Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wat een massage.

U leest om dit moment het verhaal Wat een massage gepost door Robart. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Robart
Gepost op: 2008-5-8

Verhaal:

Wat een massage
Wat een massage!

Atie was mijn tante. Ik kwam haar vroeger met verjaardagen nog wel eens tegen en vond haar aardig. Ze zag er overigens gewoontjes uit. Ze was een zus van mijn moeder, getrouwd en had 1 zoon en een dochter. Het contact werd minder nadat ik het huis uit ging en zij ging emigreren. Ik had haar dan ook jaren niet meer gezien toen ze plotseling verscheen op mijn trouwdag tijdens de receptie. Het was een ontzettend hippe tante geworden, strak in het vel, rondborstig ofwel een metamorfose. Ze was 20 jaar ouder als ik. Ze bleek dus inmiddels gescheiden te zijn (had ik van mijn moeder al eens gehoord). Ze kende mijn vrouw niet en heeft toen met haar kennisgemaakt. Ze was weer naar Nederland gekomen om hier een schoonheidssalon te beginnen. Haar kinderen waren inmiddels het huis uit. Haar zoon woonde nog in het buitenland en haar dochter op kamers. Mijn vrouw had mij als cadeautje voor mijn 30e verjaardag een tegoedbon gegeven voor een behandeling in de schoonheidssalon van Atie. Dus was zij 50 toen ik bij haar op de praktijk kwam.
Afspraak gemaakt om op een zaterdag langs te komen. Aldus geschiedde.
Het was een mooie praktijk met veel wit en veel licht. Behalve schoonheidsbehandelingen gaf ze ook massages.
Ze was gekleed in een witte “verpleegstersschort/jas”. Na een schoonheidsbehandeling van een kwartier, waarbij ik (voor de hygiëne en het gemak) wel m’n shirt moest uitdoen en een soort laken over me heen kreeg, vroeg ik of ze me ook wilde masseren.
Dat wilde ze wel doen ook al was dat niet helemaal de afspraak. Ik vertelde dat ik eigenlijk nooit echt goed gemasseerd was en het leek me geweldig. Ze moest daarvoor wel een andere afspraak verzetten maar dat vond ze geen probleem.
Ze had een aparte ruimte waar een massagetafel stond en tevens een kleedruimte. Ze zei dat het wel de bedoeling was dat je zonder kleding op de tafel moest liggen. Ze liet aan mij over of ik helemaal naakt wilde of met een slip aan. Je kreeg in ieder geval een handdoek om. Ik kleedde me helemaal uit (dus zonder slip) sloeg de handdoek om en liep naar de massagetafel toe.
Atie had inmiddels wat massage-spullen (crèmes, olie etc.) gepakt.
We besloten dat ik eerst op mijn buik ging liggen zodat ze mijn schouders, rug en achterbenen kon masseren. Ze vroeg me volledig te ontspannen en dat deed ik. Ik liet m’n armen losjes hangen. Ze begon met m’n schouders en via mijn rug ging ze naar beneden. Daarna masseerde ze mijn voeten en langzaam ging ze omhoog naar m’n kuiten, m’n dijen en tenslotte sloeg ze de handdoek iets omhoog om mijn billen te kunnen masseren. Dit voelde zo lekker dat ik merkte dat ik een stijve kreeg. Maar omdat ik op mijn buik lag merkte ze daar niets van. Maar op een gegeven moment moest ik mij natuurlijk omdraaien. Heel voorzichtig ging ik op mijn rug liggen met mijn knieën opgetrokken maar Atie vroeg of ik me wilde relaxen, m’n armen naast mijn lijf wilde neerleggen en m’n benen strekken. Het was toen duidelijk zichtbaar in mijn handdoek dat ik een erectie had. Hoewel ik me vreselijk opgelaten voelde en probeerde te ontspannen, leek het alsof ze het niet gezien had. Ze begon mijn gezicht en mijn hoofd te masseren. Zo ontspannend dat mijn piemel weer begon te zakken. Daarna mijn schouders, armen en vingers. Tenslotte ging ze mijn enkels en bovenbenen doen. Terwijl ze met m’n bovenbenen bezig was wreef ze ook richting lies.Hier kreeg ik weer kriebels van en hoewel ik het probeerde tegen te houden kon ik niet voorkomen dat mijn pik toch begon te stijgen. Zeker toen ze een beetje ondeugend kneep in mijn lies en zelfs iets uitschoot met haar hand en met haar vinger een van mijn ballen raakte. Langzaam ging mijn lul omhoog. Ik richtte mijn hoofd op naar haar te kijken maar ze zei dat ik maar lekker moest blijven liggen. Ze zei ondeugend: “die zal ik straks wel even masseren”. Heel langzaam bleef ze doorgaan met masseren van m’n bovenbeen. Uiteindelijk knoopte ze de handdoek los zodat mijn piemel de ruimte had om de lucht in te schieten.
Ze ging naast me staan en begon heel zachtjes mijn ballen te masseren.
Ze gleed met haar hand langzaam naar boven en greep zachtjes mijn pik beet en maakte enkele rukbewegingen. Daarna ging ze met haar tong langs m’n ballen en zoog erop alsof het een zwart-witbal was. Ze ging tergend langzaam met haar tong omhoog tot aan m’n eikel.
Vervolgens begon ze de eikel te kussen en ging ze met het puntje van haar tong langs de rand van m’n eikel. Ik hield het bijna niet meer. Uiteindelijk nam ze mijn lul volledig in haar mond en begon haar gezicht op en neer te bewegen. Ze maakte ondertussen zuigende bewegingen met haar mond en wangen. Ik lag heel relaxed en liet me helemaal gaan. Het duurde daarna niet lang meer of ik kwam geweldig klaar en spoot al mijn vocht in haar mond. Ze slikte het door en begon daarna mijn pik eerst helemaal schoon te likken en daarna af vegen met een speciaal doekje .
De laatste massagebehandeling was overigens bij de prijs inbegrepen!!!


Aantal keer bekeken: 18403
Waardering: 7.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online