Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wat een babe!.

U leest om dit moment het verhaal Wat een babe! gepost door Mike. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Mike
Gepost op: 2010-6-14

Verhaal:

Wat een babe!
Ik ben Mike en ben 18 jaar.
Dit verhaal gaat over mij en een nieuwe buurvrouw van ongeveer 25 jaar.

Ik zag haar zo, mijn nieuwe buurvrouw.
Ze had grote tieten, en een grote kont.
Zo een babe had ik nog nooit gezien.
Ik werd er helemaal geil van.
Ik had er een stijve lul van gekregen.
Ik fanaseerde er van om met haar het bed in te duiken en er op los te neuken. Maar of dat ooit zal gebeuren... Ik geloofde er niet veel van. Ik ging naar buiten om haar een beetje beter te bekijken. Ze lachte en beetje geil naar me. Of had ik me dat verbeeld. Nouja...in ieder geval lachte ze naar me. Ze riep me toen ik halverwege weg was. Ik werd zenuwachtig. Ze vroeg me om haar een beetje te helpen om wat spullen eruit te halen. Ik ging er als een speer naartoe. Ik hielp haar. ,Wat ben je toch sterk',zei ze met een knipoogje.
Ik bloosde een beetje. Toen we klaar waren met uitpakken gaf ze me wat te drinken. ,Heb jij er ook zo een zin in'? vroeg ze. Ik begreep niet wat ze bedoelde. Ze trok het gordijntje dicht en zei:,Kom op, we weten allebei dat je me wilt neuken. Ik kreeg het warm en werd helemaal rood. Ik stotterde en liet het glas vallen.,Sssssooorry'zei ik. ,Geeft niet'ze liet het liggen en liep op mij af. Ze kleedde zich helemaal uit en kleedde mij ook uit.
Ik had er eigenlijk best wel zin in dus ik kalmeerde. Ze lag op me en ik begon haar kutje te likken. Ik vingerde haar. Ze kreunde zo hard van genot. Toen begon ze me wild te pijpen, het leek wel een klein meisje die dol was op haar lollie en ernaar smakte. Toen we helemaal waren klaargekomen begon ik met me lul in haar kutje te stoten. Ze kreunde weer van genot. Ik begon steeds harder en dieper te gaan. Toen deden we het opm zijn hondjes. Ik had zo een plezier.
Van wat ik dacht dat nooit zal gebeuren gebeurt nu. Ik trok mijn lul uit haar natte kutje en ramde mijn paal in 1 stoot in haar anus, en schoof mijn paal op en neer, op en neer. We waren zeker 2 en een half uur bezig elkaar suf te neuken. Toen ging mijn telefoon. Het was mijn moeder. ,Waar ben je Mike' vroeg mijn moeder.,Ik kom eraan'. Ik kleedde me aan en ze zei:,Het was heerlijk Mike, moeten we vaker weer doen'. Ik bloosde een beetje. ,Waar was je'? vroeg mijn moeder. Ik vertelde dat ik bij een vriend was. Het was best laat dus ik besloot te gaan slapen.

Einde!!!

Aantal keer bekeken: 6879
Waardering: 2.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online