Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verliefd op de Leraar.

U leest om dit moment het verhaal Verliefd op de Leraar gepost door Hansje Appel. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Hansje Appel
Gepost op: 2007-7-14

Verhaal:

Verliefd op de Leraar
Ze kenden elkaar al van gezicht. Haar broer was een vriend geweest van hem, en hij kende haar moeder weer via via. Op een verjaardag wisselden ze nummers uit omdat hij basgitaarles gaf. Zij wilde dat altijd al eens leren en belde hem daarom een paar weken na het feest voor de eerste les.
De eerste paar keer was het allemaal heel onschuldig; hij legde uit en zij speelde na. Hij was een stuk of 18 jaar ouder en zij nog maar een puber, dus van flirten was toen nog geen sprake.
Hoewel, toen ze na ongeveer een half jaar les alleen thuis was en alleen in bed lag, dacht ze aan hem. Ze fantaseerde dat ze bij hem moest slapen omdat haar ouders de stad uit waren. Hij had geen groot huis, en geen ruimte voor een bank. Ze moesten samen in zijn bed. Zij lag rustig lepeltje lepeltje met hem toen hij haar nek zoende. Ze draaide zich rustig om en zoende hem op zijn mond.
Het was haar eerste seksuele fantasie en elke keer als ze les van hem had, moest ze er aan denken.

De jaren vorderden en ze werden allebei ouder. Hij bleef hetzelfde, maar zij werd volwassener. Ze begreep heel goed hoe hij haar behandelde. Soms speelden ze samen een baspartij en dan kwam hij achter haar staan om haar handen goed te zetten. Dan voelde zij zijn warme lichaam tegen het hare aan en tintelde haar onderbuik. Ook nu had ze nog niet veel ervaring met seks, maar ze wist dat deze man voor haar meer was dan alleen maar 'de leraar'.

Zij volgroeide tot een jonge vrouw met mooie vormen en een charmante houding. Ze had niet veel aandacht van de jongens van haar leeftijd, maar oudere mannen zagen haar des te vaker staan. Ze flirtte niet veel maar als ze iemand echt aantrekkelijk vond, ging ze ervoor.
Zo ook bij haar leraar. Ze wist door haar ervaringen met oudere mannen heel goed hoe je kon merken dat zo'n man wat in je zag.
En haar leraar, die voor haar meer was dan een leraar, haast haar grote liefde, keek haar aan op zo'n manier. Zei dingen op zo'n manier.
Raakte haar af en toe 'per ongeluk' aan. Als ze werd opgehaald van les, was het soms genant om uit te leggen waarom de twee op de grond lagen van het lachen- zelfs al was het alleen maar lachen wat er gebeurde.

Maar ze wist, dat hij nooit een move zou maken. Hij was niet zozeer verlegen, dat niet, maar hij wist dat hij als haar leraar in een onmogelijke positie zat. Hij had haar wel eens gekust in de tussentijd, en vaak ging het kussen dan bijna over in zoenen. Bijna, want het gebeurde net niet. De leraar voelde zijn geweten tegenspreken.
Maar zij wou het er niet bij laten. Zij wist, dat als zij hem zou verleiden, dat hij zich direct over zou geven. En dus gaf ze aan dat het haar leuk leek wat met hem te eten. Hij wou vanwege zijn positie echter niet samen gezien worden, en omdat zij nog bij haar ouders thuis woonde, spraken ze bij hem thuis af. Koken konden ze allebei niet, dus zij kocht wat cateringvoedsel in en hij had zijn toch al zo kleine huisje wat sfeer gegeven met kaarslicht.
Ze aten wat en praatten veel, want ze begrepen elkaar als geen ander. Zij, nooit emoties loslatend en hij, emotioneel afgesloten van de wereld, vertelden elkaar alles. Niemand kwam daar tussen.
Het nagerecht bestond uit aardbeien met slagroom. Zij had ze ingekocht, omdat ze de werking ervan al meerdere malen had opgemerkt.
In plaats van tegenover elkaar gingen ze nu naast elkaar zitten en voerden elkaar de aardbeien. De slagroom werd eerst in zijn mond gespoten als hij een aardbei ophad, maar al snel nam hij initiatief en spoot haar gezicht onder. Vervolgens kuste hij het eraf.

