Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verliefd op een jongen.

U leest om dit moment het verhaal Verliefd op een jongen gepost door Nadia. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nadia
Gepost op: 2009-5-27

Verhaal:

Verliefd op een jongen
Ik ben een meisje van 13, bijna 14.
en ik zit in het 2de.
Bijna ga ik naar het 3de.
Toen het schooljaar begon kwam ik in de 2de te zitten,en ik was gelijk al de eerste dag ziek. toen kwam ik 2 dagen later weer naar school,en toen kwam ik de school inlopen, en ik zag een jongen op bankje zitten en ik kreeg allemaal kriebels in mijn buik. ik voelde me echt blij, hij zag er zo leuk uit. ik voelde echt alsof hij de ware was, liefde op 't eerste gezicht. Zoiets had ik nog nooit gehad.
Hij had klein beetje lang haar, donker haar, met blauwe ogen. en een oorbel. En elke dag zag ik hem maar weer lopen, en ik keek hem aan en hij mij dus ik kreeg gevoel dat hij wist dat ik bestond. Dus ik besloot hem op te zoeken op hyves. Ik heb echt avonde lopen zoeken naar hem. Ik kon het natuurlijk niet vinden want ik wist helemaal niks van hem, ook niet hoe hij heette, het enige wat ik wist dat hij in de 3de zat. Na heel veel zoeken, en vragen hoe hij heette. Had ik hem eindelijk gevonden. Ik stuurde hem een privébericht waarin stond, jij zit toch ook op .... die school enzo.
En hij stuurde terug: jaa jij ookx.
En ik voelde me zo goeed.
En hij vroeg meteen me msn.
IK gaf hem natuurlijk..
Najaa ik had hem dus tijdje op msn en we gingen gewoon praten met alles goed enzo. Maar wat bleek dus hij wist niet wie ik was in het echt. Dus toen ik op school kwam is er een vriendin van mij naar hem toe gegaan en had gezegt dat ik Nadia was. En hij zei oke.
Dus die avond kwam ik op msn en het eerste wat hij zei was;
Hee schoonheid, je ziet er leuk uit.
En ik voelde me zo blij, er ging van alles door me heen. Najaa we hadden dus een tijdje weer gepraat op msn. En ineens zei ik iets, en begon hij heel raar toe doen op msn. Hij zei steeds stoer hoor. En toen kregen we een beetje ruzie, en hij zei wat wil je nou van me. Ik ging toen echt door een hel. Ik wist dat mij zoiets zou overkomen. Njaa 1 week later begon hij weer lief te praten, en daarnaa weer heel raar. En daarna weer.
Ik heb echt gewoon dagen gehuilt om hem. Ik wist niet wat ik met hem moest ik vond hem gewoon zo leuk. Ik dacht elke dag aan hem. En ook al hadden we telkens ruzie en ik zag hem op school kreeeg ik alsnog allemaaal kriebels in me buik. 1 maand later ofzo begon hij ineens nog liever te praten. En toen werd ik helemaaal verliefd op hem. En hij zei dat hij mij een leuk meisje vond. En zei dat het mischien wel iets werd. En ik kon het maar niet geloven dat hij dat zei. En toen zei ik op msn iets verkeerds volgens hem, en begon hij mij uit teschelen, en hij zei ja op msn grote bek, en inm het echt durf je me niet eens aan te kijken. Ik voelde me echt kut. En had weer 2 weken niet met hem gepraat. En na 1 week ofz. zette hij een reactie op hyves bij mij foto en er stond in leukerd. dus ik zei op msn bedankt voor je reactie. en hij zei het is toch de waarheid geen dank hoor. En toen begon hij weer helemaal te praten. En ineens hadden we het over onze leeftijd. Hij dacht dat ik 14 was. En ik zei dat ik 13 was. Hij schrok zich kapot. Want hij was zelf natuurlijk 16. En hij zei ja sorry het word nooit wat met jou leeftijd. En ik barstte in tranen uit. Ik heb 1 uur lang lopen huilen. Ik stopte niet meer. Dus ik probeerde hem uit mijn hoofd te halen, en na een tijdje kon hij mij niks meer schelen. En ik was natuurlijk blij datik hem bijna uit mijn hoofd had gezet. Paar dagen later zat ik dus weer ff op msn. En begon hij ineens te praten, Met liefie enzo. en ik zei hoezo praat je tegen mij ik heb je uit mijn hoofd gezet. En hij zei nee sorry het spijt me, leeftijd boeit me niet. Liefde is het belangrijkst. En toen begonnen we weer te praten, dat is nu ong.. een maand geleden of iets langer, en ik praat nu nog steeds met hem. Op school heb ik nog niet zo vaak met hem gepraat. Want dan gaat me hart tekeer. Dat zou ikniet overleven. Hij is zo lief, mooi, leuk GEWOON ALLES!
En hij vroeg laatst of ik hem op school een kusje wil geven. en Dat wil ik best doen maar hoe kan ik dat doen, als ik hem amper durf aan te kijken!
Ik kan het niet beschrijven mij gevoel is zo raar als ik met hem praat op msn ofzo. HEt was echte liefde op eerste gezicht. Ik weet niet hoe het verdergaat aflopen met ons. Maar ik hoop dat ik ooit met hem durf te praten, ooit zomaar naar hem durf toe te lopen! IK HOOP HET!.
Ik voel me altijd zo onzeker bij jongens. En ze zeggen altijd wel tegen me je bent mooi. Maar ik voel me niet mooi. Ik weet niet wat ik moet zeggen of doen als ik bij HEM ben. Ik denk steeds dat ie gaat zeggen, je bent toch niet zo mooi enzo. IK WEET NIET WAT IKMOET DOEN!

Vroeger dacht ik altijd, :
later als ik ongeveer 14 ben ofzo wil ik een jongen die beetje lange haar heeft je weet wel zoals zac efron.
En hij moet blauwe mooie ogen hebben.
En lief voor me.
En die heb ik nu gevonden.
Ik ben van hem gaan houden.
Heel apart gevoel geeft hij mij.


IK MOEST DIT KWIJT!
xx

Aantal keer bekeken: 2682
Waardering: 6.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online