist hij al dat mij inhuren betekende dat ik je vanavond buiten de erotische massage je ook zou verleiden tot een flinke neukpartij. Hij heeft zelfs gevraagd of ik buiten de massage nog meer te bieden had, en na overleg heb ik met hem afgesproken dat ik dit van jou zou laten afhangen. Weer denk ik na over de woorden van Bart, het van mij laten afhangen? Hoezo dat? Vraag ik. Nou dat betekend dat ik alleen, als jij dat zou willen verder zou zijn gaan als de erotische massage en John wist mij te vertellen dat dat dan wel goed zou zitten. Hij vertelde me al je gevoelige plekjes en garandeerde me dat jou weerstand spoedig zou omslaan in geiligheid, dat wist hij zeker. Ik kan nauwelijks geloven dat John zo over me denkt en praat, zeg ik. Waarop Bart uitlegt dat John hem vertelde dat hij altijd ontzettend geil wordt als jij met andere mannen flirt en ze uitdaagt, en hij denkt te weten dat er stiekem in jou een ontzettende geil vrouwtje schuil gaat die op deze manier gevonden zou gaan worden. Ik kijk Bart aan en moet lachen en zeg, hij kent me schijnbaar beter dan dat ik mezelf ken. Want geil was ik zeker, en ik zou met je geneukt hebben ook, als je niets gezegd had. Bart moet nu lachen en zegt ja je bent inderdaad een geil wijf, maar dat had ik al tegen je gezegd. Hij komt nu weer voor me staan en begint mij nu in mijn hals te kussen, en gaat met zijn hand zachtjes door mijn nek. Hierdoor raak ik bijna meteen weer opgewonden, en Bart fluistert in mijn oor en nu zal ik je neuken ook. Door deze woorden lopen de rillingen over mijn rug, en ik druk spontaan mijn lippen weer op de mond van Bart en begin hem wild te tongen, waarna ik zeg, ja en we zullen neuken ook en wel nu.

Bart stapt weer een stukje naar achteren en begint weer te lachen, dat is goed zegt hij maar dan wil ik dat jij jezelf aankleed zoals je net omschreven heb, zoals je dat zou doen als jij je eerste afspraakje zou kunnen overdoen. Ik denk even na en bedenk dat ik dan alleen maar het jurkje aan zou hoeven te trekken, en spring van de tafel om dat meteen even te doen. Voordat ik bij de tafel weg kan lopen om mijn jurkje van de bank te pakken grijp Bart mij echter vast en zeg, wacht! Laat mij eerst even de overtollige olie van je lichaam afvegen anders hadden wij net zo goed het jurkje aan kunnen laten. Bart neemt de handdoek van de tafel en gaat door zijn knieën om zo vanaf mijn voeten zachtjes wrijvend over mij huid de olie stukje bij beetje af te vegen. Wanneer Bart boven mijn knieën aangekomen is, verzet ik mijn voeten zodanig dat Bart ook goed bij mijn schaamstreek kan om ook daar de olie en andere nattigheid weg te kunnen nemen. Wanneer ik zo sta, komt Bart met zijn gezicht tot vlakbij mijn venusheuvel en geeft daar snel wat kleine kusjes en blaas vervolgens zachtjes tegen mijn klitje. De rillingen lopen weer door mijn lijf en kan bijna niet wachten totdat Bart zo dadelijk zijn heerlijk pik bij mij naar binnen schuif. Bart veegt nu zachtjes met de handdoek over mijn schaamlippen en kan het niet laten om hierbij even zijn vinger tussen mijn schaamlippen door te laten gaan. Hierna vervolg Bart zijn weg verder omhoog en veegt zorgvuldig mijn heupen, billen, buik en onderrug schoon, dan komt Bart omhoog en veegt de rest van mijn rug en mijn nek schoon. Om mijn borsten van de overtollige olie te ontdoen, blijft Bart achter mij staan en trek me zachtjes tegen zich aan, ik voel hierbij zijn nog half harde pik tegen mijn billen aanduwen en kan het niet laten deze even zachtjes te masseren door even met mijn billen te draaien. Bijna meteen voel ik zijn pik weer opzwellen en tegen mijn billen aankloppen, Bart heeft ondertussen zijn armen om me heen geslagen en is bezig de om mijn borsten schoon te vegen. Zonder al te veel aandacht aan mijn borsten te geven veegt Bart ook het laatste stukje van mijn lichaam schoon en fluistert zachtjes in mijn oor dat ik er klaar voor ben. Nu kan ik mijn jurkje pakken en aandoen, ook Bart begint zichzelf weer aan te kleden, wat maakt dat ik even denk dat het toch hierbij zal blijven. Bart ruimt vervolgens zijn olie, handdoeken en massagetafel op en kijkt mij weer ondeugend lachend aan, hij vraagt mij, of ik op blote voeten naar mijn afspraakje gegaan zou zijn en blijft mij hierbij aankijken. Nee, zeg ik, nou doe dan je schoenen aan, zegt Bart en wanneer ik mijn slippers wil aandoen zegt Bart tegen mij dat het veel handiger zou zijn wanneer ik schoenen aan zou doen die een hogere hak hebben, en lacht daar weer geheimzinnig bij.

Zonder verder na te denken over zijn woorden loop ik de kamer uit om boven even snel een stel pumps aan te trekken met daaronder een flink hoge hak. Wanneer ik de pumps aan heb ga ik nog snel even voor de spiegel staan en bekijk mezelf hierin, wat ik zie bevalt me prima want door de hele sfeer van vanavond ziet mijn gezicht er verhit uit en dit in combinatie met de lichte glans van de massage olie, die nog niet helemaal in mijn huid getrokken is, geeft een heel speciaal effect aan de manier hoe ik er nu uit zie. Door de hoge hakken lijken mijn benen een stuk langer dan normaal en door dat ik een kort jurkje aan heb geeft dit een bijna hoerige uitstraling aan het beeld wat ik in de spiegel waarneem, door de dunne stof van het jurkje heen zijn mijn tepels goed waarneembaar. Deze staan nog steeds samengetrokken overeind, dit komt door het branderige gevoel wat nog steeds goed voelbaar is op en rond mijn tepels, ontstaan door de intensieve behandeling die Bart zojuist op ze los gelaten heeft. Ik geef me een knipoog en loop weer terug naar beneden, onderaan de trap staat Bart mij op te wachten en gaat met een goedkeurende blik over mijn lichaam. In de hal staan ook de massagetafel en de rest van de spullen van Bart klaar, wat voor mij maakt dat Bart schijnbaar toch van plan is om te vertrekken. Dit laatste kan ik echter nauwelijks geloven, waarom zou Bart mij anders hebben laten aankleden en daarbij speciaal om hoge hakken gevraagd hebben. Bart doorbreekt mijn gedachte met de vraag of ik hem wil helpen de spullen naar zijn auto te brengen, zodat wij weer snel door kunnen met waar we gebleven zijn. Gelukkig denk ik, en pak snel de tas van Bart en open de deur, om voor Bart uit naar buiten te l

Aantal keer bekeken: 41682
Waardering: 8.52 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online