Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkracht (1).

U leest om dit moment het verhaal Verkracht (1) gepost door Lilo (meisje) :P. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Lilo (meisje) :P
Gepost op: 2011-7-17

Verhaal:

Verkracht (1)

'Micha,ruim je kamer NU op!'zegt haar moeder boos. 'Mam, kan dat ook NA de disco?!'roept Micha terug. 'Oke, maar dan ook meteen!' De moeder van Micha gaat naar beneden. 'Het eten is zo klaar!' roept ze naar Micha. 'Tsss ouders.' Micha heeft al jaren geen vader meer. Hij werkt als militair van Afghanistan.Ze bewerkt haar gezicht met wat maké-up. Ze doet haar jurkje aan. Het is een erg korte, als je bukt, zie je bijna haar string. Ze doet maar geen b.h. aan,maar eigenlijk is dat wel nodig. Micha is 17 en heeft al grote borsten. Als ze klaar is, gaat ze naar beneden, eet haar eten op en vertrekt. Ze is nog even boos op haar moeder die weet dus nog niet dat Micha al weg is. Bij de disco is ze alleen. Ze woont pas in de stad, Seal Creek. Ze bestelt 1 biertje. Na een paar keer drinken, besluit ze te gaan dansen. Als het nummer is afgelopen drinkt ze wat van haar biertje. Even later, merkt ze dat er iets mis is. Snel gaat ze naar de toiletten, er komt de volle lading uit. Als ze klaar is gaat ze naar huis. Ze loopt naar buiten pakt haar fiets, en fietst richting het huis. Ze hoeft nog 2 straten te fietsten, als er aan het eind van de straat een groepje jongens staat. Ze zijn zeker in de 20. Tot haar schrik fietsen ze haar kant op. Ze wil zich omdraaien, maar kreeg de kans niet eens. Ze werd ingesloten door de jongens. Ze werd van haar fiets gesleurd. 'Kom met ons mee, dan zal je niets gebeuren.' sliste 1 van de jongens de haar vast had. 'Niet gillen tenzij je een klap wilt.' fluisterde een andere jongen.Ze werd meegesleurd door verschillende stegen, vol dronkelappen en andere verkrachters. Ze werd meegesleurd naar een huis en daar moest ze wachten.

Aantal keer bekeken: 18880
Waardering: 2.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online