Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Waar ben ik ???.

U leest om dit moment het verhaal Waar ben ik ??? gepost door Maaike & TImon. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Maaike & TImon
Gepost op: 2011-6-17

Verhaal:

Waar ben ik ???
Ik was eens in een kamer.
Op een dag gebeurde er iets heel raars. Ik was helemaal aleen op het toilet. Ik vond het zo eng want, ik dacht dat ik in de wachtkamer van de tandarts was! Ik heb heel lang gewacht. Het leken minuten te duren maar, het was 2 uur. Toen ik uit eindelijk uit het kamertje was drong het tot me door ik ben niet bij de tandarts ik ben bij de fietsenmaker. (heel eng) Toen dat gebeurde vluchtte ik weg. naaar mijn moeder met mijn broek nog omlaag. Het was jammer dat ze in de stad woonde.

Plots werd ik wakker.

Het bleek een vreselijke nachtmerrie te zijn .


Aantal keer bekeken: 3681
Waardering: 3.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online