Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wc borstel.

U leest om dit moment het verhaal Wc borstel gepost door Sascha die anish leuk vind. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Sascha die anish leuk vind
Gepost op: 2010-12-29

Verhaal:

Wc borstel
Ik was 6 jaar oud en ik zat met mijn broertje te spelen in de woonkamer mijn moeder was tegen mijn vader aan het schreeuwen en schelden omdat het huis niet genoeg opgeruimt was... mijn broer (8 jaar) zei tegen mij 'onee !!! nu gaan ze scheiden' nou ik had gevraagt wat scheiden was maar in ieder geval ik lag er s'avonds wakker van... de volgende dag was mijn vader aan het werk en mijn moeder moest naar een begravenis mijn broer en ik moesten heel lief zijn... maar toen me moeder weg was gingen ik en mijn broer het hele huis schoon maken... mijn broer boven en ik beneden in de woonkamer, ik had de hele vloer gedwijld en mijn broer de slaapkamers opgeruimt... toen onze moeder terug kwam vroeg ze aan ons of we wel hadden doorgetrokken op de wc, wat bleek ik had het hele huis schoongemaakt met de vieze wc borstel... XD

Aantal keer bekeken: 8136
Waardering: 5.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online