Zij wist, dat dit haar moment was. Als ze ooit iets bij hem wou bereiken op sexueel gebied, dan was dit haar kans. En ze liet hem niet schieten.
Ze keek hem diep in de ogen en begon hem te zoenen. Hij liet zich door haar verleiden terwijl ze hem naar zijn bed, dat letterlijk 2 meter verderop stond, leidde. Ze gooide hem op het bed. Onschuldig als ze anders overkwam, was het wel duidelijk hoe ze er nu tegenover stond.
Hij hield zijn ogen dicht. Zij knoopte zijn shirt los, en daarna zijn broek. Gretig als ze was, nam ze zijn stijf wordende pik in haar mond en begin hem wild te pijpen, alsof haar leven ervan afhing.
Hij kwam sneller dan ooit en schreeuwde haar naam. Zij, zenuwachtig als ze was, hield het vervolgens bij zoenen omdat hij nu die volgende stap moest zetten.
Hij tilde haar van het bed af en ontdeed haar van haar shirt en spijkerbroek. Vervolgens deed hij, haar recht in de ogen kijkend, haar beha uit. Nu stond zij dus in haar string, die ze speciaal voor deze avond had aangeschaft.
Rustig begon hij haar borsten te masseren terwijl zij hem wild zoende.
Hij wist wel wat hij moest doen, hij had jaren meer ervaring dan zij. Rustig vonden zij wederom het bed waar ze zich van de overige kledingstukken ontdeden. Haar leraar had nu overal lak aan terwijl hij zijn weg naar benede vond. Haar poesje was verreweg het mooiste wat hij ooit had gezien. Hij bezorgde haar haar eerste orgasme ooit terwijl zij tranen van geluk huilde.

En nu, wisten zij, was het tijd voor de daad. Meer dan 9 jaar hadden zij het uitgesteld en om elkaar heengedraaid.
Zij was nu wat nerveus maar liet geen moment merken wat er door haar heen ging. Zijn stijve pik kwam zachtjes in haar en hij nam haar beheerst, zoals een vader zijn zoon zijn eerste biertje geeft.
Zij zaten rechtop zodat ze elkaar constant in de ogen keken. Hij zei haar naam constant en zij liefkoosde hem met allerlei opwindende woorden.
Hij begon steeds harder en harder te stoten en voelde dat hij zou komen.
Hij kwam keihard in haar warme, natte vagina, terwijl zij al klaarkomend zijn naam schreeuwde.

"Ik hou van je", zei hij tegen haar. Zij vertelde hem hetzelfde en zij sloten de avond in stijl af.

Genieten bleef niet uit na die eerste keer. De lesruimte was nu niet meer bij hem, maar bij haar thuis, omdat hij ruzie met de buren had. Zij had ouders die allebei werkten, dus als hij s'middags kwam hadden zij alle tijd om te doen wat ze wilden.
Ze zoende hem, hij nam haar. Op de keukentafel, op de nieuwe straalwitte bank, en in het bed van haar ouders. Ze voelde zich nooit ongemakkelijk bij hem, en hij vertelde haar nog altijd over zijn diepste gevoelens.

Eén keer voelden zij zich zo opgewonden dat ze de afspraak met vrienden in de kroeg even lieten voor wat het was. Zij liep het damestoilet in en hij liep haar stiekem achterna. Dan nam hij haar heel hard, of zij gaf hem de geilste blowjob van zijn leven.
Ook als zij hem thuis ontving was het altijd oppassen. Soms kwam haar vader eerder thuis en moest hij verklaren waarom haar vest en beha niet aan waren en hij zijn schoenen uithad.
Gelukkig was haar vader geen verstandig man op het gebied van sex.

En zo ging het leven door, voor hem en haar. Bij elke ontmoeting konden zij elkaar beminnen, al was het stiekem. Daarnaast bespraken zij alles, ze begrepen elkaar als geen ander.
Langzaam werd zij verliefd op de leraar en hij op haar. Maar een relatie zat er niet in, dat wisten ze allebei wel.
Toen haar moeder hen betrapte terwijl ze een nummertje in bad maakten, was het afgelopen.
Zij mocht geen les meer bij hem nemen en omdat haar moeder het verhaal openbaar maakte, moest hij verhuizen. Hij zei niet waarheen.

Ze spraken elkaar niet meer en misten elkaar intens, maar wisten dat hun intense liefdesverhaal hier was gesloten.

Hansje Appel


Aantal keer bekeken: 8467
Waardering: 7.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online