Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verlegen.

U leest om dit moment het verhaal Verlegen gepost door Daphne Debie. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Daphne Debie
Gepost op: 2011-3-15

Verhaal:

Verlegen
Ik werk sinds enkele maanden in een garage. Als je natuurlijk als vrouw tussen al die mannen werkt, krijg je onvermijdelijk veel aandacht van hen. Vind ik helemaal niet erg maar van sommige is het welkom, van andere vind ik het dan weer vies. Nu zit er eentje tussen die altijd langdurig naar me kijk, hij zegt niet veel en kijkt snel weg wanneer ik de blik beantwoordt. Tom is zijn naam. In juli, tijdens de jaarlijkse bbq, zat ik toevallig naast hem. Alweer voelde ik zijn blik toen ik ging aanschuiven bij het groentenbuffet.
Na het eten en rijkelijk veel drank, begonnen we met de boel wat op te ruimen. Net als ik in de refter sta, hoor ik de deur dichtslaan... Daar staat Tom dan, hij kijkt me recht in de ogen en komt met grote stappen naar me toe. Hij duwt me tegen de koelkast en kust me hevig op de mond. "Lekker geil ding" hoor ik hem fluisteren "ik neem je hier en nu!" Verrast door deze plotse wending en ook wel supergeil ondertussen, laat ik het allemaal gebeuren. Zijn handen gaan wild onder mijn t-shirt en in geen tijd heeft hij mijn bh losgeprutst waardoor hij nu volledige toegang heeft tot mijn borsten. Zijn wijsvingers gaat plagend over mijn tepels waardoor die al redelijk stijf staan. Ooooh wat voelt dit geweldig, ik voel hoe mijn string doorweekt is van mijn eigen geil. "Neem me, neem me nu" fluister ik in zijn oor. Hij tilt me op en zet me op tafel, heft mijn rokje op en duwt mijn stringetje opzij. Ik voel hoe 2 vingers mijn grotje binnendringen en zachtjes in en uit gaan. Met zijn duim masseert hij mijn clitje, aaaaaaaaah wacht smacht ik naar hem! Ondertussen zie ik dat zijn broek bijna op springen staat dus maak ik zijn broek los en voel door zijn slip aan zijn stijve lul. Hij kreunt zachtjes wat voor mij een teken is om met mijn hand in zijn slip te gaan en zijn eikel zachtjes te masseren. Hij duwt me plots achteruit, doet zijn slip af en duwt zijn keiharde lul tegen mijn sappige kut. In 1 stoot is hij binnen, hij neukt me heerlijk hard en terwijl ik op de tafel lig, hef ik mijn benen nog wat op zodat hij nog wat dieper kan in me komen. het duurt niet lang voor we beide aan ons hoogtepunt zijn. We komen beiden hard kreunend klaar. Terwijl mijn kutje samentrekt van het hevige orgasme, voel ik hoe zijn geil in me stroomt. Hmmmm wat heerlijk!
Uitgeput blijven we nog eventjes nagenieten tot er plots op de deur wordt geklopt! Vlug kleren aan en we doen alsof we beide bezig zijn met afwassen. Beste dat niemand doorheeft wat er zich hier heeft afgespeeld.
Na dit avontuurtje zijn er nog vele gevolgd, we zijn als het ware echte fuck-buddies geworden. En dat van die verlegen jongen...

Aantal keer bekeken: 6647
Waardering: 7.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online