Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vervolg van Mistake ( ik wil mijn verhaal even kwijt ) .

U leest om dit moment het verhaal Vervolg van Mistake ( ik wil mijn verhaal even kwijt ) gepost door dubbele M . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: dubbele M
Gepost op: 2012-10-22

Verhaal:

Vervolg van Mistake ( ik wil mijn verhaal even kwijt )
Voor de lezers die mijn verhaal ooit in 2009 hebben gelezen is dit eigenlijk het vervolg. Het is eigenlijk een best RAAR verhaal haha, maar je zou het denk ik echt niet geloven.

In mijn vorige (waar gebeurt) verhaal, vertelde ik dat ik iemand al zolang leuk heb gevonden en toch niks geworden is. We hadden allebei een vriendin en vriend en dachten dat alles zo goed zou zijn. Hij had met zijn vriendin 4jaar lang en ik uiteindelijk 2,5 jaar.....

Maar toen gebeurde er dit.... als vrienden gingen we al met elkaar om, maar gingen we nooit praten over vroeger,,, omdat we allebei een relatie hebben. We gaan zelfs altijd met een groepje uit eten of naar buiten om wat leuks doen...
Op een dag gingen we met een groepje naar de film en kwam mijn vriend heel erg laat pas opdagen.... Hij is zoals altijd erg laat met afspraakjes... Majah... we stonden dus te wachten voor de bioscoop tot de film begon gingen de andere alvast naar binnen om de film te zien. De jongen die ik leuk vond/vind wilde blijven wachten maar een vriend zei van niet doen.. Dus ze gingen weg. ik dacht in me hoofd al van.. wat voor vrienden zijn jullie om zonder mij de film alvast te gaan kijken. Na een kwartier alleen zitten wachten kwam mijn vriend eindelijk opdagen en ging ik boos naar boven om de film te zien.

De volgende dag sprak ik de jongen die ik leuk vond/ vind op whatsapp om te praten over gisteren hoe stom het was dat ik alleen moest wachten.. opeens kwam het bij hem eruit dat hij niet samen wilde wachten, omdat hij niet wilt dat andere mensen dachten dat hij mij nog leuk vond( of gevonden had). Dus ik dacht hoe kom je daar opeens bij ? is al zolang geleden dat iedereen weet dat wij elkaar leuk hebben gevonden en niks werd tussen ons. Dat kwam dus door heel veel stomme misverstanden... majah... uiteindelijk waren we zo aan het praten over onze gevoelens van vroeger... kwamen we erachter dat we elkaar nog heel erg leuk vinden net als vroeger. We konden niet meer stoppen met praten en praten over vroeger. Hoelang ik hierook opgewacht heb, het deed me echt veel toen hij met zijn vriendin kreeg. Het was niemand opgevallen omdat ze dachten dat ik met iemand anders had.

Nadat we elkaar gesproken hadden, wisten dat dit fout gaat lopen. Hij had een vriendin ... en ik een vriend. Wat nu ? wat moeten we doen ?
Ik heb gekozen om niet meer tegen elkaar te praten omdat het heel erg oneerlijk was voor onze vriend en vriendin. Na een dag om niet tegen elkaar te praten, gingen het toch mis in de avond.
Hij kon het maar niet vol houden om niet tegen mij te praten of andersom... Hierna besloten wij het uit te maken met onze huidige vriend en vriendin.

Maar het rare was.... dat mijn vriend toen echt heeeell raar deed, alsof bestemd is dat ik gewoon met een ander moet gaan. Want voordat ik echt contact ( telefoonisch whatsapp) kreeg met de jonge die ik leuk vond. Zei mijn vriend dat hij opeens rust wou en zich nutteloos voelde. Ik mocht hem niet eens bellen of smsen ? wat is dit? Hij en ik hebben dat toen wel 4dgn lang vol gehouden..... Omdat ik het al gewend was. Ik had toen eerder gezegt dat als hij dit weer doet ( mij zomaar laat zitten en niks van zich laat horen ) maak ik het uit. Oke als ik echt van hem hield,,,, maakte me echt helemaal niks uit... als je maar terug komt bij mij en dat dacht ik ook. Maar het was anders. Toen hij na 4dgn in mijn kamer liep en niks zei behalve sorry, wist ik dat dit het einde was tussen ons. TOen hij me vast hield kon ik niet eens huilen. ik snapte het gewoon niet waarom dit kan?
Waarom laat hij mij telkens zitten, omdat hij rust wil?
Ik ben iemand die veel aandacht nodig heb en niet iemand die je zomaar wilt hebben wanneer je me nodig heb.

Uiteindelijk heb ik het uitgemaakt met mijn vriend.
De jonge die ik leuk vond/vind zou toen ook uitmaken met zijn vriendin. Maar het lukte niet zomaar. Ze hebben nooit ruzie of dingen waarmee ze dwars zitten. Hij kon niet zomaar uitmaken zonder iets te zeggen. Maar zij voelde het al aankomen en wist dat ik degene was waarop hij viel.
Na 2 a 3 wkn had hij het ook uitgemaakt en ging toen met mij.

Het is echt heeel raaar hoe dit allemaal gegaan is. Niemand bij mij thuis was het eens met mij om met mijn huidige vriend te gaab. Ze vinden het allemaal oneerlijk voor mijn Ex.. Maar wat had ik anders moeten doen ? met mijn tegenzin gaan en toch verder gaan met hem ?
Tuurlijk hou ik van hem... maar als je van iemand hou betekent niet altijd dat je degene bij je hebt.. toch ?

Sorry voor mijn langdradig verhaal...
maar ik wil het gewoon even kwijt.. omdat niemand mij snapt.

sex shop  
vibratör  
seks shop istanbul  
ankara sex shop  
izmir sex shop  
vibratör  
sex shop  
vibratör  
istanbul sex shop  
avcılar sex shop  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  
sex shop makale  

Aantal keer bekeken: 9929
Waardering: 6.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online